Scudo Sports

19 Kasım Pazar Gezisi (adalar)

Sadece Buyukada'yi gezme fikrine ben de cok sicak baktim.. acumur, diger adalari da gezmeye kalkarsak vazife gibi olucak demis %100 katiliyorum..

Buyukada'ya gidersek sallana sallana gule oynaya durup durup fotograf ceke ceke ilerleriz ki cok egleniriz diye tahmin ediyorum:) Ayrica 10:45vapuru bana da tamamen uygun:)

Bu arada maci disarda izleme fikrini evdeki mac tayfam buyuk bir kin ve nefretle karsiladilar:D :D :D bu yuzden donus icin en gec 18:10 bostanci vapuruna binmem gerekiyor ki bu da 18:35de bostancida oluyor artik mac ugruna deligibi pedal basarim eve yetisirim boylece herkesin gonlunu yapmis olaraktan mutlu mesut bir gun geciririm:) :)

• Beğen
Tepkiler: acumur
Scudo
iyi o vakit acumurun da dedigi gibi 10:30 bostanci iskele onu.. sonra butun gun adada sıkıldım demeyin ama :p :D tugberkcim 6'ya kadar 10 defa doneriz, zaten saat 5-5 bucuk gibi hava karariyor :)

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
Tuğberk'çim bence yanlış tarifeyi koymuşsun. Doğru tarife (Pazar ve Bayram Günleri için) aşağıdaki adrestedir.

(link)

Buna göre 09:30 vapuru önce Büyükadaya gidiyor sonra diğer adalara uğruyor. Saat 09:55'de Büyükadada oluyor. 10:45 vapuru ise en son Büyükadaya uğruyor ve tam 1 saat beş dakika sonra 11:55'te Büyükadada oluyor. 09:30'daki vapura binersek 25 dk, 10:45 vapuruna binersek 1 saat 5 dk vapurda kalıyoruz. Bir de saat 13:00 vapuru var ki o da 13:40 da adada oluyor. Şu an için buluşma saatimiz 10:45 Bostancı iskelesi.

Bilgilerinize sunarım.

Sevgilerimle

MFG(+)

@k.tecimen

sayın abijiğim madem çok seviyorsunuz inşallah gelmek nasip olur vede annemi kandırabilirsem seve seve getiririm ama sıcak olma ihtimali çook zor:)çayın yanınada fena gitmez hani:)
SAYGILAR

• Beğen
Tepkiler: Kemal Tecimen
anadolulular olaraktan 10:45 vapuruna binersek, ve avrupadan gelenler de 10:30da sirkeciden binerlerse 10 dk. arayla b.adada oluruz. bostacidan 1 sa. 10 dk., sirkeciden de 1 sa. 35 dk. suruyor buyukadaya kadar. bilgimize...:)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
off off annemiz evde yapıyor yani... süper ya bende bir hamsikoli rica etsem :p

@janus_sea

@Fatih - MFG(+)

benim verdigim tarife de pazar gunu icin buyukada-bostanci tarifesiydi bendogru diye biliyorum abim ama yine de yanlis yonlendirme olmasin diye her ihtimale karsi siliyim ben o tarifeyi saol

@noexit

eft ben beceriksizlik abidesi olduğumdan annem yapıyor en güzelinden:)))hamsikolimi tarifini alayım:)))
saygılar

@hdeveci

Sen olursunda bir ortamda o ortam güzel olmamı yafs abilerin en şerbetlisi:)))pazara önceden bi sözüm vardı inş arkadaşın işi çıkarda:) plan iptal olur bende aranızda olurum tabi bir tepsi mısır ekmeği ilen:))sırf çantam şişmanlayajak desenize:)))
saygılar

@Fatih - MFG(+)

abi ben basta yanlislik olmasin diye tarifeyi siliyim dedim ama simdi kontrol ettim tarife dogru.. yalniz buyukadadan bostanciya direk seferleri gosteriyor belki ondan yanlis gibi gelmis olabilir sana..

bu arada 10:45te botancidan kalkan vapur da 11:55de buyukadada oluyor haberiniz var saniyorum ki bundan

ben 1 saat 10 dk. surdugunu yazdim tugberk demin. ama gercekten uzun bi sure. eger avrupadan gelecek arkadaslar razi olurlarsa buyukadaya 25 dk. surecek bi sefer olan 09:30 bostanci kalkisli vapur ile gidebiliriz. bu sefer direkt olarak b.adaya gidiyor, sonrasinda diger adalara ugruyor. ters istikamet muhabbeti olan sefer bu iste:D secimii karsidan gelecek arkadaslar yapsinlar bence.

ehehe ben yemesini biliyorum ki :( yapmasını değil :D

@janus_sea

kendi adıma konuşayım;
vapurda oturmaktansa fatihten bostancıya pedal çevirmeyi tercih ederim.
maksat spor olsun.
sanırım acumur ve msconfig de aynı fikirde.

18:00 de işte olmam gerektiği içinde 14:30 vapuruyla bostancıya dönmem gerekecek.

@noexit

:))belli bellii sende formdaki oburgillerdensin mesaj alınmıştır:))
saygılar

(link)

Bu tarifeler doğru.Saat 09:30 daki sefer direk Büyükada'ya gidiyor.10:45 bütün adaları dolaşıyor.Ama kafada şüphe kalmasın diyorsanız ,içinizden Bostancı'ya yakın olan biri üşenmeyip sorsun iskeleden,pazar günü direk Büyükada seferlerini.
Şu yemek muhabbetinide bir askıya alalım rica edeceğim.Çok karışıyor konuyla birlikte.Hem insanlarda sıkılmıştır belki okumaktan.

tamamdir.. gitti bizim uyku, 9:30 bostanci o vakit.. hem lutfu bey de erkenden ayrilacak, olmadi durumumuza bakar, eger buyukada yetti dersek biz de 14:30la doner biraz sahil yapar, gunes falan batiririz gene :)

ben sistim sahsen kararsizliktan, sabah olmadan netlestirelim su isi :D

ya gercekten geyigin dibine vurduk :) bende lutfuye katiliyorum. gemide oturmaktansa bisiklet uzerinde oturmayi tercih ediyorum, ada turu uzerine konuyu gelistirirseniz sevinirim. yemegi nede olsa yersiniz

@hdeveci

Senin müsait olman için bütün cumartesi gününü tam kapasite ile senin ufaklıklara ayırman gerekecek sanırım:). Aksi halde pek ihtimal vermiyorum senin adaya gelebileceğine :)

Geri