Scudo Sports

1977 model kadroyu restore etmeye değer mi?

@mariokaldato
Cumhur inan bende bilmiyorum, kaynim calistigi yerde yapiyor ama nasil yapiyorlar ne yapiyorlar hic bir bilgim yok.

Scudo
Hmmmm metal yorgunlugu ölculebiliyorsa cok iyi reis

Müthiş olmuş.

Engerek... Yaklaşana verir zehiri...

bence restore etmeye gerek yok. fotolarını çektiğiniz ( siz mi çektiniz bilemiyorum yanlış söylemiş olmayayım ) :) garaj bisikletlerinin tadını çıkarın, fazlasına gerek yok....

Fazlasiyla iddali olacak muratcim. Neden hollanda acaba ?

@Gurkan S.
@Turcu eleman

Fotodaki fotograf boyanmis hali degil boyayi yapacak kisi örnek olarak sundugu fotolardan bunu sectim ve o sekilde yapilmasi icin hollandaya gönderdim kadroyu. (Hollandaya gönderme nedenim yapacak kisiyi taniyorum ve kendini sadece klasikler icin gelistirmis profesiyonel iscilik yaptigi icin)
(link)

@burcinhan
Tesekkürler.

@mariokaldato
Hollandaya gönderme nedenim yapacak kisiyi taniyorum ve profesiyonel iscilik yaptigi icin. Kendini sadece klasikler icin gelistirmis.
(link)

Yazilanlari okuyunca dedim ki "demek ki tek oyle dusunen ben degilim". Gercekten yilan gibi olacak sanirim :D Iyi gunler de kullanin ;) Ekleme: Bitmis halini de merakla bekliyorum.

@Murat Cömez
Hmm anladim reis. Bak bi tane 96 model kona kadro denkledim... Manevi desteklerini bekliyorum; Sen her zaman yanimda oldun cunku baskanim . Seviliyorsun sonsuza dek
Yeni Restorasyon maceram (Kona Lava Dome 1996)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mariokaldato
Hıı hıı evet anladım tabi canııım evet manevi destek, şöyle manevi super record setler filan

@mehmetsunu
Kiskanclik etme

@Murat CömezToplanmış haline "kara mamba" diyin lütfen [emoji16] Farkı olmaz sanırım [emoji4]

Cemal Ç.

Cok havali maşallah hayirli olsun baskan :)

Geri