Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

herhangibir aksilik cikip da iptal olursa diye taahhutde bulunmak istrmedim.gelmeyi cok istoyorum.haber verecegim.tesekkur ederim.simdiden gayretlerin icin tebrik ve tesekkur ediyorum...

Scudo
@Derya Keçeci

Abi nöbetten çıktım 13:30 Kamil Koç amcayla geliyorum müsait olursam kesinlikle arayacağım seni.....

@tolga akan

tolga selam,,,,
yarım saat önce girdim sabah yerler ıslaktı 11.00 e doğru kurudu bu sene bu kış herşeyi berbat etti,,,evet sivil derken bisikletsiz yalnız ben zannetmiyorum yağış olacağını,,

öncelikle kötü bir haberim var.birazdan belirticem..kudret baba ben sivil gelmiyorum haberin olsun.demir atım da geliyor.sivil gelirsen her tarafı gezme şansın olmayacak...soğuk çok etkilemez ama yağış herkesi vurur.yada abi bak ben bi römork ayarlayayım seni arkaya römork'a oturtur çekeriz sırayla :D:D :p gelelim diğer konuya.bu akşam eve gelip oturduktan sonra kapı çalındı ve karşı komşumuz abi senin arabaya çarptılar dedi :( don atlet fırladım mulayim bi su kamyonu şöförü kurbanlık koyun endamıyla bi benim araca bi kendi aracına bakıyor... en son baktığımda yerinde olan aracımın sol arka kısmı ne yazıkki yoktu...zaten son 5 kişi olmadan benim araç yola çıkmazdı oda hala belirsizdi.ben bu gece izmire gidicektim bu sebeple gidişimde geç saate dolayısıyla oradaki işlerimde daha ileri tarihe ertelendi.bu sebeple hafta içi geldiğimde aracı servise bırakabilicem.karşı tarafın kaskosu olmayışıda ayrı bir güzellik.bedevi hesabı.sadece trafik sigortası var ve tremer onayı gelmesi 4-5 gün sürüyormuş.yani anlayacağınız aracı çarşamba yada perşembe ancak bırakabilicem servise.önümüzde 20 gün var.4 gün servise bırakana kadar geçecek,4 gün(dediği gibi olursa servisin 4 gün)tremer onayı beklenecek trafikden etti 8 gün.aracın arka tamponlarının olmaması sol arka kapının açılıp kapanmaması ve aracın sol kısmının çarpma şiddeti ile ufak dağlara dönmesi ile kaporta işi de bir usta gözüyle olmasada önceki durumlara bakarak söylüyorum 10 günden önce olmaz.tabi aracın yürüründe bişey varmı bilemiyorum.yani herşey yolunda gitsede 1 gün önce araç çıkar servisden ama buda riskli bir durum.bu sebeple son kalan 5 kişilik kontenjanı kapatıyorum. şu anki 12 kişi tek araca sığarız.benim sorumluluğumda olan istanbul ekibi için 2. araç suya düşmüştür.(gerçekten de suya düştü.su kamyonu çarptı :D ) kimse kusura bakmasın...

olacağı varmış,,,,neyse gelelim bana ben kızılderili dualarına başlayacağım ve o gün yağmur olmayacak,,bu sene yağmur kar kış yok mini buzul çağı ne oluyor kardeşim böyle ,yok dünya ısınıyordu dank birden soğudu bu havalar beni artık delirtiyor atlayacam benim ufoya ,ayda bisiklet sürecem bitti kardeşim bu dünya,,,,
evet yağmur olursa ben off,,,,,,,,,,

abi sana off falan yok.kesin geliyorsun sende.gerisini ben halledeceğim umarım ;) ben yola çıkıyorum şimdi araç ayarlayıp gidicem hemen.salıya kadar cevap yazamayabilirim kimseye...görüşmek üzere...

Enver geçmiş olsun öncelikle.Kudret abi hava güzel olacak pozitif enerji verelim biraz doğaya :) seninle peda çevirmek istiyoruz abi çok görme bunu bize :)

arkadaşlar anılan tarihte İstanbul'da eğitimde olacağımdan gelemiyeceğim, adımın İzmir listesinden çıkarılmasını rica ederim :( :(:boese157:

@ASinanB

Bilgilendirme için teşekkürler listeden silmeye gerek yok liste güncellemesi yapmayacağım bundan sonra aşağı yukarı kesin gelecekleri biliyorum şu an sadece kendi imkanları ile gelecekler için liste ve telefon rehberi oluşturacağım buluşma noktasında unutmamak için.

@ferhat köse

ayaklara naylon geçiririm gene gelirim ferhat dostum,,,,,pozitifleri yükleyecem zati ,enver dostun şakası yok , valla burda beni topa tutar ,anladım ,,,:)

@enver avcı

Çok geçmiş olsun Enver abi.Neyse cana geleceğine mala gelsin o arabanın içinde sen de olabilirdin.

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
Enver geçmiş olsun, moral bozmak gibi olmasın (gerçi herkesin bildiği bişey ama) servis 3 diyorsa 6 gün 10 diyorsa 20 gün diye düşünemek gerekiyor ne yazık ki... zaten eksperin gelmesi 2-3 gün sürüyor.

özelden mesaj atıyorum ona göre bir çözüm bulmaya çalışırız...

@ahmet tarık ok

Ahmet abi,Ramazan arkadaşımızın vardiya durumu belli oldu mu?Olduysa ona göre sizle gelebilirim yer varsa(sığabileceksek) ya da Ferhat abilerin grupta yer varsa onlara katılırım yol üstünde,o da olmazsa kamil koç :)

@Barış TURAN

Barış seni Kamil Koça bırakmam merak etme :) en kötü aracın arkasına bir minder atarız alırız seni :)

slm barış
ramazan ve eşinin son durum belli olmadı. son bir hafta kala belli olacakmış
gelirlerse bile seni ferhatın dediği gibi kamil koç a bırakmayız. abdullah başkır arkadaşımız da eşi ile beraber geliyorlar. özel araçları ile katılacaklar ve transporterdaki bayanları alıp götürecekler. herhangi bir değişiklik olmazsa rahat gideceğiz gibi duruyor.

not:muhammed, barış (yani sen) ve volkan tel nolarını özelden bana yada ferhat köse ye gönderebilirseniz iletişim anlamında sıkıntımız olmasın

@ahmet tarık ok

Ahmet Barışın numarası bende var özelden yazarım bir ara sana.

ARKADAŞLAR HERKEZE SLM BEN 18 MART BİSİKLET GRUBUNUN KURUCUSU ,BAŞKANI VE VAROL BİSİKLETİN SAHİBİYİM ,AYRICA BU ORGANİZASYONU YAPAN KİŞİYİM ,bu organizasyon başladığından bugüne kadar sizlerin yaptığı yorumları ve yazışmaları okuyorum ,fakat bizim basın ve görsellikten sorumlu olan arkadaşımız MEHMET beyin günlerce hazırlanıp emek verdiği bloğu kullanırken bizlerden izin alsaydınız çok sevinirdim ,ama bu kadar arkadaş arasından hiç biriniz abi bizlere yarıdımcı olurmusunuz veya bloğu kullanabilirmiyiz demediniz .neyse olan olmuş ama inanın çok üzüldüm ,sizlerede bol pedallı günler diliyorum SAYGILARIMLA ...

• Beğen
Tepkiler: arda22
@varol bisiklet
Murat abi bir şey kullandıgımız yok o linki veriken de en üstte yazdım zaten nereden alındığını Sizin grubunuzun hazırladıgını bizim rotamıza benzer bir rota oldugunu belirttim.Sanki birşey çalmışız gibi suçlama yapmanızı size yakıştıramadım.Özel mesaj ile bana yazsaydınız silerdim de hiç sorun değildi ama madem bu şekilde bir etek dökme operasyonu başlattınız bende dökeyim eteğimdeki taşları.

Size 2 aydır sorular soruyorum bilgi almaya çalışıyorum gelen cevaplar hala bende saklıdır "o gün gelsin yardımcı olacağız " ve "bilgilendirme yapacağız" dan başka birşey gelmedi.Bölge jandarmadaki meslektaşlarım ilk telefonumda muhakkak çaya bekleriz kaç kişi olursanız olun diyerek cep numaralarına kadar verirken sizden çay teklifini bırakın 2 net cevap alamadım.Ben sizden 2 şey istedim şimdiye kadar, rota konusunda yardım ve yapabilirseniz yanımıza bölgeyi bilen bir rehber arkadaş vermeniz konusunda ama lafı her seferinde dolandırdınız ve kendi etkinliğinizi ön plana çıkartmaya çalıştınız.ben prensip olarak hiçbir bisiklet dükkanının veya firmasının organizasyonunda bulunmam bu benim kendi şahsi tercihimdir.burada hiçbir şekilde bu durumlardan söz etmedim.Ne Çanakkale sizin yada bizimdir nede Şehitlikler.İsteyen istediği şartlarda etkinliğini düzenler.Benim arkamda firma, yok dükkanım da yok kısaca reklama ihtiyacım yok hele hele bir firmanın dağıtacağı yeleğe hiç ihtiyacım yok acizane devlet memuruyum kendi aklıma gelen bir etkinlik idi yapmayı çok istiyordum forumda paylaştım yüzyüze ve telefon ile konuştuğum arkadaşlarımda katılmak istediler olay kısaca budur.Biraz sonra o linkleri kaldıracağım kusura bakmayın.Sizde beni çok üzdünüz bunuda bilin.Böyle anlamlı bir etkinliğe bisiklet camiasındaki rekabeti ,hırsı ve reklamcılığı soktuğunuz için ayrıca teşekkür ederim.Büyüğümsünüz tekrar kusura bakmayın linkler hemen kaldırılacaktır.

Not:Normalde forumda büyük harf ve kalın karakter kullanmam, sanki karşılıklı konuşurken sesi yükseltmeye benzetirim ama siz kullandıgınız için aynı şekilde karşılık vermek adına yazdım bilgilerinize.....

boşver ferhat dostum geleceğim ve birlikte pedallayacağız ,,,,

@varol bisiklet

Evet Murat abi bu güne kadar 378 tane mesaj yazılmış bu konuya sizin grubunuzun blog linkini verdiğim 9 mesaj var (252-261-263-272-278-288-293-296-297 nolu mesajlar) sürekli takip ettiğinizi yazmışsınız keşke ilk link verdiğimde hatırlatsaydınız daha hızlı müdehale ederdim.Şu an hepsini silerek şu ibareyi yazdım "(18 Mart grubu kurucusu Murat Varol abimiz bu paylaşımı izin almadan yayınladığım için rahatsızlığını belirtmiştir bu yüzden link kaldırılmıştır.....) "
tekrar kusura bakmayın sizin ve arkadaşınız Mehmet beyin günlerce hazırlayıp emek verdiği bloğu 18 Mart bisiklet grubunun tur rotası başlığında link vererek izniniz olmadan yayınladığım için.Size bundan sonraki meslek hayatınızda başarılar dilerim Allah sağlıklı,uzun bir ömür ile bol kazanç versin.Güle güle pedallayın.Biliyorum Çanakkaleyi çok beğeneceğim bir ömür unutmayacağım fırsat bulduğum her sene gelmeye çalışacağım ama bundan sonraki hayatımda sizi hiç hatırlamayacağım buna eminim.......

Geri