Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

Arkadaşlar yazılanların hepsini cepten okudum hızlı trende ve hastahanede ama cepten mesaj yazmak zulüm olduğundan topluca cevap veriyorum atladığım olursa kusuruma bakmasın :) öncelikle can sıkıcı konu hakkında desteklerini yazan teşekkürlerini esirgemeyen arkadaşlara ben de buradan teşekkür ediyorum.Düşündüğüm gibi aynı duyguları paylaşıyoruz bu beni çok mutlu etti.Derya abi yazına bayıldım tekrar tekrar okudum son bitiş cümlesine ise bittim.Sizin grubun halka ilişkiler ve tanıtım sorumlusu ben olayım isterim. zaten bende Ankaralıyım :) Enver gelmene çok sevindim. eksikliğin konuda çok hissedildi. jandarma meselesini konuşurum ama çadır vereceklerini zannetmiyorum. en fazla yer gösterirler misafirhanede yer varsa ve sayı uygun olursa. belki misafirhanede bir gece konaklamanıza izin verilir ama bu telefonla konuşulmaz bizim meslekte etik değildir :) çaylarını içmeye gittiğimizde yüz yüze talep edersek olumlu cevap alacagımıza inanıyorum.(misafirhaneleri varsa tabi) Erken gelmenize ise çok sevindim o zaman bizde belki direk ilk feribota yetişiriz o zaman 07:30 feribotuyla geçersek karşıya 08:00 da toplanmış oluruz fazladan 1 saat kazanmak demektir ki tur rotası incelendiğinde 1 saat cidden büyük bir zaman.Bu yazdıklarım mesaj atamadığım dönemdeki mesajlara cevabım.Şimdi gelelim taze bilgilere:

kamil koç amcanın lüks otobüsüyle Pazar günü Ankaraya gelirken internete gireceğime film olarak neler var diye ekranda gezinirken Çanakkale tanıtım belgeseli gördüm izledim.Tamda bizim gitmek istediğimiz yerleri anlatıyordu.Yazmadım ama ufak notlar sıkıştırdım aklıma bunları paylaşmak isterim.
Öncelikle bazı noktalar var kale gibi öyle 5-10 dakikada gezilecek yerler değil buralara minimum yarım saat ayırmamız gerekiyor.İkinci olarak bazı şehitlikler ve mevziler var arazi üzerinde yol spd si kullananlar (benim gibi) için sıkıntı olabilir hava yağışlı olursa toprağın yumuşak olmasından eziyete bile dönebilir.Özellikle yol spd si kullananlar ya bu tur için spd ayakkabıdan vaz geçsinler derim yada benim gibi sırtlarında normal bir ayakkabı taşısınlar.2 defa izledim yemek olayı için birşey yakalarmıyım diye pek birşey göremedim. yani sabah 09:00 dan akşam 18:00 a kadar adam akıllı yemek olayı yapamayabiliriz (yanımızda taşıdıklarımız ile idare edebiliriz) bu konuda da arkadaşların hazırlıklı olmasında fayda var.Erken gidecek veya bir gün önceden gidecek arkadaş varsa Çanakkale merkez de de güzel yerler var Truva atı gibi kale gibi akşam yemeğinden sonra karanlıkta da olsa o tarafı da gezebiliriz.(Anadolu tarafından dönecekler için)
Şimdilik aktaracaklarım bunlar hepinizi çok seviyorum Çanakkale de görüşmek üzere....

Scudo
:) Şimdi Ferhat kardeşim,sen benim grubun halkla ilişkiler'inin başına geçersen ESBİG'e yeni bir genel müdür ataması yapmak gerekecek.Sen şimdilik 18 Mart-Pardon 24 Mart(18 Mart'ın patentini almışlar da) hareketinin CEO'luğunu bırakma.Ne demişler elin işine bakan olacağına kendi işine Başbakan ol:) Böyle bir şey demişler mi bilmem:) Demediyseler desinler.Ayrıca tekrar tekrar ,Annen için acil şifa dilerim.

@Derya Keçeci
Çok teşekkürler abi.Bu sefer uzun soluklu Ankaradayım şu çayı içelim inşallah karşılıklı olarak.İlk fırsatta arayacagım gündüzden arayıp haber veririm zaten .Görüşmek üzere.....

Not: ESBİG de herkes müdür abi :) bir Mehmet Gürsoylu değil onun da yaşı tutmuyor ondan :) şimdilik yönetici asistanı ileride müdür olacak ama :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet_Gürsoylu
Beklerim kardeşim,çayın da kralını içeriz.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
ferhat dostum anneyi kaybettik babayıda kaybettik ama anneler önemli ,,,annene şifalar dilerim ,,,,,

selamlar arkadaşlar gece fikri bana uyar .hatta daha erken derseniz de uyar 1´´2 saat önce orda olmak herzaman bize avantaj sağlar .malüm yol hali araçlar yüklü olacak .hemde sabah rahat rahat kahvaltı falan zamanımızda olur.olmadı bi sahile cöker bi demlik cay yapar birde sıkı bir ateş hem muhabbet eder hemde sabahı deniz kenerında yaparız.biraz fantazi oldu sanırım:D.neyse beyler ben her yola varım.dostlar....

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@ferhat köse

ferhat kardeşim işimize bakalım...kalınan yerden organizasyona aynen devam.... bunlar hoş şeyler değil ama moral bozmaya da gerek yok ....alınması gereken izinler olsaydı zaten alınırdı. çanakkalede gelen ekibe kucak açılacağı yerde muhabbete bak .................herkese sevgiler....

enver abi, öncelikle araban için tekrar geçmiş olsun. geceleyin çıkma olayı benim içinde uygundur.

kudret abi, sen her ihtimale karşı bilikleti getir, yağmur çamur olursa orada verirsin kararını. ama eminim ki çok güzel bir gün olacak.

Ferhat, öncelikle annen için acil şifalar dilerim. 3 aydan beri uğraşarak böyle bir tur düzenlediğin için tekrar çok teşekkür ediyorum. Ben olaya biraz polyanna gözüyle yaklaşarak bir kişinin yaptığı hatayı hepsine mal etmemek gerektiğini düşünüyorum. bu kadar şehirden böyle büyük bir katılımın olduğu turda 18Mart bisiklet grubundan arkadaşların bizi yanlız bırakmayacağı düşüncesindeyim. unutmamak gerekir ki insanlar hata yapar. önemli olan yapılan hatanın karşısında olgunluk gösterebilmektir. ki sen bunu çok iyi yapmışsın.

serdar, 500t lerden birisi alır diye tahmin ediyorum. çünkü o saatlerde boş oluyorlar. cep numaramı özelden göndereceğim.

herkese selamlar.... tur gününde görüşmez üzere.......

@nihat yildir

anca beraber kanca beraber,,,,enver dostun planı iyi,,saat 01.00 de beyaz evler durağında buluşuruz ben cuma erken yatacağım ve 24.00 de kalkarım ,,,,

@Kudret Kurtcebe

Çok teşekkürler Kudret abi.Değişik ve çok rastlanmayan bir rahatsızlık bizi buldu doktorlar inceliyor ,uzun bir süreç olacak gibi.Allahtan hayırlısını diliyoruz.Elden başka birşey gelmiyor .Babamı da 2006 da kaybetmiştik kötüyü hiç düşünmek istemiyorum şimdilik.

@ahmet tarık ok

Aynen dostum devam ediyoruz inşallah herşey hayırlısıyla çok güzel olacak.
@nihat yildir

Çok teşekkürler Nihat görüşmek dileği ile.....

slm ferhat
ilk önce aneye acil şifalar diliyorum yapabileceğimiz ne varsa söylemen yeterli telefonum var sende
çok foruma girmem ama girdim ve birşeyler yazma geregini hissettim kısa ve öz yazmaya çalışacağım :)
sonrada su volkanmıdır nedir kendini kaf dağında gören başkan arkadaş 24 marta biz canakkaledeyiz yönetim kurulunu alıp gelirsen bizleri çok sevindirirsin hep beraber pedallarız sen önde biz arkanda oluruz unutma hep arkanda olacagız ama ?
agzı olan konuşuyor ama iş içraata gelince kimse yok sen onca kişiyi organize et oraya toplamaya çalış sonrada yok benim turum yok benim blogum vs vs
boş işler bunlar boşşşşşşşşşşşşşşşş takma kafana ferhat biz her zaman yanındayız ankaralı başkan gibi süslü laflar yapamadım kusura bakmayın ama kendisini yazısından dolayı tebrik ediyorum :)
enver gece çıkma fikrin çok iyiymiş :) senide tebrik ediyorum :) :):):):):):):):):):):)
saygılar

sinan :) :) :) :)

enver söylemeyi unuttum gece işine bende okey diyorum :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

lütfen liseye eklermisin

saygılar sevgiler

sinan :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

• Beğen
@sinan aksu

abicim birbirimizi kandırmayalım :D fikir senden çıktı bana da mantıklı geldi.kısmet olursa bu turun ilk çanakkale fatihleri biz olucaz ilk adımı atarak..

• Beğen
Tepkiler: sinan aksu
enver hocam ,,,,,saat 03.00 de buluşma yapsak ve çanakkaleye lay lom lom sürerek 2 saatte gitsek saat 05.00 de çanakkalede oluruz ve hatta çanakkale otobüs terminalinde bi güzel çay içerek 2 saatin orda nasıl geçtiğinide anlamayız ben seviyorum terminalleri azmı bekledim oralarda zamanında ,cuma akşamı ben zati erken yatacağım ,,,

@Kudret Kurtcebe
kudret abi 2 saatde gitmek için sağlam bir spor araç gerekli :D aracın kendi ağırlığı ile ortalama 4 ton yük ile gideceğiz.4 saatde gidersek yat kalk şükret :D:D:D bu sebeple saat 1 de çıkalım dedik.bu hafta sinan abi ile buluşup aracın içine bisikletleri nasıl yerleştireceğiz diye çalışma yapacağız.gerekirse arka tarafa taşıma barları hazırlayıp montajını yapıp denemesini yaparak hazırlık yapacağız.arka tarafda 3 bisikleti taşımak için taşıma aparatım var.içeriye de 9 bisiklet almak için kontrol etmek gerek.

@enver avcı

benim hesap amma yalnış oldu,,,doğru yahu ,zati yavaş gideriz anca varırız,evet saat 01.de hazır olayım ,taşıma barları iyi fikir,

@enver avcı

Mutlaka bilginiz vardır ama yine de yazayım dedim, iğneada turu yapan bir grup minibüs içine bir sürü bisiklet tıkıştırmışlardı fotoğraflarını görmüştüm, aşağıdaki linte fotoğraflar var...
Ayrıca netten tanıdığım birinde çok ucuza araç üstü taşıyıcılar var ihtiyaç olursa onunla irtibata da geçebilirim...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=88642&highlight=i%F0neada

Arkadaşlar annem için uzun bir sürece giriyoruz, ağır ve zor olacak dediler.Bu tura katılmak için elimden geleni yapacağım, önümüzde uzun bir zaman var ama tur tarihi gelirde biz yoğun bakım kısmında olursak şimdiden özürümü kabul edin derim.

Eskişehir ekibine de buradan yazayım biliyorum havlar düzeldi tur bekliyorsunuz ama ben artık hafta sonları Eskişehirde olamayacağım.Hafta içi sadece mesai yapmak için Eskişehirde bulunacagım. Bisikletede binmeden duramam biliyorum o yuzden ya Ankaraya getireceğim makineyi yada Eskişehirde anlık kısa turlar yaparım onuda kimseye haber veremem şimdiden söyleyeyim.

Genel olarak forumda ki arkadaşlara da buradan yazayım .Eskisi kadar aktif olamayacagım özellikle özel mesaj ile yardım isteyen soru soran arkadaşlar ve kardeşlerim bir süre ben yokum foruma girsem de özel mesajlarla ilgilenecek kadar duramam şimdiden sizlerde kusuruma bakmayın....

• Beğen
@ferhat köse

Hocam tanışmıyoruz ama forumda çok fazla yazını okudum çok yardımcı olduğun bilgiler oldu, tanımış kadar oldum diyebilirim... Çok geçmiş olsun acil şifalar diyorum...

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Geri