ozan-k dostum, ,irfan kaptanın topiğine attığın mesaj doğru,düz yol çalışması hazırlamaz,anca beraber kanca beraber deyip,bu pazar senin sınavıda düşünürek idmanda irfan kaptan ile gene sahilde kalırız,,nisana elimizde 4 pazar kalıyor,mayısa 2 pazar,8 mayıs anneler günü kartepeyi ekipçe alma durumu olduğundan 8 mayıs kartepe olmuyor,15 mayıstan sonra sıcaklar bastırır, 38 derecede eğimlerde sıkıntı olabilir.mustafa dönüşte gölcükte kalacak,bizlen gelir ise araçta o da olacak keza borada 3 araç iyi olurda,kurtuluş ,irfan kaptan ve senin araç ile 6 kişi çok rahat gidilir eskihisara ,iki araçta sıkıntı olacak ,6 adet bisiklet iki araca sıkıntı yaratır,kurtuluş net konuşmadığı için araç işi şu an havada kalıyor,irfan kaptan, kurtuluş ile tek araç ile eskihisara gitse senin araçta 4 bisiklet olmaz,önceliği ben araca vermediğimden .bu konuda mustafa ve bora ne düşünüyor bilmiyorum,bunları netleştirmemizde gerekiyor,bora,her gün işe bisiklet ile gidiyor ama 15 km eğimi 58 km üstüne çıkmadı,burada durum farklı,ayrıca bora idmanlarda arkasına çanta almaz ise iyi olur, bel çanta küçük olursa iyi olur.mustafa isterse gölcüktende katılabilir, böylelikle bora ile sen aynen araca bisikletleri koyduğunuz gibi eskihisara ulaşırsınız zamanlama önemli,nitekim bahtiyar ve erkan 39 km araç ile giderken beni çekmiş idi,hareket saati saat 06.00 olduğuna göre ben 06.00 'da direk evden çıkarak ,tuzla istikametten gebze yönüne basarım,ozan dostum sen bora ile bostancıda nero kafede buluşup 06.30 'da çıkış yaparsınız beni kesin tuzlada zati yakayacaksınız ,araçla,
bu arada 06.30 irfan kaptan araç ile kurtuluşta gelirse viaporttan hareket ederek gebze istikamette olur,kesin denk geleceğiz,
2 araçta durum bu,,,
dönüşte ise ben direk yalova yaparak son 12 km 'yi tek alırım pendik- bostancı angarya yolda lay lom lom sürerek eve ulaşırım,,
2 araçta çözüm bu şekilde olur yalnız mustafa gölcükten katılacak tabi....herkes durumu net belirtir ise iyi olur...