Scudo Sports

1989 Bianchinin Profesyonel bir sekil de tekrar hayat geri dönüsü. 2

@ERTUNGA
Cok sagol tolga, bakalim nereye yelestiririm ama ben güzel bir isiklandirmali vitirin düsünmüstüm evin altkatindaki hobby odama. Esim ise senin dedigin gibi salonun bir kösesine dekor olarak koyalim dedi. :)

@Berk Mercancı
Berk tamam bu önerilerini de arastiriyorum. ilgilendigin icin cok sagol inan cok memnun oldum.

@Dogukanaksu
Ya dogukan simdi sen de STI degil de golden arrow alt boru shifters'mi kullan diyorsun, tek aynakol golden arrow degil tüm sistem golden arrow. Ben de üst borunun üzerinde tellerin gectigi yer oldugu icin gidon bogazina takmak istemistim. Simdi STI bu kadroya olmuyor yada olmaz en iyisi alt boru icin kelepceli shiftersmi al diyorsun?
Pedallara gelince onlari öylesine takmistim tabiki degsik bir sey takmak istiyordum ama nasil olsun diye düsünüyordum ve simdi sen öneride bulundugun icin, aradigimi buldum sanirim. Önerdigin pedallar yazdigin gibimi adlandiriliyor, arama yapa bilmem icin.

Scudo
Murat abi ilgiyle izliyoruz. Eski bir filmin yeniden cekilmesi gibi...

@Berke Kazankaya
Sagol berk, nasil bir spor gidon olsa daha iyi olurdu? Tavsiyen varmi?

@kivilcimb
Tesekkürler kardesim, ince beyaz lastik de düsündüm ama frenler cylclo cross olunca lastikler de uysun diye düsünmüsdüm. Ama bitince beyaz yanakli lastiklerle de deneyecegim. Hangisi daha iyi durusa o kalacak. :)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez

Cok tesekkür ederim tahir, insallah izledigine deger... :)

• Beğen
sizin bisiklet şehir bisikletinden devşirme gibi. ama gayet güzel. rengi çok iyi duruyor. çocukluğumdaki imrenerek baktığım italyan bianchi'ler gibi. ama sanki maşa da kadro renginde olsaymış daha iyi olurmuş gibi. benim fikrim tabi bu. ama bu haliyle de gayet güzel. forumda bu tarz yol-yarış tarzı beğendiğim 2. bisiklet. bitsin nasıl olacak merak ediyorum :)

Muratım hakikaten çok güzel olmuş sanki bisiklet değil de sülün mübarek keşke aynı şehirde olsaydık beraber toplasaydık bu güzelliği ama belli olmaz kafama eser çakarım yeşil pasaportu alaman gümrüğüne gelirim yanına kardeşim :D

@Cemali Avcı
Öncelikle begendigin icin tesekkürler cemali, evet sehir bisikletinden devsirme. Inan masayi bugün esimin israri üzerine boyatmaya verdim, alt taraftan 10 -15 cm yeri nikekalaj kalacak ve diger yeri kadroboyasindan olacak. Frenleri de ayni boyadan yaptiriyorum (sadece fren bacaklari, kollar polisaj olarak kalacak).
@ERTUNGA
Tolga keske öyle bir delilik yapasanda gelsen, ha tek de gelme yengeyi ve ertunga pasayida yaninda gelirken getir.:) Seninle kaldigin süre de neler yapariz neler. Hatda beraber sanada böyle birsey hemen toplariz, sen yeterki gel. Ya beni simdi cok umutlandirdin. Artik gelene kadar sana rahat yok basinin etini yerim, taki murat beni artik rahat birak biktirdin diyene kadar. Ama ben aldiris etmem devam ederim sana gicikligina. :)

@Murat Cömez

Abi bana göre dişli lastikler jantlar on numara olmuş çok sportif bir duruş var bu halde bence normal yol bisikleti gidonu takılsa daha güzel olabilir gibi.

@Berke Kazankaya

Berke normal yol bisikleti gidonu nasil oluyor? Üzerindeki zaten klassik yol bisikleti gidonu. Fikirler benim icin önemli, anlayan arkadaslardanda baska fikirleri varsa önerebilirler tabiki.

• Beğen
@Murat Cömez

Abi işte lastikler ve jantlar bisikleti çok sportif gösterdiğinden klasik gidon yerine daha spor olan bir yol bisikleti gidonu taksan nasıl olur diye düşündüm. :)
Bunun gibi.

http://www.bike24.com/i/p/9/0/6309_00_d.jpg

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke Kazankaya
Anladim berke düsüncelerin ve önerin icin sagol, denene bilir ama sargi gelince bence aradaki fark fazla belli olmaz gibi geliyor bana. görünüs bence hemen hemen ayni.:)

• Beğen
@Murat Cömez

Ben gözümde canlandırmaya çalıştım o gidonu takınca vites kolları da biraz farklı bir pozisyonda olacağı için güzel bir şey çıkabilir ortaya diye düşünüyorum ama klasikliği bozmak istemezsen bu da iyi bantla daha güzel olabilir :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Arkadaslar biraz degsiklik yaptim. Eksik olarak sadece arka ruble ve zincir kaldi ama bulamiyorum.:( Diger parcalarda hazir su ruble ile zinciri bi bulsam yarim saatlik isi kaldi.:)

@Murat Yavuz
Yavuz STI'leri taktim.

@Cemali Avcı
Masa boyandi, dedigin gibi olmusmu? :) Bence sen hakli ciktin, böyle daha güzel oldu.

@Berke Kazankaya
Berk dedigin spor gidondan buldum ve taktim gözünde canlandirdigin gibi olmusmu?

http://img22.imageshack.us/img22/7043/nvh5.jpg

http://img34.imageshack.us/img34/8421/ylg9.jpg

• Beğen
çok başarılı olmuş sürmeye kıyılmaz :utn:

Evet abi aynen düşündüğüm gibi olmuş siyah band ile daha güzel olabilir. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@LeventK.

Tesekkürler bülent bey, zaten sürülmeyecek sadece dekor olarak kullanilacak. :)

• Beğen
Çok başarili bir calisma tebrik ederim, bisiklet almayi dusunuyordum ama hiç anlamasam da bu islerden eskiyi yapasim geldi, :) Bu arada gidon guzel olmus nereden buldunuz? Yeni alacagim bisiklete takmayi dusunuyorum da.

@Salih Korkmaz
Tesekkürler salih, cesaretli ol ve ise giris derim. Ben de klassiklerden anlamiyordum ama arastirdim sordum sorusturdum ve bu hale getirdim. Gidona gelince... STI kollari ve gidonu bit pazarindan aldim. Ebay de bulabilirsin. Sana simdiden basarilar dilerim.

• Beğen
Geri