Scudo Sports

"18 Mart Çanakkale Zaferi Şehitlere Saygı Turu" (Tur tarihi 24 Mart 2012)

sinan abiyide tava getirir getirirsek 2 araç olursa sen gör şamatayı o zaman :D araç sayısı belli olursa sayıyı belirler paraları toplarız gelen gelir.masrafını baştan vermeyecek olana da fazla gelecek gözü ile bakmayız...dediğin gibi parayı veren düdüğü çalar...

Scudo
Turun istanbul ayağı çok kalabalıklaşmış benim en başından beri kararım kesin tura kesinlikle katılıyorum ama ulaşım konusunda nasıl gideceğimi bilmiyorum Enver abi ve Kudret abi turun istanbul ayağını üstlendiğiniz için teşekkür ederim istanbul için bir organiszasyon şarttı sizin bu görevi üstlenmenize sevindim ben anadolu yakasında pendikte oturuyorum ve sizinle gelmek isterim sizin kararlaştırdığınız otobüs araç her ne ise ücret konusunu tabiki en başından halladeriz zaten en doğru olanıda bu şekilde olması

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Kudret abi Enver tek tek yazdıklarınıza alıntı yapmayım toplu yazayım gayet güzel plan hallolmuş :) önceden para toplama işine sonuna kadar katılıyorum.Bizde Eskişehir den araba tutsaydık 1 ay önceden toplayacaktım otobüs ile geleceğiz muhtemelen yada araba ile gelirsek gece 04 de yola çıksak çok rahat yetişebiliyoruz.Enver yemek işi söylediğin gibi o kadar yol yapmışız kendimiz uğraşmayalım diyorum bende kendimiz uğraşınca hazırlık ateş derken saatler geçiyor o saatleri bir kaç fazla anıt ve şehitlik görerek geçiririz.Akşam yemeğinde de muhtemelen Trakya bisiklet grupları ile toplaşma ihtimali var akşam hava karardıktan sonra zaten otobüs ile dönecekler için sıkıntı yok. otobüs saatleri 22-23 gibi oluyor o saate kadar rahat rahat istenilen yemek yenir.

Son olarak İstanbul ayağına el attığınız için teşekkürler :) sizin tura katılmayı bırak şu topiğe bile girmeniz yetti, mesaj mesaj üstüne :)

Enver abi, nasipse kesin geliyorum. benim şuan şirketten iki-üç arkadaşla gelme ihtimalimiz var. hatta şirketten araç almaya çalışıyorum bu tur için. onumuzdeki iki hafta içerisinde bu konuları netleştirmiş olacağım. bu sebepten dolayı beni yedeklere yazar mısın. tek gelirsem ve araba ayarlayamaz isem seninle seve seve gelmek isterim.

benim amacım şirketimde mümkün olduğunca çok kişiye bisiklet sevgisini aşılamak. hatta bu konu hakkında bisiklet grubu kurmaya çalışıyorum. şirket olunca bu tarz işler biraz zor oluyor. :)

eğer araba ayarlayabilirsem ve yer olursa istanbuldan katılacak arkadaşlardan alabiliriz.

Enver abi kesin haberi 15 şubatta sana bildiririm.

sizinle gelirsem Kudret abi ile karşıya geçme planını yaparız ...

serdar ,nihat dostlarım anadolu yakada enver bize bi yer söyler orda toplanırız kadıköye gelir ,,,şimdi yalnız aracın kapasitesi kadar insan olacak enver dost yedi diyor ,,,yediyi aşamayız listeye bakarsanız yediden fazla bu durumda ne olacak ,kararı enver dost verecek araç onda yalnız sinan dostun devreye girmesi bizi rahatlatır araç şart nihat dostum araç ayarlarsa çok daha şık olacak mümkünse avrupa yakadan gelecek dostların arac ayarlaması bence en mantıklısı araçlar devreye girerse topluca çanakkaleye hareket ederiz ,,,,ferhat dostum olayı sen ateşledin ben ve enver dost destek veriyoruz ,,,,evet birlikte bu işi başaracağız,,,,,

1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
3-Nihat Yıldır
4-Serdar Bekel
5-Kudret Kurtcebe
6-Enver Avcı
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
10-Ibsnokta Mimarlik Black See (Enver bu arkadaş faceden katılacağım demiş ama gerçek isim yok senin arkadaşın sen tanırısın nasılsa

listemiz bu,,,enver dost,,listede 10 uncu sıradaki arkadaşı tanıyormusun,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi 10 numaralı arkadaş Enverin faceden arkadaşı ama isim yok faceden katılacağım yazmış sadece baktım İstanbulda gözüküyor topu Envere attım.Araba meseleside Nihat da araba ayarlarsa sanırım sizde araç sıkıntısı gözükmüyor:Sıkıntı Bursadan katılacaklar içinde yok gibi.Eskişehir sıkıntı değil en kötü ihtimal otobüs olmasa bile Eser ve benim arabam ile geliriz.Şimdilik herşey yolunda böyle güzel bir aktivite için sanırım şans da bizden yana olur hava güzel denk düşer doya doya gezeriz.

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
@Kudret Kurtcebe

kudret abi nokta mimarlık bizim meslektaş.abimizde bir çok turda boy gösteriyor merak etmeyin.ama oda bizim gibi inşaat işinde ve ne yazıkki bu işte mesai bitti hafta sonu çalışmıyorum deme şansımız yok.şantiyelerinde sıkıntı olursa gelemez..biz sayıları belirledikden sonra gelmek istemeyen gelmez.önceden katılım paylarını alacağımızdan araçda 1 kişi bile olsa basar gideriz..ama bu iş için kontenjan sayımız sinan abi ok der gelirse en fazla 15-16 larda kalır gibime geliyor.ama sayı ciddi artarsa 3. bir araç bulma yolunu zorlarız.gelmek isteyen kimseyi geride bırakmak yada aracda yer yok diye geri çevirmek istemiyorum.olmazsa araç minibüs kiralama yoluna gider buluruz bir çaresini...anadolu yakası da merak etmesin.o tarafdan yer belirler alırız gelmek isteyenleri.ama şu an da anadolu yakasından kontenjanı 7-8 kişi gibi düşünelim.yada kudret abi anadolu yakasında top sende.o tarafı sen hallet ben avrupayı alayım.ama her gelmek isteyene ok deme abi.isteyen önce gelip sana ödeme yapsın...yola çıkıpda ne kadar masrafımız olacağını da bilmediğimizden şimdiden 30 yada 40 demek de doğru olmaz.ama trahminimce benim araçda gelecekler 30-35 lira gözden çıkarsın.ve hatta herkesden 40 lira toplayalım gerekli masrafları yaptıkdan sonra adam başına böler kalanı eşit dağıtırız tur dönüşü sırasında.sinan abinin arabası daha fazla adam alır ama buda ağırlık eşittir daha fazla yakıt demek.kudret abi anadolu yakasından adam başı da 40 lira toplarsın.parayı veren yerini sağlamlaştırır listeye adını yazdırır.ötekileri gelecek gibi düşünmeyiz.kimse kızmasın dostlar bu iş planlı yapılmazsa birilerinin maddi zararı olabilir.bunlar sadece önlem amaçlı...ama buna karşı olanlarada saygı duyarız.isterlerse otobüslere atlayıp gelirler ..hangi yakadan sayı fazla olursa araçların hangisi ne tarafdakileri alacak diye karar veririz.bu arada kadıköyü toplanma yeri gibi düşünmeyin bence.sinan abinin ve benim araçlar ticari.boğaziçi köprüden geçiş yasak.bu yüzden tem otoyolu çevresi bir güzergah belirlemek gerek...kozyatağı veya kenan evren kışlası yolu çevresi gibi ...araçlar ile gelecek olanlarda şimdiden çanta hazırlamaya başlamasın.gereksiz ağırlık almamaya özen göstersin herkes..net bilgileri martın başından itibaren paylaşır işleri çözeriz.kısmetse bu işide elimize yüzümüze bulaştırmadan hallederiz... gelmek isteyenler kudret abiyi veya beni gördüklerinde ödeme işini hallederlerse hemen listeye girer yerlerini sağlamlaştırırlar. (kudret baba paraları toplayalım kaçıp tayland'da çatır çatır yiyelim :D:D:D )

Enver ben buradan bir şeyi daha eklemek istiyorum tur adına.Bu turu sadece Çanakkale şehitliklerini ziyaret turu olarak görmeyelim bir anlamı daha oldu artık.Bisikletforumda yıllardır veya aylardır özel mesaj ile ve konularda birbirleriyle konuşan kaynaşan arkadaşların yüz yüze görüşebilme şansı olarak değerlendiriyorum.Olayı bu açıdan da görmek lazım bu şekilde giderse sanırım bisikletforumun en büyük organizasyonu olacak.....

Not:parayı şimdiden toplama işi güzel fikir :) aynen uygulayacağım Eskişehir ekibine :)

1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
3-Nihat Yıldır -anadolu yaka
4-Serdar Bekel -anadolu yaka
5-Kudret Kurtcebe-anadolu yaka
6-Enver Avcı-pilot kaptan
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
10-Ibsnokta Mimarlik Black See (Enver bu arkadaş faceden katılacağım demiş ama gerçek isim yok senin arkadaşın sen tanırısın nasılsa
11- eren tublek
12- sinan dostun gelip gelmeyeceği belli değil -pilot kaptan,,

şimdi listeden 7 adam anadolu yakadan olursa,,,,avrupa yakadan 7 olursa ne olacak bence iki araç kesinleşmesi lehimize sinan dost devreye girerse iyi olurda ama sinan dostun 24 ünde işi olmaması lazım anadolu yakayı 7 ye örgütlüyorum ,,yalnız diyelim araç olmadı tek senin araç oldu o vakit anadolu yaka otobüs olayını devreye sokacak mecburen bu da herhalde kamil koç ile üsküdar harem olur ,,,yukardaki listeden 3 kişi anadolu yaka tabi diğer arkadaşları biliyorum yalnız cafer arkadaş anadolu yakadan mı bilmiyorum avrupa olabilir,,,anadolu yaka ile bostancıda buluşarak paraları tahsil ederim o sorun değil 40 lira nihat ve sedar arkadaştan alırım,,,,

evet engin ,sen, haceli ,barış,erdal,ve senin mimar arkadaş ile 10 kişi var eren geliyor etti 11 en son 15 de kapanır kontenjan diyelim ve sinanıda devreye sokmaya çalışalım onla 16 oluyoruz toplam,, eğer olmaz ise araç kiralama olacak yada otobüs ,15 kişilik kontenjandan 7 kişi senle gidecek geriye kalan 8 kişi ya otobüs yapacak ya da araç kiralanacak,,,evet düğümü sinan dostum çözecek ,,,,ya da avrupa yakadan en az iki kişinin aracı var ise yukardaki liste rahatlar ,,
ayrıca enver ,yukardaki avrupa listesi bence tamamlansın yani sen kontenjanı kapat avrupadan gelecek olan son 4 kişi anadolu yakadan olsun hak yemeyelim ,,,

martın 18 inde paraları tahsil ederim anadolu yakada saat 10.00 da bostancı adalar iskelesine gelen dostlardan alırım böylelikle kesinleşmiş olurlar ,,evet 7 arkadaş gelirse 7 arkadaştan alırım diyelim enver dost seninde 7 adam oldu ve sinan dostta geliyor ve paralar toplandı o vakit sorun yok sinan ile birlikte 16 kişiyiz yeterli sayı,,,kontenjan kesin 16 ile sınırlansın,,bunun dışında gelmek isteyenler ise otobüs ile üsküdar harem ve avrupa yakadan otobüs terminalınden en erken saatte otobüse binerler kamil koç a tabi gidiş ve dönüş alacaklar,,,,diyelim sinan dostun araç olmadı o vakit senin araça 3 adet avrupa yakadan 3 adette anadolu yakadan arkadaşlar alınır yukardaki listeden 3 adam hazır zati bi de foruma önce kim mesaj atmış ise liste sırasına bakarız tabi bu durumda face de durum karışıyor yukardaki avrupa yakadan 8 adam oluyor sen kaptan olduğun için toplam 3 avrupa 3 anadolu olursa eşitlenir şu an anadolu yaka 3 kişi var,sorun avrupa yakanın listede 8 kişi gözükmesi....artık o sekiz kişinin içersinden birilerinin aracının kesin olması lazım en son çare bence otobüs olmalı yukardaki liste için konuşuyorum,,son olarak anadolu yakadan gelecek son dört kişinin durumu sinan kaptan pilota bakmakta sinan kaptan gelemez ise son dört kişi otobüs ile gidecek anadolu yaka için konuşuyorum yok sinan kaptan aracı ile gelirse son dört kişi anadolu yakadan sorunsuz araç ile gidecek durum belli değildir tek araç üzerinden enver dostun aracı üzerinden hareket ediyoruz ve eşitleme yapmak lazım enver dostun aracına 3 adet anadolu yakadan ve 3 adette avrupa yakadan pedalşör olacak ve kaptan enver ile 7 ye tamamlanacak hak yemeyelim,,,

Tur Eskişehir merkezli başladı İstanbul daha kalabalık oluyor :) sayenizde İstanbuldan epey arkadaş edineceğiz.Sabırsızlıkla bekliyorum Mart ayını.Enver ve Kudret abiye tekrar teşekkürler destekleri için.....

kontenjan 16 kişi yalnız sinan dostun aracı vardır o gelirse 16 kişi gideriz olmaz ise 7 arkadaş gideceğiz, enver dostun aracı ile ve 6 adam eşitlenerek 3 adam avrupadan 3 adamda anadolu yakadan olmak şartı ile , diğer avrupa yakadan 8 arkadaş vardır enver dostu saymayacağız 7 arkadaş vardır 3 ü gelebilir diğer arkadaşlar 4 arkadaş için ya otobüs olacak ya da minibüs kiralanacak,,

1-Barış Taşkıran -avrupa yaka
2-Engin Özen -avrupa yaka
7-Erdal Irmak -avrupa yaka
8-Haceli Yılmaz -avrupa yaka
9-Cafer Adıgüzel-avrupa yaka
10-Ibsnokta Mimarlik Black See -face-
11- eren tublek -avrupa yaka

esas ben teşekkür ederim ferhat dostum ,sen olayı başlattın biz sadece destek oluyoruz,,,
şimdi yukardaki liste istanbul için yalnız durumlar net değil kontenjan 16 kişi,,,,,,,şu anda bir araç var..ve ayın 24 üne kadar durumlar değişir,,,,son dört kişinin anadolu yakadan olmasını istiyorum çünki eşitleme yapmak lazım hak yemeyelim avrupa yaka bence kontenjanı kapatabilir evet enver dost top sende tekrar buraya yazdım arka sayfada kaldı yeni gelen arkadaşların okuması için ,,evet şu anda tek araç olduğu için enver dostun aracı 7 kişi alır kaptan pilot enverdir altı adam eşitlendi 3 avrupa 3 adette anadolu yaka şu durumda ama sinan kaptan araç ile devreye girerse 16 adam rahat gider durum belli değildir yukardaki listedeki arkadaşlardan enver hariç diğer yedi arkadaştan 3 arkadaş gelebilir araca diğer 4 arkadaşın araç ayarlaması lazım yada otobüs olayı ya da enver dost diğer 4 arkadaş için minibüs kiralama olayını devreye sokar an ve an bu topiği takip etme durumunda olmaya çalışacağım nedeni karışıklıklar olmasın herkez olayı bilsin teknik ayrıntıları anlatalım,,,,
bu arada enver dost face den durumu bence avrupa aleyhine kilitle anadoludan 4 adam yeter kontenjan 16 da kapanır diğer durumların açıklaması zati burda ,,,,,

istanbulun anadolu yakasından gelecek olan arkadaşlar kontenjan hakkınız son dört kişi yalnız sizin durumunuz sinan dostuma bakmaktadır ayın 24 üne kadar durum değişebilir kapasite toplam iki araç ve 16 kişi üzerinden planlanmaktadır ,,,,,,istanbulun avrupa yakasından cafer arkadaş tahminimce avrupa yaka olması lazım toplam 7 kişidir,,eşitleme yaparak 7 avrupa 7 de anadolu yaka yaparak durumu eşitleriz son iki kişi kaptan pilotlar enver ve sinan dostlardır,,,

@ferhat köse

Bende sabırsızlıkla bekliyorum.İstanbul dan 1çift var.Aynı Mahalledeyiz onların arabası ile 3 kişi bisikletleri atıp 23 martta yola çıkmayı düşünüyoruz 2 gece konaklama yapacağız 24 mart sabahı 07 de otogardayız.18 mart bisiklet grubu ile sizde görüşüyorsunuz inşallah 24 mart sabahı hep beraber oluruz eğer çiftler gelmez ise bisikleti otobüse atıp gelmeyi ciddi düşünüyorum.Bu arada Akçaydan Muammer kızak arkadaşımda gelecek oda 18 mart grubu etkinliğini bekliyor

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
@semih59

Semih bey sizide ekliyorum listeye zaten kendi imkanlarınız ile geleceğinizden sıkıntı yok.Buluşma noktası değişiklik gösterebilir nedeni İstanbuldan arabalarıyla gelecek olanlar karşıda hazır olacaklarından biz onların yanına muhtemelen Eceabata gideceğiz.Biz otogarda otobüs ile gelenler buluşuruz hep beraber karşıya geçeriz.18 Mart grubunun etkinliğini faceden takip ediyorum organizasyonu birlikte planlamaya çalışıyoruz.Muammer Kızak beyin adını çok duydum onunlada tanışırsak ne mutlu bize.

turun face sayfası :(link)

İstanbul Ayağı: Enver Avcı-Kudret Kurtcebe
Eskişehir ayağı:Ferhat Köse
Bursa ayağı:Ahmet Tarık Ok

Eskişehir
1-Ferhat Köse
2-Kader Kerem
3-Onur Şenel
4-Eser Sevinç
5-Mehmet Gürsoylu
6-Ali Osman Kara
7-Abdullah Uluşerbet
8-Uğur Celil Gürkan
9-Ömer Korkmaz
Bursa
1-Ahmet Tarık Ok
2-Egemen Tunç
3-Ramazan Bozkuş
4-Volkan Aydoğdu
5-Onur Özdemir
İstanbul
1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
10-Ibsnokta Mimarlik Black See
11- eren tublek
13-Semih59 ( kendi aracı ve imkanları ile katılıyor)
Ankara
1-Şafak Atilla Akpına
2-Ferhat Öz
Aydın
1-Yusuf Z. Şipal
Konya
1-Muhammet Ali DOğan (Beyşehir)
2-Cengizhan Bekir Bayram
Çanakkale
1-Yiğit Bahçeli

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi ben Avrupa yakasındayım.Esenyurtta oturuyorum.Gidişte eğer çanakkalenin avrupa tarafından gidilecekse ki şehitlikler orada biliyorsunuz araçla e5 üzerinde bana yakın bir noktadan katılabilirim ya da isterseniz eminönüne gelirim o da sorun olmaz.Sadece saat 12de geziye başlayabilecek olmak biraz üzdü beni rahat rahat gezmek için zamanımız dar olacak. Bir de benim elimde de reno kangoo marka araç olması ihtimali var ama sadece ihtimal şimdilik o yüzden kaale almayabilirsiniz.

@Cafer Adıgüzel

cafer dostum,,, kaptan pilot enverdir,,o durumu sana söyleyecek ,şimdi senle beraber tam 7 kişi var avrupadan enver hariç o pilot çünki,,sinan dostun durumu belli değil,,,,aracı var sinan dostun,,16 kişi son sayı,,,yalnız avrupa için sorun şudur eğerki, belli değil, sinan dostun işi dolayısiyle cumartesi gelemez ise ayın 24 ü o tarihe geliyor o vakit mecburen 7 kişiye düşeriz ve enverin aracına ,,şimdi eşitleme yapma durumu 3 adet anadolu yakadan 3 adette avrupa yakadan şu durumda anadolu yaka zati kontenjanı doldurdu tek araca göre fakat sorun avrupa yakadan fazla dört kişi var bu dört kişi ya araçla gidecek ya da otobüs ile ya da minibüs kiralayacak ,,şimdi enver dostun aracı en fazla kaç alır 6 dan fazla almıyor bi de enver etti yedi,,,şimdi haceli ,engin ,barış ve diğer arkadaşlardan en azından birinde araç olursa yedekte çok iyi olur şu durumda tek araç vardır yalnız henüz vakit var bekleyeceğiz ve kontenjan 16 da kalacak ama son ana kadar tek araç kalırsa malesef 3 avrupadan 3 de anadoludan olacak şu andan itibaren 4 adet kişi anadolu olur ama onlar sinana bakıyor zati anadolu yakadan mesaj gelirse onlarada durumu anlatacağım iki araç ile 16 kişi çok rahat gidecek iki adet minibüs vardır,,,,fakat sinan dostun durumu kesin belli değildir,,

ferhat dostum istanbul ayağındaki listede semih dostun durumunu arkadaşın aracı ile gelecek dersen bence iyi olur,, şimdi 16 kişilik, kontenjanı enver ile ben tutuyoruz iki araç için bu araçlar son ana kadar durumları ne olacak belli değil ama kesin enver tek aracı ile hazır olur büyük olasılık,,,,

16 kişik kontenjan son dört kişi anadolu yakadan olması olayın eşitlenmesidir,,,,

1-Barış Taşkıran -avrupa yaka
2-Engin Özen -avrupa yaka
7-Erdal Irmak -avrupa yaka
8-Haceli Yılmaz -avrupa yaka
9-Cafer Adıgüzel-avrupa yaka
10-Ibsnokta Mimarlik Black See -face- avrupa yaka
11- eren tublek -avrupa yaka

16 kişilik kontenjan dışı istanbuldan gelecekler kendi imkanları ile gelebilir otobüs artı araçları ile ,,,anadolu yaka durum böyledir avrupa yaka durum ise enver dostun önerileri ile

slm beyler.bu öğlen sinan abi ile konuştum.sağolsun destek olacak.siz varsanız bende varım dedi..yolda bırakmadı bizi.kudret baba şimdi benim önerim şu.başta da dediğimiz gibi sayı belli.16 kişi.hani kimse ümitlenmesin belki bir iki kişi daha sığdırabilirsek alırız.ama 16 kişi üzerinden bakalım .şimdi istanbuldan katılacak olan arkadaşların konuya geliyorum diyerek mesdaj atmasına bakmayalım bence.durum araçların yola çıkmasına bağlı.bu sebeple ödemesini yapan arkadaşları listeye alalım.olur ya 5 kişi gelicem der iyi niyetli olarak ama gerçekten de son anda aksilik çıkar gelemezse diğer arkadaşlara fazla bir tutar çıkar.kimseyi de fazla kasmak istemem.madem ki böyle güzel bir olay yapıyoruz ceremesini de çekmek gerekir icab ederse.hani ev kiralarsın kapora verirsin süre istersin ya o mevzuu.gereken sürede gelmezsen kapora yanar.biz bu konuda paradan kar edelim derdinde değiliz diğer arkadaşları zora sokmama derdindeyiz.benim araba 200 liraya doluyor ve 700-750 km yapıyor uzun yolda ama ağırlığı düşününce 3-5 artar .önemli değil.ama 7 kişi gelecekken 3 kişi gelirse adam başı 60 lira fazla etkiler ...bence kim parayı verirse onu listeye alalım. önceliği bu yöne kaydıralım.bana ve kudret babaya ödemesini yapan yeri kapar.gerisi kusura bakmasın..

Kudret abi istediğin düzenlemeyi yaptım listede....

Enver büyüksün birşey demiyorum :) araba işini hallettin çok şükür.İsteğinde gayet mantıklı zaten liste göz önüne alınırsa bizim Eskişehir gençleri hariç genelde 25 yaş üstü bir grup oluştu.Herkes işinde gücünde insanlar şubatın 15 ile 30 u arası toplarsanız paraları, benim gibi maaşlılar için ay başı sendromunu halletmiş olursunuz, 1 ay kala da sayınızı netleştirmiş para işini bitirmiş olursunuz.

@enver avcı

o.k kaptan o vakit şöyle oluyor senin arabada gelecekler 6 kişi üzerinden hesaplanacak seni dahil etmiyorum sen şöförsün ama sen öyle değil benide katın dersen 7 ye böleriz 200 lirayı 6 ya bölersek 33 lira kelle başı tutar eğer 7 ye bölünürse 28 lira kelle başı 200 liralık benzin bizi getirir götürür herhalde,,,,,33 lira sadece kelle başı alırım ,avrupa yakadan sen tahsil edeceksin ben anadolu yakadan sinan dostunda araç 200 tl yakar tahmini onun içinde parayı anadolu yakadan ben tahsis edeceğim anadolu yakadan adam başı 33 lira toplayarak 7 adamı örgütleme olacak ben dahil o vakit mevcut listenin kalkması gerekiyor yeni bi liste hazırlayacağız ferhat dostumda istanbul listesini koymasın derim yeni bi liste başlatalım bu listeler avrupa yakadan enverin toplam 7 kişi ve anadolu yakadan 7 kişi onlarda benim sorumluluğumda olur iş şimdi oldu,,

kudret baba anadolu yakası senin.sorumluluk senin.kimlerin nerede toplanacağına ve ödemeyi toplamadan sen sorumlusun o zaman..sorumluluğun da şu konuda önemli kalkıp da biri kudret baba ayıpsın ben gelince veririm derde gelmezse o arkadaşın ödemesi sana kaçar :D aynı durum benim için de geçerli..sinan abinin aracı için 3-5 daha fazla tutabilir.malum fazla yük alacak ve motor hacmi daha büyük bir araç..bana sorarsan herkesden 40 lira sabit alalım.baştada dediğim gibi geri kalan parayı eşit şekilde iade ederiz herkese..liste yenileme konusunda haklısın.liste sıfırdan başlıyor.biletini alan tura geliyor bizimle.isteyen de diğer alternatifleri kullanır isterse.bu arada kesin olmamakla beraber bir minibüs daha çıkarabilirim yola.arkadaşımın ford transit aracı var.ama şimdiden kesin bişey söyleyipde heveslendirmek istemiyorum kimseyi.şu an yok gibi düşünücez..sinan abinin aracı sayıca benden fazla alacağından hangi yakadan katılım 7yi geçerse sinan abi o yakayı alır yol üzerinden.anadolu yakasından 8-9 kişi gelmek isterse sinan abi o tarafa geçer.bu durumda kontenjanı 1-2 kişi arttırabiliriz..ben önümüzdeki hafta aracıma gerekirse ön tekerleği sökerek kaç bisiklet alabileceğime bakacağım...sayıyı netleştiririz..biz bu işi yeriz kudret baba..3.cü araç da devreye girerse uçururuz istanbul ekibini :D:D:D

Geri