Scudo Sports

1989 Bianchinin Profesyonel bir sekil de tekrar hayat geri dönüsü. 2

Aynakolun son haline aşık oldum, ayaktaki halini bekliyorum:)

GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@murat cömez

Neden çok yorum yapılmadığını bilmiyorum bu ara sanki forum da kimse yazmıyor gibi geliyor bana , birde 89 değilde 49 falan model olsaydı belki daha ilgi çekici olabilirdi....

Renk Bianchi'ninkine benziyor ama aynısı değil. Nerden biliyorum ? Geçtiğimiz yaz topladığım fixed gear'ın boyası da bu renkteydi :) Aynısını tutturması çok zor ama bu renk klasik görünümlü bi bisiklet için uygun bence. Luglar da çok güzel olmuş. Bisikleti toplarken elimdeki kadro kaliteli olsa ben de bu şekilde yapmak istiyordum. Genel olarak güzel gözüküyor ama bana göre tek kusuru jant seti. Sanırım bisikleti kullanmayacak ve dekor yapacaktınız. Dekor olan bi bisiklet için ben yeni nesil yarış jant seti değil de klasik, 36 telli ve gümüş renkli bi jant seti bana göre daha iyi olurdu. Hatta bence bunun için dekor olmasına gerek yok ama tabi herkesin zevki farklı :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
@can onur
Tessekürler

@özgür kural
Tesekkürler, insallah haftaya bitiyor.

@aliburak

@Berk Mercancı

Berk begendigin icin tesekkürler, renk aynisiydi ama vernikten sonra bir ton acilma yapti ve degisti. Fotograflarda flas patlamasi oldugu icin biraz degsik görünüyor ama gercekte pek fark edilmiyor, yine de tabiki tam celeste olmadi ama bu renkte cok güzel durdu, renk olayini zaten ilk sayfada alinti yaparak ayni degil diye belirtmistim. Jant meselesine gelince, ben bu bisikleti tam klasik olarak toplamiyorum, biraz yeni model parcalar karisimi olacak ve cyclocrossa benzeyecek. Benim icin bu kadronun kaliteli yada kalitesiz olmasi önemli degildi sadece ilk kendi paramla aldigim bisiklet oldugu icin restore ediyorum, yani madi degil de manevi degeri cok benim icin. :)

Bun sözünü tam olarak anlayamadim "Hatta bence bunun için dekor olmasına gerek yok"

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@murat cömez

Renk konusu gözümden kaçmış pardon. Kadro kalitesini zaten kendi bisikletim için söylemiştim ve işçiliği kötü olduğundan masraf yapmaya değmez demek istemiştim. Sonuçta sizinki gibi Bianchi değil, 20-30 senelik bi Bisan'dı benimki.

"Hatta bence bunun için dekor olmasına gerek yok" derken de şunu demek istedim; klasik bir jant seti toplamak için sadece dekor olmasına gerek yok, kullanılacak bir bisiklet olsa bile klasik jant seti daha iyi olurdu bence. Ama son mesajınızda gerekli açıklamayı da yapmışsınız zaten :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Harikalar yaratmışsın gene Murat kardeşim tek kelime ile muteşem olmuş bitmiş halini görmek için sabırsızlanıyorum emeğine yüreğine sağlık....

Cok guzel olmus ellerine saglik :D
Kusura bakma merakimdan soruyorum kadro boyama masrafi ne kadara mal oldu bende eski bianchi shark imi boyamak istiyorumda

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@ERTUNGA
Tesekkürler tolga, inan senin yorumun beni cok mutlu etti.

• Beğen
@murat cömezNe demek kardeşim verdiğin emeğe az bile yorum yaptım ....Artık sahalara geri döndüm diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@emre_cevahir

Begendigin icin tesekkürler.

Masaraflar söyle...

Cam tozu ile temizleme 70euro (Makina islemi)
Nikelaj 100euro (Galvanik Makina islemi)
Tozlu boyama ve yeni stikerlerle beraber 120euro (Özel tozlu boyama firininda 160derece de yanarak yapilan bir islem)

Abi ne zaman bitiyor bisiklet hayırlısıyla :)

@ERTUNGA
Insallah geri dönme isi dogrudur, seni bir eksik olarak görüyorum forumda. Yani yoklugun belli oluyor demek istedim.:)

@Yusuf Yılmazvural
Tesekkürler Yusuf.

(bir nevi)Kendi bisikletini yapmak çok eğlenceli olmalı. Tebrik ederim :)

@Büşra Yoldaş
Tesekkürler Büsra hanim, evet insan kendi bisikletini yaparken cok zevk alarak egleniyor.

Yalniz "bir nevi" ye bir anlam veremedim. :)

• Beğen
@Murat Cömez

Parçaları birleştirmek, onarmak ve boyamak işlemlerini yaptığınız için söyledim. Aslında anlam bağlama göre yetersiz kaldı diye ekledim ama bu kez de anlam karmaşası oldu galiba :) Güle güle kullanın, bunu ben de yapmak isterim bisiklet konusunda daha fazla geliştirdiğimde kendimi, özendirdiniz :)

Geri