Scudo Sports

19 Kasım Pazar Gezisi (adalar)

@hdeveci

üstadım, harun un haberi olmasın, o kadar işinin arasında meşgul etmeyelim demiştim ama artık haberin oldu... neyse :)
zaten msn de de sorun var.
bari senide davet edelim :D :D :D
geliyormusun?

netice itibariyle yarın 10:00 da barbaros parkında buluşuyoruz.
ne yapacağımıza orada karar veririz.
katılmak isteyenler buyursun, haruncum sende tabiki... :)

msconfig 09:30 da hazır ol. ok?

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Scudo
Sahiden sorunlu msn .Adama bak sanki gel desek gelecek.Msn mi var sende de sitem ediyorsun.:)
Bak alırım aynakolunu :cool:

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
ne yanı msn yok diye sizlerle iletisim harıcımı kalacagım,bukadar cabukmu sıkıldınız benden ?oysa ben daha sıze neler neler yapacaktım :)
zaten gelememde olsun yınede satasayım dedım :)
buyuk dıslı demek senın aynakolun heeee:)

• Beğen
Tepkiler: acumur
Lütfü bu msn olmayacak sanırım.Yarın için kararınızı verin benide sabah ona göre haberdar edin telefondan olurmu ?

Bu Harun da daha neler yapacağım neler diyor,şu çay krizlerinden bir kurtulsak ben daha bişey istemem.::)

• Beğen
yaa bakin siz bizden ayri antreman mi yaparsiniz, boyle donar kalir msn :D :D

ehehe var mi oyle biz toplantilarda surunurken bogaz boyu pedal basmak, hiii???

:D

yarin 10 da barbaros'ta ok dir.
ben derimki 12 ye kadar normal tempo gidip donuste abanalim :) erken donmus oluruz :p yada siz devam edersiniz ben sizi yolcu ederim bi yerden sonra :)
adamim msnden konusalim bunu burada kopukluk oluyoda :D

böhüüüüüüü noluyr burda ya..
yahu okulunuz işiniz yok mu o saatte
hiç mi acımıyorsunuz bize...bak yaa
böhüüüüüüüüüü :)

• Beğen
valla bende abant gezisinden beri burhan altıntop gibi elimde çanta devlet dairelerinde işlerimi hallediyom herkese merhabaaa laylaylom :D ben gelirsem adalara faytonla arkanızdan takip edecem sanırım manyak şekilde işlerim var 2 haftadır ağzımda bugün başım kalaba türküsü pff geziye gelsemmi gelmesemmi harunla balık ekmek yesemmi yemesemmi,, beni beğenmiyormusun harun ?:D

ya sormayin cocuklar.. millet ekabir.. ohhhh... biz calisalim, onlar antreman yapsin.. olucak sey mi bu??? :p

• Beğen
Tepkiler: alicins
@bikergrrl

bizde calisiyoz :) bizim islerde ogleden sonra basliyo naparsin iste cesit cesit isler var memlekette :)
sizler aksamlari otururken bizler haldur duldur calisiyoruz :p

yarin valla isyerinden firca yemezsem iyidir normalde iste olmam lazim ama ben bisiklete binicem, bisiklet aski insani boyle yapiyo kahretsin :D

• Beğen
Tepkiler: Lütfü Çolak
evet ada planı tam olarak nedir bizde gelemeyeceğimiz geziyi bir öğreneyim ki sabah gelip en azından sizi bi göreyim vapur hareket edene kadar 2 lafın belini kıralım, yolculayımda emin olayım gittiğinizden :D

• Beğen
sağol be semtra sende olmasan bisi düşünecek yok, evdeki kurbağa stoğu tükenmek üzreydi :p

yaw birisi soruma cvp verse artıkın

@alicins

9:15 bostanci iskelesi :D ama oyle ben gelirim lafin belini kirarim giderim yok, otur calis, gel pedal bas, git eve calis.. bak millet 14:30 ise donuyor, sen de ogleden sonra eve don oooh misss calis :D hem zihnin falan acilmis olur :D

alicins kardesim, semrta ile kurbaalarin pesinden kosarkene cuvali tutacak adam lazim bize

• Beğen
Tepkiler: alicins
simdiii gelelim ada moda olaylarina.. yalova guzel, yapilasi bir fikir, ancak pazar gunu icin ben de kendimi adalar diye ayarladim :) ama son karari siz verin...
-------------------------
hangi adaya gidicegimize karar veremeden bir de yalova fikri cikti simdi:D :D bu kadar renkli bir grup olursak sonumuz boyle olur iste:D :D :D
-------------------------

Heeeeeyyyyyyy !!!!
Bizmi sirkeciye gidelim, o ada mı bu ada mı derken işler çorbaya döndüğünden Yalova fikrini şirinlik olsun diye yazmıştım, :p
Şahsen ben Yalova'ya gitme niyetlisi değilim.
Tabiiiiiiiki Büyükada taraftarıyım :D

Geri