1-Barış Taşkıran
2-Engin Özen
3-Nihat Yıldır -anadolu yaka
4-Serdar Bekel -anadolu yaka
5-Kudret Kurtcebe-anadolu yaka
6-Enver Avcı-pilot kaptan
7-Erdal Irmak
8-Haceli Yılmaz
9-Cafer Adıgüzel
10-Ibsnokta Mimarlik Black See (Enver bu arkadaş faceden katılacağım demiş ama gerçek isim yok senin arkadaşın sen tanırısın nasılsa
11- eren tublek
12- sinan dostun gelip gelmeyeceği belli değil -pilot kaptan,,
şimdi listeden 7 adam anadolu yakadan olursa,,,,avrupa yakadan 7 olursa ne olacak bence iki araç kesinleşmesi lehimize sinan dost devreye girerse iyi olurda ama sinan dostun 24 ünde işi olmaması lazım anadolu yakayı 7 ye örgütlüyorum ,,yalnız diyelim araç olmadı tek senin araç oldu o vakit anadolu yaka otobüs olayını devreye sokacak mecburen bu da herhalde kamil koç ile üsküdar harem olur ,,,yukardaki listeden 3 kişi anadolu yaka tabi diğer arkadaşları biliyorum yalnız cafer arkadaş anadolu yakadan mı bilmiyorum avrupa olabilir,,,anadolu yaka ile bostancıda buluşarak paraları tahsil ederim o sorun değil 40 lira nihat ve sedar arkadaştan alırım,,,,
evet engin ,sen, haceli ,barış,erdal,ve senin mimar arkadaş ile 10 kişi var eren geliyor etti 11 en son 15 de kapanır kontenjan diyelim ve sinanıda devreye sokmaya çalışalım onla 16 oluyoruz toplam,, eğer olmaz ise araç kiralama olacak yada otobüs ,15 kişilik kontenjandan 7 kişi senle gidecek geriye kalan 8 kişi ya otobüs yapacak ya da araç kiralanacak,,,evet düğümü sinan dostum çözecek ,,,,ya da avrupa yakadan en az iki kişinin aracı var ise yukardaki liste rahatlar ,,
ayrıca enver ,yukardaki avrupa listesi bence tamamlansın yani sen kontenjanı kapat avrupadan gelecek olan son 4 kişi anadolu yakadan olsun hak yemeyelim ,,,
martın 18 inde paraları tahsil ederim anadolu yakada saat 10.00 da bostancı adalar iskelesine gelen dostlardan alırım böylelikle kesinleşmiş olurlar ,,evet 7 arkadaş gelirse 7 arkadaştan alırım diyelim enver dost seninde 7 adam oldu ve sinan dostta geliyor ve paralar toplandı o vakit sorun yok sinan ile birlikte 16 kişiyiz yeterli sayı,,,kontenjan kesin 16 ile sınırlansın,,bunun dışında gelmek isteyenler ise otobüs ile üsküdar harem ve avrupa yakadan otobüs terminalınden en erken saatte otobüse binerler kamil koç a tabi gidiş ve dönüş alacaklar,,,,diyelim sinan dostun araç olmadı o vakit senin araça 3 adet avrupa yakadan 3 adette anadolu yakadan arkadaşlar alınır yukardaki listeden 3 adam hazır zati bi de foruma önce kim mesaj atmış ise liste sırasına bakarız tabi bu durumda face de durum karışıyor yukardaki avrupa yakadan 8 adam oluyor sen kaptan olduğun için toplam 3 avrupa 3 anadolu olursa eşitlenir şu an anadolu yaka 3 kişi var,sorun avrupa yakanın listede 8 kişi gözükmesi....artık o sekiz kişinin içersinden birilerinin aracının kesin olması lazım en son çare bence otobüs olmalı yukardaki liste için konuşuyorum,,son olarak anadolu yakadan gelecek son dört kişinin durumu sinan kaptan pilota bakmakta sinan kaptan gelemez ise son dört kişi otobüs ile gidecek anadolu yaka için konuşuyorum yok sinan kaptan aracı ile gelirse son dört kişi anadolu yakadan sorunsuz araç ile gidecek durum belli değildir tek araç üzerinden enver dostun aracı üzerinden hareket ediyoruz ve eşitleme yapmak lazım enver dostun aracına 3 adet anadolu yakadan ve 3 adette avrupa yakadan pedalşör olacak ve kaptan enver ile 7 ye tamamlanacak hak yemeyelim,,,