Scudo Sports

18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu (Tur tarihi 6-7 Nisan 2013)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Derya Keçeci

Abi telefonda söyledim ama yine yazayım herhangi bir aksilik durumunda alo demeniz yeterli transporter arabamızla gelir alırız :) ayrıca seni geri dönüş yolunda Eskişehire kadar bizim arabaya yazıyorum araba boş gidiyor bari dolu dönsün :) Hesaplar tutmadı bir kaç kişi gelemeyeceğini bildirdi.4 kişi Eskişehirden 1 kişi Bursadan olmak üzere 5 kişiyiz toplamda kontenjanımız var buradan da duyurayım eskişehirden yada Bursadan makul ücretler ile arabamızda yer vardır :)

Scudo
@Derya Keçeci

Abi rota burda (link)
ayrıca tur fotoğraflarından yol hakkında fikir edinebilirsin
fotoğraf için link (link)

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
@İslam Gölge

Teşekkürler İslam.

Rotaya bakılırsa yol bisikleti için hiçbir problem yok. Benim korktuğum bi toprak yol vardı oda sıkıntı olmaktan çıktı. :)

Bu arada yol izini telefon ile mi kaydettin yoksa km saatinden mi siteye yükledin? Bende böyle yol izi kaydetmek istiyorum ancak feci batarya yiyor telefonda.

Ben Pazartesi dönmeyi düşünüyordum ama madem yazdın o da uyar Ferhat.Eskişehire kadar gelirim sizinle.

Çorlu Eceabat meselesi şöyle:Yolun büyük bir bölümü güzel.Sadece Tekirdağ Şarköy arası sıkıntılı.Sahile yakın yol imkansız;MTB için bile sıkıntılı.O yolun kuzeyindeki alternatifi asfalt ancak kalitesi düşük,anladığım kadarıyla bir çok girdi çıktılı.Diğer seçenek Tekirdağ İpsala D 110 dan D 555 e bağlanıp Şarköy yapmak,olmazsa Şarköyü es geçip D 120 ile Geliboluya kadar uzanmak.Hele bir çıkalım bakalım.

@Tuncay Üner
Yol için rotayı siteden çizdim akıllı telefon kullanmıyorum geçtiğimiz 2011 ve 2012 yıllarında da aynı yolu geçerek Eceabat'a ulaştık. Linkini verdiğim rota Naip-Şarköy rotasından daha az eğim içeriyor ve yol kalitesi olarak daha iyi sayılır bazı bozuk kesimleri var haliyle; Çokal-Evreşe arasındaki kesimde 5-15 metrelik birkaç yere de çakıl dökülmüş vaziyette.Bu rotada 3 tane hatırı yokuş var diğerleri çerez niyetine geçilir.

@Derya Keçeci

Derya abi siz Tekirdağ'a gelin beraber devam ederiz yola bir süre size eşlik ederim.

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Bizim transporter a müşteri bulamadık yarısı boş geliyor :) o yüzden akort sehpası dahil ufak bir bisiklet atölyesi arabanın arkasında gelecek bilginiz olsun.Her türlü teknik destek Cumartesi akşamı verilir :)

Günler azaldı Bursa ve Eskişehirden katılacaklara hatta Bandırmadan da katılacak varsa yerimiz var bilginiz olsun.....

Ayrica accu pazar gunu icin yagmur riskini %25 e indirdi kisacasi yagis olmayacak gibi duruyor.

Bu accu İstanbul menkul kıymetler borsası gibi.Saati saatine uymuyor Ferhat.Ok yaydan çıktı bir kez.Bu saatten sonra kar da yağsa farketmez.Tek sıkıntısı kıyafet seçimi.

@Derya Keçeci

Abi en doğrusu buymuş öyle diyorlar :) ben ise son 2 gün kala olana inanıyorum 2 gün kala hepsi tutturuyor :) daha öncesinde bilmek ise hariçten gazel okumak gibi geliyor :).Kıyafet seçimi senin için zor biz araç ile geleceğimiz için çanta hazırlayabiliyoruz her durum için.Eğer istersen sana da uygun birşey ler getirebilirim fazladan.yağmurluğum bir tane ama uzun kıyafet fazlam var.Seninde söylediğin gibi bu saatten sonra kar yağsa fark etmez :) hava tahminleri ise gün yaklaştıkça bizim istediğimiz yönde ilerliyor hem rüzgarın şiddeti düşüyor hem de yağış ihtimali düşüyor.

Teşekkürler Ferhat;şimdilik bir uzun,bir kısa üst aldım.Tayt kısa.Bir tane de yağmurluğum var.Orada fazladan ihtiyaç olursa senden alırım.Cuma telefonlaşırız.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Derya Keçeci

Abi sanırım sen yarın yola çıkacaksın benim hislerim sıcak olacağından yana ince şeyler al üstüne uzunları ben getiririm yedek olarak .hem kısayı taşıması daha kolay olur senin için.Eğer yola çıktyısan yapacak birşey yok Çanakkalede görüşmek üzere :)

valla helal olsun derya dostuma şu anda istanbulda yağmur var sabaha kadar devam edecek gibi, nisan yağmurları başladı hiç sevemedim şu yağmuru..ferhat sanada başarılar dilerim , katılımda bulunan tüm dostlara,,,,beklemedeyim ferhat dostum 14 nisan kötü 21 nisan hava iyi...

Yarın CRC'den kargoyla yeni fren papuçlarım gelecek. Bir ihtimal gelmeme durumu var. Eğer gelmeyecek gibi olursa sabah en geç 10'da Çorluya pedallıyorum. Gelirse akşam otobüsle Çorluya intikal ediyorum.

Kıyafet bendede sıkıntı, kilodan dolayı forma giyemiyorum. Tişörtte kaldık artık. :D

Arkadaşlar şu anki havaya bakıp umutsuzlanmayın bu akşamdan itibaren açıyor cumartesi pazar oldukça güzel geçecek gösteriyor pazar gecesi yeniden yağmur başlıyor .

Kısacası asıl tur zamanı olan cumartesi pazar oldukça iyi .Sadece İstanbuldan pedallı gelecek arkadaşların cuma havasına dikkat etmeleri gerekiyor.Cuma biraz karışık :)

Ferhat kardeşim, bu etkinliği uzun bir zamandır planlıyorsun, kalacak yer, yiyecek içecek vs. herşeyi düşünmek gerçekten emek istiyor. Dairede bazı organizasyonlarıda ben yapıyorum, zorluğunu biliyorum. Tura katılacak tüm arkadaşlara selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Bölgenin özelliği ile yoğrulmuş güzel bir tur olacağına şüphem yok. Hepinizin yüreklerine sağlık.

Selam arkadaşlar,

Bizim plan şu şekilde; Kilitbahir'e varınca pansiyon işlerini halledip ada turu yapmak. Kilitbahir'e varış saatlerimiz farklı olacağı için birbirimizi beklemek yerine rotalarımızı bilmemiz daha iyi olur (cepten haberleşebiliriz).

Kilitbahir-Eceabat-Kabatepe (15 km / 35 dk). Gökçeada'da İmroz-Zeytinliköy-Dereköy-Şirinköy-sonrasında güney sahil yolundan giderek Eşelek'ten İmroz (70 km- 3 saat sürebilir, foto çekimi, temiz ve sessiz ortamın tadını çıkarma-Zeytinli'de kahve molası vb. 4-5 saati bulacaktır). Dönüş Kabatepe-Eceabat-Kilitbahir.

Eğer öncesinde buluşabilirsek yeniden rota yapabiliriz. Kaleköy, Uğurlu da güzel yerler, gitmek fena olmaz. Uğurlu'da bir hafta kalmıştım.

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Bu accuya iki cift lafim var.Canakkaleyi ekledim on gundur gunde 20 defa kontrol ediyorum gun icerisinde bile tahminini 2-3 defa degistirdigi oluyor.Bu oglen itibari ile pazari yemiden yagista gosterdi.Bu site en iyisiymis :) Allahin isine karisilmayacagini bir kez daha gordum bir daha accuya filan bakmam moral bozmaktan baska ise yaramiyor.3 gun kalmis hala tahmin degistiriyor.

(link) burda da yağmur var gibi
hayırlısı olsun artık pilavdan dönenin kaşığı kırılırmış deyip yola çıkmak lazım :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri