Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ozan k.

idman ,çalışma yapılacağından boşa gitmesin idmanlar,kurtuluş anladığım kadarı ile çekimser duruyor,irfan kaptan gelir,bora sessiz ,mustafa gölcükten aynen hazır.

Scudo
(link)

3 nisan hava bozmaz ise,
ben abbas aynen çalışırım,
göçbeyli çıkış saati 10.00 ,oruçoğluna kadar pedal,kısa mola,darlık girişine kadar pedal kısa mola ,mudarlıya pedal,kısa mola ,ovacık son 44 km non stop.....

(link)

(link)

24 nisan gündemini koruyor,
3 nisan darlık
10 nisan teke
24 nisan kartepe

son iki idmanda durumunu tahlil edenler ile kartepeyi masaya yatırırız ,kurtuluş ve boradan ses yok,araçta olsa idman şart.
1 ay zaman kalıyor bu durumda.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/t31.0-8/s960x960/11923285_1040558435976730_6509480283049707248_o.jpg

bu yarış atı,durumunu belli eder ise,
27 mart ferdi çalışmaya zemin müsait olmadığından (bi gün öncesinden sağanaklar var)3 nisana kalan darlık idman çalışmam yağmura takıldığından,(şu an yağmurlu)10 nisan kesin teke etabında olacağımdan,17 nisan gene yağmura gark olduğundan,koşullar uygunluğunu bozmaz ise
24 nisan tek başıma kartepeyi alır gelirim,
benim durumum aynen açık ve nettir,mustafa 24 nisana hazır olsun,06.00 evden çıkış,
eğerki ozan tek idman ile ben yapamam der ise sorun değil,irfan kaptana gelince henüz yol bisikletinde yeni,ve alışma devresinde,10 nisan tekeden sonra yaparım der ise sorun yok,bu iş mayısa sarkar ise 8 mayıs anneler günü işi bozmaktadır,

@Kudret Kurtcebe abi ben kesinlikle denemek istiyorum Kartepeyi ve ona göre yapıyorum programı ama Ozan'ın dediği gibi o tarihe kadar ani bir iş, hastalık vs. çıkar diye "kesin geliyorum" demekten kaçınıyorum.

Bu aralar sağ dizde bir ağrı var onu çözmeye çalışıyorum o yüzden hafif tempo eğimsiz takılıyorum son 1 haftadır. Öyle yada böyle Nisan'da rampalara vuracağım kendimi :)

@Taygun K.

o.k bora,24 nisan gidecekmişiz gibi,hava bozar ise 1 mayıs pazar ,üst üste ertelemede benim aleyhime ve de ekibin,
ağrı olayı düşündürücü,geçmez ise idmanlarda olman aleyhine ,her halikarda idman şart olduğuna göre, idmandan geri kalır isen kartepe zorlaşır,10 nisan teke idmanı sonrası ,24 nisan ben hazır oluyorum kartepeye.

(link)

10 nisan,
göçbeyli-teke göçbeyli

prosedür

göçbeyli.çıkış 10.00

oruçoğluna kadar pedal kısa mola,oruçoğlundan ahmetliye kadar pedal kısa mola,tekeye kadar pedal kısa mola,tekeden darlık girişine kadar pedal kısa mola,molalar 5 dakika,mudarlıya kadar pedal kısa mola ,ovacık son.....

mustafa ,gölcükten iskenderin katılmasıda hayal oldu galba,neyse,06.00 çıkış 1 saat 30 dakika sonra feribot,
07.30 feribot,45 dakika sonra topçular,08.15 topçular ,mustafa direk suadiye istikametine sen git, 09.00 'da çık,
topçulardan ben 08.15 çıkış yapacağım 2 saat 25 dakika sonra suadiye köyde merkez caminin orda çeşmeye geleceğim.10.40 en iyi zamanlama olacak.en geç 11.00,5 dakika mola.aynen tırmanış ,3 saat en geç ,14.00 'de 1300 rakım ,10 dakika mola,45 dakikada iniyorum aynı yeri,suadiye köyde durma yok dönüş aynen gölcük,orda bir lokanta var ise işkembe içerim ,iyi gelmişti geçen sefer ,vedalaşırız ben yalovaya aynen topuklarım.tahminimce bu prosedüre doğru gidiyor kartepe.....

en iyi derecemi gene yakalarım zannederim,,
58 km 2 saat 25 dakika
15 km eğim -3 saat
15 km iniş -45 dakika
72 km -2 saat 45 dakika

toplam sele üstü-8.55 dakika,
bu sefer mola toplamı suadiyede 5 dakika,
zirvede 10 dakika ,gölcükte yemek mola 1 saat ,

toplam km 160 km 15 km eğim 30 km düz yola bedel
190 km -8 saat 55 dakikada olacak gene.

güncelleme,,
kartepe 24 nisan pazar

(link)

(link)

hava koşulları 24 nisanda iyi...

3-10-17 yağışa döndüğünden ben abbas hafta içi çalışmalar ile (ct dahil)idmanlara devam eder.....

(link)

8 nisan ct teke,,

(link)

16 nisan darlık

güncelleme,

(link)

(link)

23 nisan çocuk bayramında yollarda olma durumu,hava ne derse o olacak,mayısa işi bırakmadan nisandan işi bitirmece ,süre azaldı,
29 gün kaldı.

Maalesef cumartesi oglene kadar yagis gorunuyor.ogleden sonra brn cikarim ama benle gelen olnaz sanıyorum. Aydos kiptas Başıbüyük taraflarinda yolun sertligine gore bir veya 2 tur atar donerim. Maksat 1500metre irtifa kazanmak. Mesafe onemli degil...

30 mart çarşamba,,,

göçbeyli-mudarlı 29.5 km non stop,,

(link)

5 dakika mola,,

son mudarlı-ovacık no stop pedal ovacık son,

(link)

göçbeyliye gidiş geliş 86 km artı etap toplamı 49 km ,bunun 35 km 'sinde kısa mola tempo olacak,
etabın genel toplamı,135 km

gölcüğe selam mustafa,23 nisan diyor hava tabi bu tahminler değişebilir hafta içinde kartepe olabilir ,pazarlara gebe kalma derdim olmadığı için hafta içi 17.turu bitiririm ,animallah,bu arada geriye, baktımda kartepe resimleri 2009 silinmiş gitmiş, ama biz daha silinmeyiz bu etapta ,resim beni alakadar etmiyor zati,bu arada idmanlara devam et mustafa ansızın çıkış yapabilirim, tak bakarsın 8 nisan cuma olur.sibirya soğunu severim, 1300 rakım soğuğu yetmedi üstüne 1640 soğuğunu yedim 14 kasım 2010 'da 3 deli işi bitirdi aytek ben onur berberci,sıkı adamlardı.

@Kudret Kurtcebe

:D:D nasıl hayal oldu abi :D:D

ne zaman geliyorsun ?

sinyalin azizliği bu işte 3 mesaj gitti,,,,,,:islik::islik::islik::islik::islik::islik::komik::komik::komik::komik::komik:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri