Scudo Sports

18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu (Tur tarihi 6-7 Nisan 2013)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bu durumda perşembe günü akşam 8.30'da Bostancı'da baloncunun oraya geleyim. Ayrıntıları konuşuruz.

Scudo
Benım tura katılıp katılamamam onumuzdekı pazartesı bellı olacak.Izın konusunda sıkıntı cıkmazsa ben ıkı gunluk tura katılacagım.Pansıyon konusuna gelınce de fıyat oldukca makul,ben kalırım. Ahmet abı aramıssın sımdı gordum.Isten gelmıs yorgun bır sekılde uyuyordum:)

Merhaba ,bu tura katilmak icin nereye basvurmamiz gerekmekte?ortak bir otobus kalkacak mi ?bu bilgiler netlestiyse paylasabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@Cihan Soyugazi

İstanbul ekibi Enver Avcı katılsaydı araç kiralıyordu ama bu sene yurt dışında olacağından böyle bir imkan yok .Ama şu şekilde katılmanız mümkün 6 Nisan cumartesi günü eceabatta olacak şekilde ( 2 gün katılacaksanız) veya tek gün katılacaksanız 7 Nisan pazar sabah 08:00 da eceabatta bisikletiniz ile hazır olacak şekilde otobüs firmasıyla katılabilirsiniz.Son ihtimal de istanbuldan özel aracı ile katılacak abimiz var aracında yer varmı bilemiyorum 3 kişilik kontenjanı vardı .

Biz bugün Bahadır Bey'le görüşemedik. Kendisi ile iletişim kurana kadar benim gelişim askıda. İletişime devam.

Bu sabah şans eseri çeksiz senetsiz bir tarnsporter 5+1 araç kiraladım Eskişehir ekibi için.Şu an kesin sayımız 4 kişi .Eskişehirden eklenmek isteyen durumu şüphelilere mesaj attım gelen cevaplara göre sayı 5-6 da kalacaktır diye düşünüyorum.Arabayı incelediğimde 7-8 kişi ve bisikletini çok rahat taşıyacağını düşünüyorum o yüzden yol üstü Bursa ,Bandırma gibi noktalardan bizim aracımızdan faydalanmak isteyen olursa Eskişehir kesin sayısı netleştikten sonra detayları konuşabiliriz.

pansiyon için de bu akşam arayıp yaklaşık sayıyı vereceğim eklenmek isteyenler haber versin.

• Beğen
Tepkiler: ömer korkmaz
@Kemal Caner

Açıkçası nasıl karşılaşamadık anlamadım :) ben dün akşam turdaydım, bir kaç kişi dışında çok kişiyi şahsen tanımam, ama özellikle herkese ismini sordum tek tek tanıştım 11-12 kişiydik :) Hatta dönüşte Saray'a gittim belki orada karşılaşırız diye. Yeni bisiklet aldım onun muhabbeti de oldu. Bende mavi-beyaz Geotech, siyah kıyafet, kırmızı kask vardı.

• Beğen
Ben de bir araç ve 3'lü bisiklet taşıyıcı var. Kemal Bey benimle geleceğini iletmişti, bir kişi daha eklenebilir. Ancak sayı artarsa bendeki çözüm bitiyor. Bu noktada bir isim daha varsa onu da şimdiden belirleyelim, sonra karışıklık olmasın.

• Beğen
@Bahadır Gürel

Yarın yani Cumartesi sabahı çıkıyor musunuz?

@Kemal Caner

Yarın sağanak diyor Accu. O yüzden pazar gününe yoğunlaşalım. Sabah 8 öyle değil mi?

slm
eskişehirden 5 kişi olarak çıkarsanız ahmet tarık ok, onur özdemir ve erdinç altınçekiç olarak 3 kişi katılabiliriz.şu an belirsiz olan barış turan kaldı. bursadan pansiyon kullanacak 10 kişi civarı katılmcı mevcuttur. @ferhat köse

• Beğen
Herkese selam,cumartesi sabah bölgede olacak arkadaslar gokceada ıcın karar verdılermı acaba?Gelmeyı planlıyorum ama bırkac sayfadır bu konu ıle ılgılı bırsey gormedım.

@tolga akan
Cumartesi ogleden sonra yada aksam yemeginde muhakkak adada olacagiz diye planliyoruz.Eskisehirde 5 Bursadan 3 kisi garanti.

Ferhat dostum tesekkur ederım.Ben buradan takıp etmeye devam edıcem.Otobus ıle gelıp cumartesı mumkun oldugunca erken saatlerde gelıboluda olmayı planlıyorum.Buradan kabatepeden vapura gelıp adaya gelmeyı dusunuyorum.Dedıgım gıbı sızı takıp edıcem..

• Beğen
Aceleye gerek yok biz canakkaleye sabah 9-10 gibi varacagiz önce sehir merkezini gezip sonra pansiyona yerlesip aksam saatleri ada dusunuyoruz.Hava 20 den sonra karariyor o tarihte.

vapur saatlerı ve hava durumu sorun cıkarabılır.Vapur kabatepeden en az 1saat 30 dakıka suruyor.Bunu da goz onunde bulundurlaım.Olmazsa bende canakkaleye gelırım.

Biz canakkale merkezden sonra muhtemelen once kilitbahire pansiyona geceriz yarim saat esyalari atip sonra adaya gecebiliriz.en guzeli o gun telefonlasmak ozelden numaranizi yollarsaniz size ulasiriz.

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
Biz de Tuncay Üner kardeşimizle Çorlu'dan Cuma sabahı başlayıp Eceabat'a kadar geleceğiz.Konaklama yol şartlarına göre olur,ya da olmaz.İki gün önce kuzenim arabayla geçerken Çorlu'dan karlı manzaralar yolladı:) Şunun şurasında 10 gün kaldı;düzelse düzelse ne kadar düzelir.Belli ki soğuk olacak.

Marmaranın kuzeybatı sahilinden sürecekler için rüzgar yer yer amansız olur,belirtmekte fayda var.(Bunu kendimize de söylüyorum) Çanakkale ve Gelibolu için ise,zaman zaman rüzgar'ın adamı kılıç gibi kestiğini yine hatırlatmak isterim.Kıyafet seçimi bu anlamda önemli.Hele hele benim gibi "Hafifçi" ler için,diyelim.Bununla birlikte Cumartesi parçalı bulutlu,pazar ise kısmen yağışlı gözüküyor.6-7 Nisan haftasonu için Çanakkalede rüzgarlar,gündüz saatlerinde ve güneyli yönlerden yer yer sert esecek.Duyurulur:)

@Derya Keçeci

Haricten gazel okuyayim. Disaridan izliyorum etkinligi! Hava en az 15° C olacak,(20°C da olabilir) ama sizler soguk olarak niteliyorsunuz. Biz Orta Avrupa'li garipler ne yapalim, sabah yine kar yagdi, arkasi da geliyor.
Demek ki cok göreceli bir durum bu sogukluk olayi. Sizlerle beraberim, ve gercekten beraber olsaydim, cadirda yatardim bu sicaklikta! Yolunuz acik olsun.
Umarim, gönlünüze göre kazasiz belasiz bir bulusma, güzel bir etkinlik olur.

@Derya Keçeci

Gelibolu-Kavakköy arası defalarca pedalladım. Derya abinin dediği gibi o bölgedeki rüzgarlar çok etkilidir. Tek sevindiğim nokta, rüzgarlar ekseriyetle Kuzeyden eser. Sadece bir kez güneyden estiğini hatırlıyorum ve o zaman bazı yokuşları pedal çevirmden çıktığımı hatırlıyorum. Şansımız yaver giderse eğer keyifli bir yolculuk olacak. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri