Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

Scudo
Contador kendi takımını kurmak için sponsor bulabilirse 2017'de de yarışmaya devam edecekmiş.

(link)

Cavendish sevgililer günü için geldiği Londra'da parkta lastiği patlayan bir kadına yardım etmiş. :p

(link)

https://keyassets.timeincuk.net/inspirewp/live/wp-content/uploads/sites/2/2016/02/CbLly-4XIAIxMXf-2-630x420.jpg

Endülüs Bisiklet Tur'u doğası,manzarası itibariyle belki Ege ye çok benzediği için en sevdiğim yarışlardan birisi.Geçen sene ki Froome, Contador, Vande Broeck, Degenkolb kadrosu olmasa da takımlar Giro liderlerini yada TourDFrance baş domestiklerini bu yarışa getiriyorlar. Valverde, B. Mollema, T. Van Garderen, Samu Sanchez, Chavanel,Majka, Kreuziger,Roche, Krienka gibi elit kadrolarmevcut. Saat 16.00 itibariyle eurosport 1 de yayın var.

Algarve'nin ne canlı yayınından ne de özetlerinden ses seda yok; ulan son senesinde Contador'u izlettirmiyorlar bize...

Alvagre'de zamana karşıyı Cancellara Tony Martin'in önünde kazanmış bu arada :) Hala iş var Spartaküs'te.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Ali Demir

Vallahi şöyle bir site var ama (link) pek keşfedemedim henüz videoları. Karışık bir site çünkü.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@taner07

En dikkatimi çeken nokta Rafa Majka'nın TT'de 19. olması oldu. Eğer geliştirirse zamana karşısını büyük şampiyon olabilir,Contador'dan sonraki yeni lider orası belli zaten.

@MehmetAliB.

Maalesef,rezillik gerçekten.. Ne kadar dandik tur varsa hepsini verir Eurosport,böyle bir turu vermiyor.

Bugün eurosport da herhangi bir yarışın etabını izleyen oldu mu ? Hiç yarış yayını yok sanki,Programa bakıyorum yarış yayını var yazıyor fakat gündüz izleyemedim hiç göremedim. Bu Almanya Ligi ES2 ye geçti geçeli işlerimiz karışabilir.

@Hasan Saylık

Uzun bir süredir Lahti'deki kış oyunlarına ağırlık veriyorlar. Normalde 16.30'da ES1'de Ruta del Sol'u veriyorlardı,ES2'de ise o saatlerde Umman turu oluyordu ama bugün hiçbir şey yoktu gerçekten.

Ayrıca Giant-Alpecin takımı özel istekle Omloop Het Nieuwsblad yarışına kaza yüzünden kadro sorunlarından ötürü katılmak istemediğini söylemiş ve Flanders Classic yani Belçika yarışları organizasyonu bunu kabul etmişler. World Tour yarışları yaklaşıyor bakalım o zaman ne yapacaklar.

Geri