Scudo Sports

1996 - İstanbul-Bodrum Turu (1287 km.)

Efendim, bendeniz yeni okudum. Yani ki üstad, diyeceğim: Muhteşemsiniz.. Her resim ve her yazı belgelik niteliğinde. Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Engin Ertekin
Scudo
Ben iki yaşındayken yapılmış bir tur.. Vay be soluksuz okudum diyebilirim.. O zamanlarda Türkiye'ye baktık sayenizde :) Çanakkale çok değişik geldi gözüme özellikle 2000'li yıllardan sonra yapılan restorasyondan önceki halleri çok değişik. Memleketim olan Muğla/Milas'a ne demeli :) Ben daha 2 yaşındayken altını sürekli dolduran bir bebek iken o yolları tepmişiniz. Helal olsun açıkçası. Bu aradaki kendinizi çektiğiniz fotoğraftaki müzik seti ve Metallica posteri'nin ayrı bir havası var. Velhasıl kelam çok teşekkürler böyle önemli belgeleri gün yüzüne çıkarttığınız için, sağolun. :)

Keyifle okudum gezinizi.Nostalji , 90 lı yıllar , hey gidi gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş , teşekkürler.

• Beğen
Daha doğmuşum 3-4 aylıkmışım :D Cidden müthiş bir geziymiş sonuna kadar okudum.Her ne kadar o yılda bir anım olmasa da okudukça zaman gerçekten nasıl geçiyor diye düşündüm.Bu kadar hızlı geçmesi güzel mi kötü mü ancak ona bir türlü karar veremedim işte.Neyse müthişti gerçekten fotoğraf olsun yazdıklarınız olsun :)

• Beğen
Bayılıyorum böyle şeylere. Hayran kalıyorum. Bisikleti gram gram azaltma sendromu yok, grupset geyiği yok, bu bisikletle mi şu bisikletle mi tur yapılır bilmecesi yok. Sadece "Haydi gidiyoruz" var. FAN-TAS-TİK.

Güzel tur olmuş valla imkan olsa da bizde yapsak.. Bisiklet hiç arıza verdi mi merak ettim şimdi :)

• Beğen
Bisiklet ve yollar kötü olabilir ama yaşadığınız gördüğünüz manzaralar pahabiçilemez. O anları yaşamak tatmak isterdim. Ayaklarına sağlık.

• Beğen
Harika bir tur anısı olmuş. Fotografların analog makinadan çıkması, bazılarının kalitesinin kötü olması daha da güzel bir tat katmış. Alakasız da olsa kendime pay çıkarabileceğim tek nokta o tarihlerde Şarköy'de olmam heralde. Daha güzel anılarınızı okumak üzere, selamlar

• Beğen
Muhteşem bir konu olmuş, ayaklarınıza , ellerinize sağlık. modern zamanlarda sürekli gittiğim yerlerin eski hallerini görmek çok güzel oldu..

• Beğen
DSC_0323.JPG DSC_0332.JPG

Şimdilerde o yollar. :)

Elinize, yüreğinize sağlık. Keyifle okudum :) Gördükçe anılarım canladı.
Her yaz bıkmadan, sıkılmadan geçilir o Tekirdağ-Uçmakdere.

Geri