@ferhat köse
enver dost turlarında genelde yemek olayını organize eder enver dost erzakları alır sucuk ise sucuk sonra kişilere bölünür herkez adam başı öder pek fazla tutmaz idi,,,,,beni bilir enver dost ben genelde yanımda çıkın getiririm ama mesafe uzun olduğu için ben pek fazla yemeyeceğim sadece muz ,artı kuru üzüm, kuru kayısı kuru incir, fındık ,maden suyu ile yolda geçiştireceğim ,,tek sorun şu benim için ve tabi anadolu yakadan gelen olursa benle,, biz gelemeyeceğiz çünki saat 05.00 de avrupa yakasında olmamıza imkan yok bunun nedeni saat 07.00 de vapur var eminönüne ,,,saat 07.30 da eminönünde oluruz ,,tabi 07.00 de çanakkale otobüs garına girenlere yetişemeyiz....avrupa yaka 05.00 de harekete geçerse onlar size yetişir ama anadolu yaka imkansız ,,,,,bu durumda bizim alternatifimiz kalmıyor benim cuma gününden karşıya bisiklet ile geçip bi arkadaşta kalmam lazım böyle bi durum malesef,,,,,diyelim enver dost bizi bekledi saat 07.30 da eminönünde ,ordan araç ile çanakkale yaklaşık 2,5 saat olsa saat 10.00 gibi en geç 10.30 da feribot limanına ulaşırsak karşıya bisiklet ile geçeriz ,,bir saat sürüyor galba feribot saat tam 11.30 en geç 12.00 gibi şehitlik e gitmeye hazırlanırız ,,cepten haberleşme olur ve ekip ile buluşabiliriz.....