Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

sarı mayo tekrar cavendishe geçti:)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
Katar Turu çok acayip oldu ya, yazık ne Türkçe ne İngilizce yayın var zevk alamıyor insan. Doğru düzgün toplu sprint de göremedik, Cavendish pek formda gözükmüyor, acaba sezon ilerledikçe formunu artırabilecek mi, bütün problem o aslında :komik::komik:

@taner07 bence de öyle, ne de olsa sarı mayoyu aldım diye sprinte kalkmadı resmen.
Bugün şöyle toplu sprint, sprint trenleri falan görsek bari. Sprint etaplarında keyif vermiyorlar sonrada ağlıyorlar bütün etaplar yokuş sprintciler napcak die:)

• Beğen
Tepkiler: taner07
şampiyon cavendish ve team dimensions data, yine çok yakın bir son olmuş, sonucu yazmıyorum, düşünce youtube a göndericem.

Buyrun, ama sonucu anlayabilene askolsun:)

Merhaba herkese. Uzun zamandır yoktum ama takipteyim. 17'sinde Endülüs Turu (Vuelta a Andalucia) başlıyor. 5 Etaplık geleneksel bir tur. Yayın Eurosport'ta. Yayınlar 16.30-17.00 da başlıyor. Favori tabii ki Valverde ancak katılan birkaç önemli ismi daha not edeyim:
-Vasil Kiryienka
-Mikel Landa
-Rafal Majka
-Simon Geschke
-Wilco Kelderman
-Tejay Vangarderen
-Steve Cummings
Tüm listeye (link) ulaşabilirsiniz. Tur kitapçığı da sitede mevcut.

@taner07

Keşke katılsa :) İlk yarışı olacak diye biliyorum SKY'da.

Dün Murcia tek günlük yarışı Gilbert, Valverde'nin önünde kazandı ama ilginç olan Ilnur Zakarin'in 3. olması bu çocuk klasiklerde de böyle podyum yapacaksa ooo :komik::komik:

@taner07

Özletmişti kendini Gilbert :) İyi oldu bu zafer onun için.

Alberto Contador, Portekiz'de Volta Algarve ile sezonu açıyor. Ruta Del Sol ile aynı tarihlerde 17-21 Şubat. Kadro fena değil. Contador, Aru, J.Rodriquez, Geraint Thomas, Kwiatkowski, Tom Boonen, Kittel, Pinot, Greipel, Cancellara. Yayın var mı bilmiyorum.

@Tolga Çelebi
Şimdi Sky'ın sitesinden kontrol ettim evet Landa yok ancak yarış websitesindeki listede vardı.

Ortadoğunun en sert turu yarın başlıyor. Etaplara genel bakış ve sonuçları sitemizden takip edebilirsiniz.

http://www.velocity216.com/wp-content/uploads/2016/02/2016012619_green_mountain_header-960x440.jpg

(link)

Sezon yavaş yavaş ısınmaya başlıyor;

Yarın Nibali, Porte ve Kristoff'un katılacağı Uman Turu,
Çarşamba günü önce Contador, Aru, G.Thomas ve Cancellara'nın katılacağı Algarve Turu,
Daha sonra ise Valverde, Van Garderen, Kelderman, Majka ve Poels'in katılacağı Endülüs Turu başlayacak.

Hadi bakalım bu hafta şanslıyız :komik::komik:

Ya takip edeniniz var mi bilmiyorum ama bora-argon ve drapac takimlari sanki her yarista var. adamlar world tour takimi gibi yaris kosuyor.

Endülüs Turu çarşamba günü 16:30'da Eurosport'ta başlıyor.

Landa, hastalık antrenmanlarımı aksattı o yüzden katılmıyorum demiş.

@Ahmet Onur Çakmak drapac sezonu erken açtığı için genelde bu yarışlarda oluyor ama büyük turlarda veya klasiklerde pek wildcard aldıklarını görmedim.

Bunu yeni gördüm, Avustralya'da antrenman yaparken tekerine yapışan Durian Rider (Eski koşucu ve youtubecu)'a sinirleniyor önce atak yapıyor ama adam düşmüyor sonra gelip onu geçince ''cunt'' diyor anlamını burada yazamam isteyen çeviri programı kullanabilir :D

Çok şaşırdım profesyonel bir sporcunun daha önce husümeti olmayan birine, ki Durian çok fazla kişiye sallıyor ama Porte'a bir şey dediğini hatırlamıyorum, sırf tekerine takıldı diye bu kadar sinirlenmesine anlam veremiyorum, ilginç gerçekten :komik::komik:

Geri