Scudo Sports

19 Kasım Pazar Gezisi (adalar)

bikergrrl ablama katilaraktan, Lutfu abimin de daha fazla aramizda olmasini saglamak amaciyla, hem de direk sefer oldugu icin bence de 09:30 vapuruyla buyukadaya gecmek en mantiklisi;)

bulusma saatimizi de engec 09:15de Bostanci Iskelesi olarak duyurabiliriz o zaman degil mi:)

Scudo
Saat 09:30 daki vapur direk Büyükada'ya gidiyor.Ondan sonrakiler diğer adalarada uğrayarak gidiyor.Bu duruma göre sabah 09:30 vapuru kesinleşmiş oluyor.Saat en geç 09:15 te Bostancı iskelesi önünde olalım o halde.
Bunun dışındada; gideriz adaya dolaşırız,biryerlerde oturur sohbetler eder çay kahve içeriz Turhan abinin dediği gibi oyun oynarız.Daha sonrada diğer vapur saatlerine göre belki öteki adalarıda ziyaret ederiz.Bu konuyada dediğim gibi Büyükada'dayken karar veririz.Sonuçta bu turumuz performans değil tamamen gezi-eğlence amaçlı bir tur olacak.

zaten gezip yiyip icmekten baska ne yapiyoruz ki :p

no exit, tugberkcim, caddebostan migros 9:00 en gec diyelim mi?

@bikergrrl

tabiki de ablacim uyar bana:) ama engec 9:00 diyelim yani Caddebostan Migros'tan saat 9:00itibariyle yola cikariz Bostanci istikametinde:)

tamamdır..banada uyar..

tugberk bugün 7.30 gibi çıkıcam haberin olsun...msn de sorun var sanırım

@Tugberk Tezel

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
@acumur
Haklısın ne denılırkı dogru soze:)
ama cumartesı kurs var demekkı cumartesı aksam bıryerlere gitmek lazım yoksa pazar sabah zor cıkarım :)

saat 9 cadde bostan a gıdecek olanlar unutmayın vapur beklemıyor erken cıkın biraz evlerinizden(yataklarınızdan)malum bu aralar lastık patlama modası var :)

tabu geliyorsa ben de su madalyalari paslanmasinlar yazik tabuya odul olarak getiriim gene de bari :D :D

anadolu yakasindan geleceklere de ben soyliim bari, 9:00 caddebostan migros onu (09:01 pedal doner) ya da 9:15 bostanci iskele (09:30 vapur kalkar ;) )

pazar gorusmece

• Beğen
Tepkiler: hdeveci ve acumur
Pazar günü zaman olarak daha kısa bir parkur yapmak zorunda olduğumdan kendime ayrı bir rota belirledim. Kendi planlarımda bir aksilik olursa en azından Kadıköy'den Bostancıya kadar sizlere eşlik ederim.

@acumur

08:00 de barbaros meydanındayız, msconfig le beraber...
(adamım sana sormadım ama bir sakıncası yoktur sanırım)
:D :D :D

ahmet yarın gece çalışacağım. (15.30 da evde olmam gerekli)
gündüzüm boş. istersen ufak bir antrenman yapabiliriz...
mesela 10:00-10:30 civarında buluşup, sarıyer yapıp dönebiliriz.

tabi başka katılmak istiyen olursa kapımız açık.

• Beğen
Tepkiler: acumur ve msconfig
@Lütfü Çolak

uyar tabiki benim adima bu konuda istedigini diyebilirsin biraz sıkıldım valla kararsizliktan... 08.00 de orada olucaz insallah.

yarin 2 de evde olabiliceksek eger gelirim bende sariyere?

@Lütfü Çolak

Bana uyar.Sabah telefonlaşalım.Hatta saat 10:30 da Beşiktaş'ta buluşuyoruz diyelim şimdiden ?

@msconfig

Olursunuz Mustafa.Hatta saat 10:00 yapalım buluşma saatini.Oyalanmadan performans turu yapar döneriz evlerimize.

bana uyar,
sarıyer e gidemesek bile 10.00 da buluşup, 12:00 ye kadar gidebildiğimiz yere gider oradan döneriz.
sende 14:00 de evde olmuş olursun.

hah aynı anda yazmışız.

bakın aslında şöyle bir şey de yapabiliriz:
10:00 da buluşup bir miktar yol gideriz sonrada maçka parkında biraz off-road...

yada msn e gelsenize.
bu konuyuda meşgul etmeyelim.

Geri