Scudo Sports

1977 model kadroyu restore etmeye değer mi?

Jantlarını da altın sarısı yapsan tadından yenmez elcik ve seleyi de balköpüğü rengi deri takarsan kızlar etrafını sarar

Scudo
@Knight Rider

Murat beyin boyle bir cabaya girisecegini pek sanmam genc arkadasim :D Sanirim kendisi evli ve mutlu;) Ve yasini basini almis bir buyugumuz sayilir :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@mariokaldatoBakmak ve görmek arasındaki fark eğitimmiş demek ki. Sen. bu kadroya bakınca maşallah çok havalı dersin, Ben bu kadroya bakınca bu ne lan bildiğin bisikletin ortası işte derim. Öküz işte anlamaz ki. Her işin bir ustası bir de hastası var. Bizim gibi kekolar anlamaz. Valla anlamıyorum ya nedir yani bildiğin kadro işte.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@CmlCLK
Kara mamba kulaga hos geliyor. :D

@mariokaldato
Tesekkürler Cumhur

@Şeffaf

Görüsünüze saygi duyarim ama su öküz kelimesini vs. insan olan kisilere yakistirmasaniz daha da güzel olur diye düsünüyorum.

@Murat Cömez
Salkano ng 650 takas

:D

Şaka bir yana bu son iş resmen şiir gibi reis <3 Takipteyiz

@Murat Cömez markaya ve sana yakışan bir iş çıkıyor gerçekten, iz bırakacak bir bisiklet giriyor senin koleksiyona, kazasız belasız diyelim.

@Murat Cömez Hocam kadro boyama işini kendiniz mi yapıyorsunuz nasıl oluyor bu kadroyu boyama işleri bunları yapan dükkanlar mı var bilmiyorum meraktan soruyorum

@Ned Stark
Konuya yazilanlari okursan daha detayli bilgi alabilirsin sevgili arkadasim :)

@Ned Stark
Boyama işini kendim yapmıyorum, bu kadroları boyamak için yurt dışında özel şirketler var, ben oralara yaptırıyorum. Boyama hariç diğer polisaj işlemlerinden toplama işine kadar kendim yapıyorum.

@mariokaldato

@Murat Cömez
Sprey boyayla oluyor demek ama kadro sahibi hollandaya yollamış tanıdığına :) Şanslı güzel olmuş

@Murat Cömez
Peki ortalama kaça mal oluyor bu boyama fiyatları ?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat CömezHocam sakin olun [emoji4] Sayın @uslysy haklı ama [emoji17] Türkiye'de bu çok para demek.

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@Murat Cömez
Orada 4 olan sey burada 20 su anda.
Her firsatta altini cizmekte her zaman fayda var.
Onemli bir konu.

400euro dan bahsediyorsunuz. Kimse burada oturup da 2.000tlye bisiklet boyatmaz bence.

@Murat Cömez Restore ettiğin bütün bisikletler gibi bu da harika olmuş. Eline, vizyonuna sağlık. Tebrik ediyorum.

Geri