Scudo Sports

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

@mehmet ulaş

Ben uydunet kullanıyorum . İnternet üzerinden eurosport linki bulmak zor değil ancak genellikle dili ingilizce oluyor

Scudo
@x-rayted
Bende etap sonunda cavenin durduğunu gördüm,ön tekerleğe bakıyordu. Demek patlakmış

Salcano'nun bisikletler çok güzelmiş ya :eek: Ayrıca 3 Mayıs'ta İstanbul'un neresinden geçiyorlar kaçta? Ben de gideyim :D

@Erdal YILMAZ
Dingiller
CAVENDISH HAS GONE TURKEY HUNTING diye başlık atmışlar. :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Beyler 1. etabın tümünün izlenebildiği bir link var mı?
Veya starttan 97-98. km (finişe 47-48 km kala) Mahmutlar geçişini gösteren bir video ya da tekrar yayın bulabilir miyim ?
Bakayım helikopter beni çekmiş mi tam karşımdaydı çünkü :)

Bugünkü etap trt sporda 14.00 da mı başlıyacak?

Dünkü yarıştan TRT namına aklımda kalan iki şey var
Birincisi lastik saçmalamaları. Ne diyeceklerini bilemediler.
Spiker 2: "Kaymak asfaltta en çok lastik patlar. Bunun örneği formula 1 arabaları. Onlar en güzel asfaltta gidiyor. O zaman onların da lastiği patlamazdı."
Spiker 1: "Lastik bu adı üstünde. Patlar. Lastik deyince zaten insanın aklına patlama gelir. Lastik dedin mi patladı mı diye sorarlar."
Spiker 2: "Zaten kelimenin harfleri de sesliden sessize esneyerek gidiyor ehe mehe"

İkincisi Greipel'i helikopter kamerasından görüp Ahmet'i finishini ancak 3. tekrarda aaaa Ahmet mi o diye farketmeleri...

@Çağrı Soylu Püff muhabbete bak çay demle :) Bu adamları kimse uyarmıyor mu? Danışman veya denetim ekibi yok mu bu kurumun yahu? Boş lakırdı..

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Soylu
Sesi kapatıp izlemeyi deneyin.Ben öyle yapıyorum emin olun en azından o saçma muhabbeti duymuyorsunuz :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
DSC_3403.JPG

Ben bu abinin meslek aşkını sevdim. Arap sabunuyla ne güzelde köpürtmüş.

@mehmetsunu çok güzel yapıyolar :D bu gün 3. Etap 2 de başlıyormuş doğrumu telde olduğum için bakamıyorum ?

feyzi açık alının facebook sayfası var ben yazdım çok ağır şeyler adama,bu ülkede herşey eskisi gibi devam ediyor,turun direktörünün kardeşi zaten leş gibi yorumları,leş gibi bir anlatım şekli var zaten,ulan be turun içine eden iki kişi işde,ayrıca,tv kanalarına bakıyorumda cnn kanalı tur ile ilgili bir tek haber yapmıyor,amerikadaki yelken yarışından haber veren kanal,turla ilgili bir tek kelime bile etmiyor bunlar türk ve Müslüman düşmanı,toplum olarak az duyarlı olsak herkes tepkisini yazsa trt ye felan o zaman bu işkenceden kurtuluruz,vede insanlara düzgün bir bilgi aktarımı ve öğreti olur

@okkesmutlu klasik terete mantığı işte ne bekliyecez.Ülkece her alanda geri olduğumuz gibi bu konudada belli ediyoruz.Adamlar 2. Etapta düz yolda kayıp düştüler yollar o kadar kötü .

Geri