Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlt1/v/t34.0-12/12804302_10153531072890415_1706077256_n.jpg?oh=b9bbaaa97690d4b11c47d5d7cb70b61b&oe=56ECDE25

pedalsız 5.9
mızrak gibi atasım geldi
26 jant hibrit cannondale
tankut arkadaşımın......

Scudo

bugün garminle fotoğrafını koyduğun şair sururi sokaktan eve döndüm. ortalama %17 diyor. en sert yeri anlık gene rahat 20'yi geçer.

bundan sonra geçtiğimiz her yer için segment yaratarak o yokuşun ayrıntısını görebileceğiz...

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlp1/v/t1.0-9/12705654_1117047851661121_7141308397207056618_n.jpg?oh=061d82d54579c3a13040a1605886b933&oe=578203DE

en babası anlık 28 eğim olan telsiz eğim idi...durmadan en sona ,tek gittiğimde saat tuttum 4 dakikamı aldı (300 metre)çapraz yukarda yapmak istedim yol dar olduğu için kontrol güç oldu, sonra topladım,bodoslama çıktım,biliyorsun ozan yol sonda bitiyor idi.

Bir suru kesfederiz böyle yerler artik :)

@Ozan k.

düşünüyorumda ozan,bisiklet kültürü bizim neyimize ,bir survivor cılgınlığıdır gidiyor,reyting üstüne reyting,halk kilitlenmiş ekrana acı bir tablo,sosyolojik açıdan bunu tarif etmek lazım,bu ülkenin insanlarına ne oluyor acaba,nedir bu insanların sıkıntısı,arkadaş ordaki insanların kavgalı döğüşlü muhabbetini seyretmekle neyi hallediyorsun,ayrıca sosyolojik açıdan bakalım şu futbola,iş yerinde patrona bağıramaz hakeme bağırır,ya da karşı tarafın oyuncusuna küfreder,futbol maçına gitmek ile spor yaptığını zannedenler var bu ülkede.bu ne garip tablo,burda bir kaç adam kısa mola tempolu sürüş derdinde millet nerde,bu millete bakar isek zati bi şey olamayız bizde koyun sürüsüne uyup tv manyağı facebook manyağı,twitter manyağı,cep telefon manyağı,avm manyağı,maç manyağı olmamız lazımda ,hikaye tabi.

dün bir haber okudum istanbulda 150 bin sahıpsız kopek 135 bın sahıpsız kedı varmıs çoğu köpek ormanlara terk edılıyormus çoğu donarak ölüyormus

beledıyelerın ve buyuksehırın 10 bın hayvana bakma kapasıtelı barınağı varmıs bu barınaklarda 7 bın hayvan varmıs toplamda 130 veterıner beledıye bunyesınde var

zeytınburnu barınağında ve anadolu yakadakı barınakda hayvanlar donarak ölüyormus

ve en çok şikayetler beledıyeye köpeklerden gelıyormus havlıyorlar dıye...

kısaca hayvan sevgisi yok ki insanlarda bunlardan bisikletlıye insana saygı beklemek zor sevgilisine çocuguna alıp sıkılınca ormana bırakıyorlar hayvanları ölüme terkedıyorlar

bir de istanbuldan yuzlerce pitbull toplanmış sahıpsız ve amerıkaya goturulmus

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
kudret hocam evlilik programlarını unutmuşun asıl katakulli onlarda diziler yarışmalar halt yemiş çoğunluk bunları izlediğine göre bizdemi bi yanlışlık var acaba bide şey var müge anlı canlı action fay anasını diyorum başka bişey diyemiyorum artık herşey normal geliyor bize bunlar sayesinde özelliklede diziler

@barış barış

bak aynen onu unutmuştum,yazık yazık çok yazık.

@Cem Ç.

cem çok haklısın,valla üzerime düşen görevi yaptım dahada yapacağım, biliyorsun cezaevin orda köpekler var ve kayışdağı çevresinde besledim onları yanlarından geçerken inanılmaz bir şekilde beni tanıyorlar artık ,kokumdan herhalde,valla açıkça köpek besleme turları düzenleyeceğim,

Ben 2.5 senedir tv izlemiyorum, survivor, muge anlı falan hayatimda izlemedim bilmiyorum.
Kafam çok rahat, size de tavsiye ederim. Kabloyu takmazsiniz tvyi acmak da akliniza gelmez...

Buvarada migrosta 1tlye kopek mamasi var. Bundan sonraki turlarda bir paket yanima alacagim...

@Ozan k.

özellikle göçbeyliye giderken kayış dağı eteklerinden cezaevinin oradakileri besleriz,zati burada yavaş süreceğiz, sabah saatlerinde pazar günleri araç yok

Bu akşam Power fm de havayı koklayan adam ı dinledim.pazar günü sağanak yağış dedi,bende windguru ya bakıyorum yağış vermiyor.acaba başka sitelerde hava durumu ne diyor bilgisi olan.

O zaman sorun yok demek gün içerisinde hava yagissiz

• Beğen
Tepkiler: ottcci
Cumartesi hava iyi 14 derece civarı pazartesi günü keza aynı arada kalan pazar soğuk şansa bak

Pazar 12 derece falan. Yagmur gozukmuyor. Avrupa yakasina sabah biraz yagis dusebilir diyor sat24.com

Zaten uzaklara gitmeyecegimizden soeun olmaz. Sali, carsamba persembe bayagi sicak. 20-25 arasi olacak Ama lodos firtinasi yuzunden elbette...

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
@irfanyazicitunc

zati hep gıcıklığına pazarları bozuktur ,hava gıcık gidiyor bize :koptum:

(link)

27 mart 43 km rüzgar yaş iş ,aynen yorar
ozan-k,mustafa, bora, 3 nisan 43 km rüzgar pazarları berbat

(link)

10 nisana kadar bekleme olabilir,

(link)

hava değişirse, ben göçbeyli-darlık-göçbeyli etapta aynen idmana devam.

17 nisan yağmur
1 mayıs yağmur,şimdilik 24 nisan hava çok iyi,bu koşullar altında kendimi 24 nisana göçbeyli-teke-göçbeyliye hazır ederim , 8 mayıstada ,ben abbas 06.00 da kartepe yolculuğuna başlar, hava bozar ise 15 mayıs

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xal1/v/t1.0-9/10348275_1135138076518765_3887487754202991497_n.jpg?oh=3746fc24afdf704703b18948df4f7d62&oe=57897E60&__gda__=1465247308_3372058184be478a81d0f53126de8296

artık bıçkıdere-göçbeyli etap devreden çıktı,,
bunun yerine ,
göçbeyli -darlık -göçbeyl 49 km ,göçbeyli-teke -göçbeyli 98.9 km
kaldı,bıçkıdereden sonra gelen eğimlerin haddi hesabı yok idi,dudulludan çıkıyordum kervansaraydan giderek bıçkıdere yapıyor göçbeylide duruyor idim 50 km idi,non stop son derece 2 saat 5 dakika ,eski bisiklet ile ,
33 km durmadan bastığım dudullu-bıçkıderede yol bisikletinde 1 saat 31 dakika artık esas disiplin anlayışımı göçbeyli darlık ve göçbeyli teke üzerine yoğunlaştıracağım bu etapta ersoya raslıyorum hep,valla helal olsun bu etapta çalışanlara ,can şakarcan ile burada karşılaşacağımı zannediyorum (tekede )

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri