Scudo Sports

1977 model kadroyu restore etmeye değer mi?

@mariokaldato
Pek bir gelisme yok Cumhur, bugün Aynakolu ile biraz ugrastim Polisaji ile basladim ama hava kararinca tam sonuclanmadan biraktim, yarin belki devam ederim.

En önmeli parcayi arka aktariciyi bulamiyorum elinde olan varsa lutfen bana özelden bildirsin. Fiyati önemli degil yeterki temiz ciziksiz ve Pat.78 olsun.

Yari kalan polisajin sonucu.

Aynakolun polisajdan önceki orjinal görüntüsü .
DSC_0573.JPG

Polisaj yapilirken.
DSC_0574.JPG

Ve yari kalmis hali.
DSC_0576.JPG
DSC_0577.JPG

Scudo
@Murat Cömez
Ilerleme var iste reis ne guzel :) Bu hali bile guzel ben hafif mat seviyorum

Bugün aynakolu bitirdik ve takmak icin önce göbek yuvasinin dislilerini temizledik ve sonra göbek ile aynakolun montajini gerceklestirdik.

Gelismelerden bir kac fotograf atayim belki klassiklerle ilgilenen birisine lazim olur.:)

Bu 36x24 ITA denilen disliler icin olan pafta. Tabiki BSA ve diger disliler icin olan paftalarda var setin icinde. Bisikletle ugrasan herkese itina ile tavsiye ederim.:harika:
DSC_0581.JPG
DSC_0584.JPG

Göbek yuvasina motaj edilmis ve disleri acmaya hazir durumda.
DSC_0585.JPG
DSC_0586.JPG

Ve göbek ile aynakolun montaj olmus sekli.
DSC_0588.JPG
DSC_0590.JPG
DSC_0591.JPG
DSC_0592.JPG

Müthiş güzel bir alet çıkıyor ortaya, kıskanmamak mümkün değil, nazarlardan korusun.

@Murat Cömez
Orta gobekte diş açma derken nasil yani reis anlamadim, diş yok mu ki

@mariokaldato
Dis acma degil Cumhur temizleme amacinda kullandim, yani kirden pasdan boyadan arindirmak icin bu durumdada disleri temizlerken acmisda oluyoruz öyle degilmi.:D:D:D

Bu arada arka aktarici arama sürecim devam etmektedir, olanlardan ricam lutfen buradan yada özelden bana ulassin.

Super records ariyodun dmi reis :) Dogukanda var midir acaba :)

(link)

(link)

@appendix
200 euro masalllah :D

Bence çok güzel bir bisiklet oluyor.. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile.. :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@appendix

Tesekkürler, ebay de olani cuma günü takipe aldim yalniz suan türkiyede oldugum icin anlamiyorum. Su biraz gün icinde Türkiyede bulursam alirim aksi taktirde ebaydekini alacagim.
Digeri pek temiz degil daha dogrusu benim istedigimi temizlik yok.

@Murat Cömez
Abi facebookta elemanin sana attigi linki gordum kahkaha attim ahaha :D falkon marka aktarici nedir la :D fena trolledi eleman

@mariokaldato
Evet gördüm ama yinede Allah razi olsun yardimci olmaya calismis olsun anlamaya bilir.

@Murat Cömez
Ehehe :D orasi ayri konu tabide bir trolleme olarak bakarsak başarili :D

(link)

(link)

@Umtdgny
Ilgisiz icin cok Tesekkürler ama bu modelin super recordunu ariyorum. Nuovo Record modeli cok var.
Tekrar Tesekkürler

@Murat Cömez beğendiğiniz olursa yardımcı olayım diyecektim Türkiye'ye Bulgaristan'dan alıp getirme hakkında :) ama sağlık olsun bulunur inşallah ben bulursam ilan atarım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri