@Murat Cömez elimde tahmini 1985 model isviçre üretimi bir bisiklet var. (Type 810 Weinmann fren ayakları üzerindeki üretim tarihi damgası 1984) Kamalı orta mile sahip. Ne kadar uğraştıysam da pedallardaki oynamayı çözemedim. Orta mil kama yerinde çok az aşınma var o yüzden mi yoksa piyasadaki kamaların kalitesizliğinden mi yoksa aynakol ve pedal daki kama deliğinin zamanla büyümesinden mi bilmiyorum. Bir bisikletçiden yeni kamalı mil aldım anladım ki millerin boyları da farklıymış olmadı benim bisiklete. İnternette satılan kamalı millerde A8 Y15 Y16 gibi kodlar var bunlardan hangisi uyar bir bilginiz var mı? Kare mil göbek takmak istesem takabilir miyim? Youtubeda bir videoda kama çizgilerinin merkezleri arasındaki mesafyi ölçerek uygun göbek boyunu buluyor ama bu hesaba göre en büyük boy bile kurtarmıyor beni. Bu konu hakkında bir bilginiz varmı yardımcı olabilir misiniz teşekkürler.
Ilginiz icin cok tesekkür ederim.
Evet aynen ta kendisi ama benim aradigim temizlik yok bilasa o fiyata tertemiz olmasi gerekiyor. Ebay almanyada tertemiz birtane buldum, mesaj yazdim bakalim ne olacak.
@mariokaldato
Yok Cumhur o cevap vermedi ama tam yilina ait tertemiz birtane buldum ve aldim.
Evet sonunda aranan kan bulundu. Pat.78 araken ve bulamazken Pat.77 orjinal modelini bulduk. Ilani görür görmez adami aradim ve gitim aldim. Eve gelince hemen temizligine basladim.
Kirli ve dagilmis hali.
Temizligi yapilmis hali.
Toplanmis hali.
Ve takilmis hali.
Son olarak bi frenkollari ile fren bacaklari kaldi. Teklifin yine gecerli elinde frenkollari ve bacaklari olan varsa arti satmak istiyorsa bana ulasa bilir.