Scudo Sports

1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)

Scudo
Müthiş bir keyifle okuyup, gezdim beraberinde. :) Ruhuna sağlık....
Vosvosla, kimi zaman vosvos konvoyuyla güzelliklerini tattığım o rotayı, bu ellili yaşlarda bisikletle yapmak gibi çok baştançıkarıcı bir dürtü ile kıvrandım fotolar sona erdiğinde...... Amaaaaannnnnn.. neden olmasın ki.. :D

Adamımsın @Engin Ertekin

İlham kaynağımsın. 1996, vay bee. Ben bir heves aldığım bisikleti, o yaz sonu balkonda çürümeye terkederken sen bunları yapmışsın.
Keşke 1996'ya geri gitsek te (öğrenci olduğumuz yıllara) ve şu an elimizin altında olan forum o zaman da olsa, ve bunlardan haberdar olsak.

Ya da 6 Kasım 1955'e mi desem? (Back to the future)

Sen saygı duyulası bir abimizsin helal olsun ... geleceğine bıraktığın belkide en değerli miras bu... kaç kişi var böyle :) çok şahane çok :)

bu arada Lars ve Hammet da gençmiş :D

36lık pozlar boşa gitmesin diye tur boyunca hiç kendimi çekmemişim . Ama turdan döndükten hemen sonra çekilmiş bir fotoğrafımı buldum. Turdan sonra psikopata bağlamışım herhalde :) Müzik setine dikkat çekmeme gerek yok sanırım :)
http://i1123.photobucket.com/albums/l556/zhetan/1996%20Istanbul-Bodrum%20Turu/tarama0081.jpg

Güzel bir nostalji oldu bu. Artık kayda geçmiş olması da ayrıca güzel oldu benim için.

Mükemmel bir paylaşım olmuş. Tebessümle yazınızı okudum. sizle birlikte bende nostalji yaptım. Emeğinize sağlık.

@Engin Ertekin Hocam sizi tebrik ederim. 20 yıl önce yumurtanızı çatlatmışsınız.(yanlış anlaşılmasın kabuğunuzu kırmışsınız anlamında) ve eminim ki hayatta da başarılısınız. tebrikler ve Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Engin Ertekin
1996 da hatirladigim seyler
Macarena
Coco jambo
Onun arabasi var

Yas 16
İlk sevgililer

İlk disco ilk sigara ilk bira

Ve bisikletle neler neler

O zaman bende bianchi aspid sf vardi on amortisorlu cok havaliydi shimano sis 4x6
Bi kankamda da castello titanio
Shimano altus 3x7 ve rapidfire vites kollari aman allahim

Kursunlu mudanya yapar
Tepelere topraktan cikar topraktan iner
Her iniste bodoslama mutlaka duser biyerlerimizi yarar
Hatta rengarenk bir swatch saatim kirilmisti cami bi keresinde

Sonralari abartip iskeleden denize falanda uctugumuz gunler oldu

Sonra benim aspid sf calindi arkadasin castello ile beraber

Bu arada suan bile inanilmaz iddiali bir tur ve cesaret isi harika bisey

2011'de paylaştığım bu konuyu ara ara hortlatan ve yorum yazan herkese çok teşekkürler :)

Yazdığınız her bir yorum uzun zamandır aklımın bir köşesinde olan ama yapıp yapamayacağım konusunda emin olamadığım proje konusunda bana bir anda şevk verdi: Malum bir ay sonra 2016 yılına gireceğiz. Yani yapmış olduğum bu turun üzerinden tam 20 yıl geçmiş olacak önümüzdeki yaz. O zaman yaş 23'tü, şimdi olacak 43 :)
"20 Yıl Sonra Aynı Bisikletle Aynı Rota"
Bakalım işlerden gerekli zamanı ayırıp (ve tabii ki 23 yaş enerjisini yaza kadar depolayıp) böyle bir tura kalkışabilecek miyim? :)

Konu o kadar müthiş ki, özellikle bizim gibi 90' lı yıllarda genç olanlar için harika bir nostalji oldu... Benim de 6 ay sonra 30' lu yaşlarım sona erecek. Üniversite öğrencisi olduğum yılların üzerinden 20 yıl geçmiş olması çok tuhaf. Umarım aynı turu 20. yıldönümünde tekrarlayabilirsiniz. Benim beyin hala 20 yaşında ama vücut artık çok geride kalıyor. Umarım sizde de durum aynı değildir. Paylaşım için çok teşekkürler...

Benimde ilk dikkatimi kutu fanta çekmişti. Ey gidi.. :)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Engin Ertekin ellerine ve ayaklarina saglik kardes, bu satirlari yazan ellerin ve o yollari asan ayaklarin dert gormesin. Yeni tur planiniz harika, devamini bekliyoruz. Saglicakla kal.

Geri