Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Fincancı katırı misali. Isı bantı yapıştıracağım. Dün de yaptım, işe yaradı. Bugün size sürpriz yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
@Güray Görkem

güray,
başıbüyük inişte sağ taraftan alma,sola geç ama karşıdan araç gelince dur,ora ıslakta olabilir,sağ taraf sakat yolun dar kesimi var.

Son sürat ineceğim hem de gözlerim kapalı
Istanbul güzel ama
Hava kapalı
Yokuş inerken
Maşa kapalı
Gürsel'e geldim kefir almaya
Dükkan kapalı
Kudo kuyruk yer pide kapalı
Trabzon işi pide tereyağlı kapalı
Koltukta pişerse
Tadından yenmez
Pidecî kapalı
Yeme kudo yeme bal kaymak
Gürsel tefe koyar seni
Bal deyip geçme sür hain ekmeğe
Eğimlerde iyi gelir
11-36 rubleye

@Kudret Kurtcebe abi gölcük ekibi salışta bilgin olsun. İskender boşladı takip ediyorum. Benim dizler sıkıntılı dinlendirmem lazım, velespit geldi yatıyor o yüzden evde
20160310_190302.jpg
nisana kadar izin verdim kendime, nisanda istanbulda antremanlara eşlik ederim. Daha önce demiştim şuanki kondisyonla kartepeye çıkarım, 100 km üzeri de rahat alırım ama seninle 203 km nin tamamında olamam muhtemelen. O yüzden belki gölcüğe gelir burdan eşlik ederim belki istanbuldan gelir kartepe inişi gölcükte ayrılırım. Nisandaki çalışmam belirleyecek bunu. Konuyu takipteyim. mehmet ve güray abiler de konuyu hareketlendiriyorlar saolsunlar. Selamlar.

Saolasın abi. Bu arada tanımıyorum ama bir arkadaşımız trafik terörüne yenik düştü. Dikkatli olun, sizin güzergaha yakındı galiba olayın olduğu yer.

Kudert abi haftasonu İstanbuldaydım dönüşte bisklet arabadaydı Maşukiyede durup bir Kartepe yaptım. cıkarken kulaklarını çok çınlattım abi :) bu arada en son 2 yıl önce cıkmıştım 1 saat 15 dakıkada 1saat 11 e indirmişim sezon başı olmasına ragmen gayet guzel gelişme. bu yaz sonu muhtemel 1:07 zorlanacak.Bu arada 9 ile 13 n cü km ler arasını unutmuşum resmen düz duvar :) 39-25 sıkıntılı oluyor bır dahakıne 28 lık ruble takıp gıdecem kadans cok düştü duvarda...

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Ferhat Köse
Abi istanbuldaki ölümlü kazayı şimdi öğrendim isimler yabancı gelmedi başımız sağolsun mekanı cennet olur inşallah .haberı okuduktan sonra şu yukarıda yazdıklarım ne kadar anlamsız geldi :( her ay birini kaybetmeye başladık ülke bisikletlileri olarak çok üzücü bir durum.Bir yandan bisiklet yaygınlaşsın diye uğraşırken sanki vesile oluyoruz gibime geliyor çok üzülüyorum :(

@mustafa ç

mustafa ordan artık gitmeyecğiz daha emniyetli yoldan gideceğiz göçbeyliye ...bostancı çıkışı 07.30 yapacağız ,trafiğe yakalanmamak için...

@Ferhat Köse

valla kulaklar çınladı ferhat dostum,:)maşukiyede trafik olduğundan ,suadiye çıkışına yöneliyorum,acı bir olay yaşandı ,içim buruk,gerçi arkadan gelen kamyon yandan geçişi yaparken,dar olduğu için ora,yolun bozuk olmasındanda olabilir ,sert rüzgardanda olabilir, dengeyi kaybediyor arkadaş,tabi kamyona doğru düşüyor kasaya vuruyor kafası ya da vücudu ,bir anda kamyon altında oluyor,valla ben o güzergahı çok yoğun kullanmam orada risk her zaman vardı,

@Ferhat Köse

ferhat dostum ,esasında bu ölümlerden ders alacaklar yetkililer,belediyeler ,kara yolları ,baskı yapılacak stk'lar ile ,olay derneğe aksetmiştir,ama dernek etkisiz kalıyor ,bürokrasi korkunç,iş yukarda bitiyor,hükümet politikası olacak,sağlık bakanlığı, spor bakanlığı,çevre bakanlığı,valiler ,milli eğitim bakanlığı,tüm belediyeler ,ulaştırma bakanlığı ,çalışacaklar iş yapacaklar,bisiklet bu ülke için gereklidir,devletin işi bisikleti özendirmektir, gösteriş yapıyoruz göz boyuyoruz sonrada pişmiş kelle gibi üstüne yatıyoruz,bu ülkede sigara tröstleri dehşet para kazanırken devlet susuyor ,çünki vergi alıyor, yüzde 45 bağımlı var ,bu ülke hasta ,ve bu durumdan kurtulmak için illa yabancıları çağırıp bizi kurtarınmı diyeceğiz.avrupada acaip yasaklar var ,biz döneceğiz kendimize adam gibi birbirimizi yöneteceğizde hikaye ,fazla konuşmayayım suskunluğumu koruyaym ,donkişot olursam kafamı ezerler.:)

@Kudret Kurtcebe
abi benzer riski bır kac sene önce yasamıstım özellikle ruzgara karşı sürüşlerde yakın geçen uzun bir araç bisikletliyi altına doğru çekiyor ben tam su içmek için tek elımı gidondan bırakıp matarayı aldıgımda olmustu tırın ön tarafı benı ıcıne dogru cekerken tek el ıle kontrol zor oldugundan az kalsın araya giriyordum matarayı fırlatıp gıdona sarılmıstım o günden beri özellikle rüzgara karşı sürüşlerde cok dikkat ederim arkama bakmadan yada yolun sagına ıyıce cekilmeden asla su bıle ıcmem ben o gün şanslıydım bu arkadaş değilmiş bazen de yol kenarındakı agır vasıtaların lastik izleri benzer tehlike yaratıyor.gurup sürüşlerinde hep söylerim yol dar ise sağ şeridi ortalayın diye kenarda sürmek daha riskli şeridi ortaladıgınız zaman sollayamazsa en fazla küfür eder kornaya basar en olmadı iner kavga ederız zaten gurup isek inip kavga etmeye de cesaret edemez akıllı akıllı beklemek zorunda kalır.tabi bunlar yasanan kötü olaydan sonra konusulacak seyler degıl olan oldu Allah mekanını cennet eylesın kalanlarına sabır versin hepımızın sevenlerı var onlar için daha dikkatli olmalıyız kendımızı düşünmüyorsak bile.

(link)

mustafa ,ozan ,bora ümraniyede olduğu için direk viaport durak ona uygun olur.

bu günki acı olay sonrası etap, ve viaport buluşması, akabinde, ordan göçbeyliye geçiş, bu güzergahtan olacak,27 mart,3-10-17-24 nisan ve 1 mayısta

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/20151219_124446-jpg.46979/

eğimi alan şair olurmuş :islik::islik::koptum:
şair sururi sokak.
şair olamadık başka

(link)

darlık gözüktü,
27 mart,,pazar
ozan 08.00 bostancı göçbeyliye gidiş aşağıdaki rotadan ,dönüşte ordan,

(link)

@Kudret Kurtcebe

MaşAllah hocam.Düz duvara pedal basmışsınız resmen :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri