Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bak senin topik reklam alıyor farkında mısın ?

Yoksa maaşları mı hesaplıyorsun ?:p

ozan-mustafa-bora

nisan programı kesin olarak aşağıdaki etaptır 4 pazar üst üste yapacağım,hava el vermez ise aynen ct kesin olacak ,akabinde ben abbas 1 mayıs kısa bir cila çekerim 100 km
ve aynen 8 mayısta hazır olanlar ile saat tam 06.00 da çıkış yapacağım ,bostancı nero kafeden,10 dakika önce gelirim ,05.50 'de ve 06.00 kesin pedala basarım.
bekleme malesef yok.
artık iş ciddi.....şafak 58

(link)

disiplin

nisan ayı,
göçbeyli-teke-göçbeyli,98.9 km

non stop pedal
göçbeyli saat 10.00 çıkış
oruçoğlu geçilecek,ahmetliye kadar paso pedal,kısa mola ,tekeye kadar non stop,tekede kısa mola darlığa kadar tempo, darlık girişte soluklanma ,paso pedal mudarlıya kadar, soluklanma mudarlı,finişe kadar pedal ovacık son ,
saat 08.00 de nero kafeden iştirak edecek dostlarım ile göçbeyliye gidiş .

Gocbeyliden sonraki yollarda gezdikten sonra bugun sahil cok keyifsizdi. Insanlar arabalar cukurlar daha da beter batmaya başladı.
Daha sakin yerler bulmam lazim.

Neyse ki kaptan'a ( @irfanyazicitunc ) rastladim da biraz sohbet vs ettik sahile indigime deydi.

Artik eve de yakin oldugu icin camlicaya mi tirmanirim, yoksa daha sakin yollar bulup kartal tarafına o yollardan mi giderim bilmiyorum.

@Ozan k.

sakin yollar göçbeyli oruçoğlu ,27 mart kesin dalış yapacağım son olarak göçbeyli- darlık- göçbeyli,ondan sonra nisan benim için artık dönüşü olmayan idman yolu,göçbeyli- teke ,asla alternatifim yok,kartepe beni öyle bi döverki benim ona yenilmeye hiç niyetim yok.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri