Ferhat Köse
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.275
- Bisiklet
- Bisan
Arkadaşlar yazılanların hepsini cepten okudum hızlı trende ve hastahanede ama cepten mesaj yazmak zulüm olduğundan topluca cevap veriyorum atladığım olursa kusuruma bakmasın
öncelikle can sıkıcı konu hakkında desteklerini yazan teşekkürlerini esirgemeyen arkadaşlara ben de buradan teşekkür ediyorum.Düşündüğüm gibi aynı duyguları paylaşıyoruz bu beni çok mutlu etti.Derya abi yazına bayıldım tekrar tekrar okudum son bitiş cümlesine ise bittim.Sizin grubun halka ilişkiler ve tanıtım sorumlusu ben olayım isterim. zaten bende Ankaralıyım
Enver gelmene çok sevindim. eksikliğin konuda çok hissedildi. jandarma meselesini konuşurum ama çadır vereceklerini zannetmiyorum. en fazla yer gösterirler misafirhanede yer varsa ve sayı uygun olursa. belki misafirhanede bir gece konaklamanıza izin verilir ama bu telefonla konuşulmaz bizim meslekte etik değildir
çaylarını içmeye gittiğimizde yüz yüze talep edersek olumlu cevap alacagımıza inanıyorum.(misafirhaneleri varsa tabi) Erken gelmenize ise çok sevindim o zaman bizde belki direk ilk feribota yetişiriz o zaman 07:30 feribotuyla geçersek karşıya 08:00 da toplanmış oluruz fazladan 1 saat kazanmak demektir ki tur rotası incelendiğinde 1 saat cidden büyük bir zaman.Bu yazdıklarım mesaj atamadığım dönemdeki mesajlara cevabım.Şimdi gelelim taze bilgilere:
kamil koç amcanın lüks otobüsüyle Pazar günü Ankaraya gelirken internete gireceğime film olarak neler var diye ekranda gezinirken Çanakkale tanıtım belgeseli gördüm izledim.Tamda bizim gitmek istediğimiz yerleri anlatıyordu.Yazmadım ama ufak notlar sıkıştırdım aklıma bunları paylaşmak isterim.
Öncelikle bazı noktalar var kale gibi öyle 5-10 dakikada gezilecek yerler değil buralara minimum yarım saat ayırmamız gerekiyor.İkinci olarak bazı şehitlikler ve mevziler var arazi üzerinde yol spd si kullananlar (benim gibi) için sıkıntı olabilir hava yağışlı olursa toprağın yumuşak olmasından eziyete bile dönebilir.Özellikle yol spd si kullananlar ya bu tur için spd ayakkabıdan vaz geçsinler derim yada benim gibi sırtlarında normal bir ayakkabı taşısınlar.2 defa izledim yemek olayı için birşey yakalarmıyım diye pek birşey göremedim. yani sabah 09:00 dan akşam 18:00 a kadar adam akıllı yemek olayı yapamayabiliriz (yanımızda taşıdıklarımız ile idare edebiliriz) bu konuda da arkadaşların hazırlıklı olmasında fayda var.Erken gidecek veya bir gün önceden gidecek arkadaş varsa Çanakkale merkez de de güzel yerler var Truva atı gibi kale gibi akşam yemeğinden sonra karanlıkta da olsa o tarafı da gezebiliriz.(Anadolu tarafından dönecekler için)
Şimdilik aktaracaklarım bunlar hepinizi çok seviyorum Çanakkale de görüşmek üzere....
kamil koç amcanın lüks otobüsüyle Pazar günü Ankaraya gelirken internete gireceğime film olarak neler var diye ekranda gezinirken Çanakkale tanıtım belgeseli gördüm izledim.Tamda bizim gitmek istediğimiz yerleri anlatıyordu.Yazmadım ama ufak notlar sıkıştırdım aklıma bunları paylaşmak isterim.
Öncelikle bazı noktalar var kale gibi öyle 5-10 dakikada gezilecek yerler değil buralara minimum yarım saat ayırmamız gerekiyor.İkinci olarak bazı şehitlikler ve mevziler var arazi üzerinde yol spd si kullananlar (benim gibi) için sıkıntı olabilir hava yağışlı olursa toprağın yumuşak olmasından eziyete bile dönebilir.Özellikle yol spd si kullananlar ya bu tur için spd ayakkabıdan vaz geçsinler derim yada benim gibi sırtlarında normal bir ayakkabı taşısınlar.2 defa izledim yemek olayı için birşey yakalarmıyım diye pek birşey göremedim. yani sabah 09:00 dan akşam 18:00 a kadar adam akıllı yemek olayı yapamayabiliriz (yanımızda taşıdıklarımız ile idare edebiliriz) bu konuda da arkadaşların hazırlıklı olmasında fayda var.Erken gidecek veya bir gün önceden gidecek arkadaş varsa Çanakkale merkez de de güzel yerler var Truva atı gibi kale gibi akşam yemeğinden sonra karanlıkta da olsa o tarafı da gezebiliriz.(Anadolu tarafından dönecekler için)
Şimdilik aktaracaklarım bunlar hepinizi çok seviyorum Çanakkale de görüşmek üzere....