Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

@Utku Karaarslan
Neo osmanli geliyor :)

Scudo
Yanlız TRT nin de hakkını yemeyelim, HD yayın yapıyorlar. Bilgisayarda bir pencerede TRT spor açtım bir pencerede eurosport player, TRT nin sesini kesip eurosportun sesi ile izliyorum.

Tırmanışın en önemli yerinde röportaj yapıyorlar,spiker de mehter takımının içinde zannedersem çok gülüyorum ,ama olacak kötümser değilim.

rampayı görünce izlerken ben yoruldum

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
ilk başta anlayamadım; belediye davul zurna mı getirdi diye. Sonradan uyandım mehteranmış. TRT' ye verdiğimiz katkı payları boşa gitmemiş. Aferin TRT'ye organizasyonda hiçbir şey eksik değil. Herşey var...

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Yarış devam ediyor arkadan mehter sesi geliyor. Nerde seyirci sesleri, çevre sesleri. Sadece sessiz görüntü var. Birde yaptıkları saçma muhabbetler.

Arkadaşlar İzmir etabında finishte izlemeye gidicem. Acaba sizce Finish zevk verir mi sprinterleri gorebilir miyim merak ediyorum. Gerci 28 km önceki Tırmanış sprinterleri bitirir gibime geliyor.

Finishte etkinlikler oluyor mu bisikletcilerin mataralarini almak istiyorumum şansım ne sizce :-D

@yigit00
Mataraları finishte alamazsın :) önceden atarlar denk gelmesi lazım

Geçen seneki Istanbul finishinde çektiğim resim. Bu kadar yakından görüyorsun işte :)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/10155700_10152395227468966_9144260500640387555_n.jpg?oh=aad5ea3828fe9c2b82426b6990bdf756&oe=55CFEFE4&__gda__=1440368877_09262897a06e95f5eb2fa930d904fb50

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@yigit00 finişte matara almazsın direk arabalara uçuyorlar cunku
anca finişe 2-3-5 km kala sprinte son hazırlık asamasında atarlar genelde.ben bu sene sabuncu beline gidicem finiş anında bitiyo:)) bişey anlaşılmıyo wala tabi o hızı hıssetmekte 10 numara oluyo ben 2 sene önceki marcel kitelin fuarın onunde attığı spirinti gördüğüm için şanslı hıssediyorum kendimi ki o kıttel osene fransa turunu domıne etmişti

• Beğen
Tepkiler: Latif Ç.
Sanırim karşıyaka vapur iskelesinin oralarda bitiyor. Ama biraz daha ileri gidip geri dönecek belki dönüşten once yakalarim mataralarin fotolarıni atan arkadaşlara ciddi özendim :-D gerçi greipel cavendish boonen in dışındakileri kendim kullanırım gibi geliyor :)

Zaten turu kazanmasını imkansız olarak görüyorum. Ama sprint etaplarinda cok iyi özellikle takım treni cok iyi geldi bana

Geri