Scudo Sports

19 Kasım Pazar Gezisi (adalar)

Ya arkadaslar,

Karadenizli dostların memleket hasretini son derece saygıyla karşılıyorum ve saydıkları şeyleri çok lessetli buluyorum ama artık bir karara da varılsa diyorum. Yani sadede gelelim. Bostancı mı? Kadıköy mü? Heybeli Ada mı? Büyük ada mı? Hepsi mi? Bu arada ben Maltepe de oturuyorum. Bu durumunda dikkate alınmasını rica ediyorum heheheheheheh:) Bu arada sevgili Deniz Kadıköy'de buluşulacaksa İdealtepe'den seni alayım diycem ama aynı noktada buluşabilmemiz için senin benden yarım saat önce çıkman lazım heheheheheheh:D Şaka şaka kızma hemen.:p

Sevgiler

MFG(+)

Scudo
http://www.pirasoglu.com/ada.gif

Madem Kadıköy'den mi, Sirkeci'den mi gidelim karar veremiyoruz. !!!!

O halde Sirkeci grubu 9,00 daki vapura binsin, biz Kadıköy'lülerde aynı vapura 9,20 de binelim, sonra sırasıyla adadakilerde aynı vapura binsinler hep beraber 11,45 de Yalova'ya gidelim. Çınarcık-Termal turu yapıp geri dönelim.

@Turhan Evci

hangi adaya gidicegimize karar veremeden bir de yalova fikri cikti simdi:D :D bu kadar renkli bir grup olursak sonumuz boyle olur iste:D :D :D

yalova'ya gideceksek selaleye ugramak lazim e bu havalardada oralar pek uygun olmaz gibi saniyorum.
yalova hep aklimizda yazin baslarinda guzelbi selale gezisi yapmayi lutfu abimle dusunuyorduk artik hafta sonu gidermiyiz bilmiyorum ben heryere gelirim ama gonlum hafta sonu adalardan yana :) ama yalova diyenler cogunlukta olursa pisman olmam seve seve :)

merhabalar bu başlıktaki gelişmeleri dikkatle izliyorum ...adalar termal veya bostancı ... yeniköyden geleceğim olası bir geziye kadıköy den katılacağım...şimdiden güzel bir aktivite olması dileği ile..

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
ben kendimce bir fikir versem ahmet de ayni goruste yanilmiyosam
adalar bura(avrupa yakasi)dan uzun suruyo madem o zaman adaya en kisa nereden ulasiliyorsa herkez o noktada bulussun hep beraber eglene eglene gideriz adalara. ayri ayri oldumu bi kopukluk olabilir kaciran olabilir beklemeler, gelememeler falan sıkıntı cikarir gibi geldi.

ben dicemi dedim :D gerisi sizlere kalmis :)

Ne güzel arkadaşlar. pazar günlerinizi iyi değerlendiriyorsunuz.Kocaeli de bu imkanlar oldukça kısıtlı.İstanbula gelsek geri dönüş problem oluyo.Bizde sadece sizin etkinliklerinizin resimlerine bakarak avunuyoruz.
12 Kasım Düzce depreminin yıldönümü anısına KODOSK (KOCAELİ DOĞA SPORLARI KULÜBÜ)bisiklet gezisi düzenledi.bende katıldım.İnanın bu Kocaelinde bir ilk oldu. KODOSK un sitesinden resimlere bakabilirsiniz. Mavi taytlı movi formalı olan kısa boylu bücür bendeniz oluyor. link şöyle www.kodosk.org.tr

biz su antremanlari bir sıklastiralim austa1959 beycigim, olmadi bir de kocaeli yapariz, hep birlikte pedallariz hatta hava guzel olursa menekse vadisine bile gider kamp kurariz! :D

simdiii gelelim ada moda olaylarina.. yalova guzel, yapilasi bir fikir, ancak pazar gunu icin ben de kendimi adalar diye ayarladim :) ama son karari siz verin...

Acumur bey bostanci diyor.. Benim de gonlum bostancidan yanaydi, taaa ki listeye tekrar bakana kadar..

Bostanci 9:30 adalari paraztez icinde gosteriyor, yani galiba ugramiyor.. O vakit, 9:20 kadikoyde vapura binip karsi tayfasi ile bulusup kendimizi kinali adaya atariz..

kinaliadadan gece bir sonraki vapur: ya 10:45, ya da 11:20 bunu teyid edelim iskeleden ayrilmadan.. eger 11:20 ise adanin arkasindaki plajda belki ufak bir ates yakar, midye yeriz gene :D

11:20 bizi burgaza 11:35de birakiyor.. taa 13:05'e kadar burgazda dolanabiliriz.. sonrasinda 14:50 heybeliye hareket, 15:05 heybeliye varis, 16:40a kadar heybeliada, ve dee en sonunda 16:40 hareket, 16:55 buyukadaya varis, yani saat 5 oluyor, ve pazar yogunlugunun cogu donmus oluyor, hava kararmadan da bir saatimiz kalmis oluyor.. bu durumda, 18:55'e kadar kalip, 19:20 de bostancida olmak var..

bu bir opsiyon.. diger bir alterntif ise, direk buyukadaya gidip, sonra adimlarimizi izleyerek Bostanciya geri donmek.. siz karar verin, onun da programini cikartiveririm..

@noexit
suruyor kadir(no exit). her adanin iskelesine yanasip ayrilmasi zaman aliyor. ido'nun sitesinde de bu sekilde yaziyor zaten. ve ben bir seferinde ters istikametle gitmistim. uzun surmustu.

@Lütfü Çolak
erken bulusma ve tek bir noktada bulusma olayi bana da uyar. eger tek noktada bulusmayacaksak 10:45 vapuru ile gecersek iki yaka insanlari da 10 dakika arayla kinaliya varmis olacaklar.

@Tugberk Tezel
tugberkcim haklisin iyi bir fikir bu. avrupalilar sirkeciden 09:00da binebilir biz de anadolu insani olaraktan kadikoyde binip vapurdakileri saskina cevirebiliriz. bu kadar cok bisiklet ile batma tehlikesi gecirmeyiz umarim. :D

@noexit
ohooo kafadan yemek olaylari gene:D. beni de sismanlatacaksiniz valla:) msir ekmegine gelince bogazimda kalmasina ragmen gene de cok seviyorum yahu. hele agzinda misir ekmegi ile konusmaya caisinca kesin bogazina kaciyoo. yapalim yayla turu iyi gelir. karadenizde de bogazimda kaldi deriim hem:p

@bikergrrl
benim gibi yari bodrumlu kardesim:D parantez icindeki seferler, adalarin ters istikametle gecilecegini anlatmak istiyor. "bu olayda bi terslik var" seklinde yaklasabiliriz:) yani en son adadan baslayip son olarak da kinaliyo ugruyor.

OK o vakiiiiit konuya el atiyorum ve de kadikoy 9:20 adalar vapurunda bulusuyoruz diyorum.. bunu soylerkene de pazar sabahi bu soyledigimden cok pisman olarak yataktan surunerek cikacagimi biliyorum :p

neyse.. naapalim :D ya da buyukadaya ilk, kinaliadaya son gider bostanciya doneriz.. o vakit 9:30 bostancidan baslariz..

ne diyor herkes???

hmm simdi baktim, ters yon yaparsak donuste kinalida 2 saat kaliyoruz, ve 6 bucukda kadikoye variyoruz.. yani 9:30 bostanci baslayip, 18:30 kadikoyde oluyoruz..

bu da 2. opsiyon.. hadi kararimizi verelim :)

@Fatih - MFG(+)

fatih abim net karar verilsin benimde gelme olayım kesinleşsin yarım saat kalkmak sorun olmaz eğer kadıköyse buluşma yeri beni idealtepe gima karşısından alırsın yolunun üzeri nede olsa heheh nasıl olsa msn lerimiz birbirimizde mevcur oradan yazışırız abisi:))burada bazen yazışmalar düğğün çorbası gibi oluyor:))
saygılar

bikergirl ablacım bana uyar...dediğimiz gibi göztepede buluşup kadiköye ineriz...vapurdada karşıdan gelecek ark.larla buluşup simit çay deniz muhabbet dörtlüsünü tamamlayarak şen şakrak adamıza ulaşırız ;)

@bikergrrl

janus sea'nin hazineleri :)))ablajık sen bitanesin ilk defa geçen turda tanışmak kısmet oldu gerçi koyu bir muhabbetede dalamadık 2 3 dk da olsa yüreğinin sıcaklığını anlamak zor değil gözlerinden pozitif enerji fışkırıyordu:))
saygılar

• Beğen
Tepkiler: bikergrrl
Arkadaşlar;

Şimdi önerilerden çıkan sonucu ve ihtimalleri özetlemeye çalışıyorum;

1-Turhan Abi'nin önerisi olan Yalova gezisinden ileri bir tarihte yapılmak üzere vazgeçilmiştir. Ağızdan adalar çıkmıştır, gönüllerde adalar vardır.:)

2-Bikergirl ablamızın dediği gibi herkes Kadıköy'de buluşulup adalar dolaşılabilir bu durumda günümüz Kadıköy - Adalar - Bostancı hattında son bulur veyahut bunun tam tersi istikamet izlenip Bostancı - Adalar - Kadıköy hattında gezimiz son bulur. Ama benim kanaatim karşıdan gelecek arkadaşları sabah sabah Bostancı'ya yormayalım diye bizler Kadıköy'e gelip dönüşte Bostancı'dan gidebiliriz.

3-Bir de başka bir ihtimal günlerin kısalması nedeniyle ve yorgunluk olmaması düşünülürse sadece Büyükadaya gidilip orada iki veya üç tur atılabilir. Öğlen yemeği için Aya Yorgi'ye çıkılır ki oradaki lokantanın şarabı, sucuğu, köftesi, patates kızartması ve manzarası (Manzara yenmiyor çok yiyen arkadaşlara duyurulur heheheheheheheh :D ) süperdir. Daha rahat bir gezi ve muhabbet ortamı olabilir.

Bana yukarıdaki ihitimallerin hepsi uyar. Pazar sabahı umarım kalkabilirim. Yok kalkarım herhalde yaw. :p

Sevgiler

MFG(+)

Ben şahsen direk Büyükada'ya gitme taraftarıyım.Orada dolaşır,molalarımızı veririz keyifli bir tur düzenleriz.Daha sonrada vapur saatlerine göre belki Heybeliada yada Burgaz ada yaparız ama bu ikinci bahsettiğim adalar opsiyon olarak kalsınlar.Güne ve gezimize Büyükada'da başlama taraftarıyım ben.Gerisinide dediğim gibi gezimizin akışına bırakalım.Bu denli düzenli bir program yapmak için uğraşmaya devam edersek biryere varamayacağız.
Buluşma noktası olarakta Bostancı bana daha mantıklı geliyor.Sirkeci ve Kadıköy'den vapur gerçekten uzun sürüyor adalara.Öncedende söylediğim gibi ben Kadıköy'e vapurla geçip bisikletle oradan Bostancı'ya gelmeyi daha uygun buluyorum.
Bostancı'dan direk! adaya saat 09:30 da var bir vapur.Bir sonraki ise saat 10:45 te.(link)
Direk Büyükada'ya gitmesi önemli çünkü öteki türlü diğer adalarada uğruyor ve oda 1 saatten fazla sürüyor.

@hdeveci harun kardeşim mısır ekmeği muhabbeti güzel ben karadenizli değilim ama karadenizliler den fazla severim mısır ekmeğini muhabbet devam etsin ama neticeyide görelim peynirlen ve tereyağ ile ......

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
Valla bu konuda ben de Acumur arkadaşımıza katılıyorum. Bostancı'dan direkt büyükada yapalım derim ben de. Günler kısa. Uzun adalar turunu günlerin uzadığı bahar veya yaz aylarına bırakalım diye düşünüyorum. Bu halde Bostancı 09:30 vapuru uygun gözüküyor. Talep halinde sırf Büyükada yapılacağı için 10:45'de düşünülebilir. 10:45 olursa karşıdan gelen arkadaşlar da daha rahat gelmiş olurlar. Karar sizlerin. :) E varalım artık. :p

Sevgiler

MFG(+)

@acumur

yahu amma kaytarikcisiniz :D ben de adalarda sek sek oynanicak diye millete madalya bile bulmustum tur sonu takdim etmek uzere :p :D neyse artik bahara kaldi :D

Eger sadece Buyukada, ve duruma gore donuste heybeli vs yapilacak ise, o vakit 10:45 vapurunu secelim derim.. hem karsidan arkadaslar rahat gelir, hem de malum bi gece oncesi cumartesi :D :D yani pazar sabah, azicik yatak yorgan keyfine vakit kalsin :D :D

İyi o zaman farklı bir ses çıkmadığı sürece Pazar günü saat 10:45 vapuru ile Büyükada'ya gidiliyor .Buluşma noktasıda Bostancı iskelesi önü saat 10:30 (engeç).
Bütün adaları dolaşma işi tamamen bir telaş içinde olacak sanki vazifeymiş gibi o zamanda hiç keyif almayacağız.Bencede günlerin uzadığı tarihlere bırakalım o geziyi.

Geri