Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
duyuru

20 mart 2016 ,
bu tarihten itibaren kartepeye gelmek isteyenlerde arayacağım kurallar (yeni arkadaşları içerir)

1- 30-50 km düz yol çalışma yapmış olmaları,durmadan
2- 50-100 km eğimli güzergahlarda kısa mola ve tempo yapmış olmaları
3-yol bisikleti kullanıyor olmaları
4- daha önce uzun yol tecrübesi olmaları
5- ilaca bağlı olmamaları,yüksek tansiyon vs herhangi bir rahatsızlığı olmamaları

tercihimdir

Scudo
ozan-k,yarın etkinlik iptal,yarın saat 11.00 beltur ,irfan kaptan ile buluşmaca ideal tepe

ozan-k
bora
mustafa

araç olayı gündemde,böylelikle 39 artı 12 km devreden düşünce 146 km kalıyor geriye,

ben,kurtuluş,irfan kaptan ile 6 kişiyiz iki araç işimizi görür,prosedür değişiyor,keşif amaçlı kartepe ,suadiye eğimleri olacak,birlikte güney yolunda hareket edeceğiz,suadiye köye birlikte gireceğiz ve birlikte ilk 7 km tırmanacağız,yol aşırı bozuk ise ekipçe orda karar veririz.
pendik feribotta araçlar ile buluşulur,bora ben ozan-k pendik feribot iskeleye gideriz,kurtuluş ve irfan kaptan 2 araç ile gelir ,saat önemli,erken olur ise iyi olur.08.30 da pendikte buluşup,eskihisar feribota gideriz ,aracları park edeceğimiz yerler mevcut,
direk bisikletler ile topçulara geçiş ,3 buçuk lira tam bilet, bisiklete para yok.topçulardan 58 km var suadiye köye marmara denizinin bitiminden sonra yollar karışık orda kesin ekipçe hareket ederiz.suadiye köyde dinlenmece ,kesin tırmanışta birlikte ,çünki,yol ayrımları var kaybolma olabilir ,7 km eğim sonrası sola döneceğiz tabelalar orda ,yol iyi ise devam son 8 km var,
zirvede aslanlı kapıda aynen resim çekeriz,dönüş 15 km iniş.aynı yer.inişler kontrollü olur ise iyi olur. suadiyede et lokantası var yemek yeriz ,zati son 58 km kalıyor topçulara ,karanlığa kalmadan topçularda oluruz

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-0/p526x296/1917476_1135775523121687_672938702396070931_n.jpg?oh=c70bee5ce323be8d658f7f0686261ecd&oe=578B13AA

Aynen Kudret abi Mayıs ayında havanın müsait olduğu pazar günü bu tırmanışı yapıp yeni ufuklara yelken açalım.
Bugünkü turlamamizda dragos egimler ine daldık. Yokuş sonlara doğru %21 oldu ama iyide oldu ısınmış olduk zira sahilde pedallarken üşüdük http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160320/352a1f696f9783dc1c68122f068acac9.jpg
Resime bakınca pek eğim yokmuş gibi gözüksede 17 eğim sonları 21 olarak gorduk

Evet bugün hafif gecirdik. Efor bisiklete uğradık bayagi begendik. Ben donuste bir sele denedim ama bana uymadi, seleyi denemek icin veledromda döndüm biraz. Sonra suluk kafesi alip eve dondum. 9lu 11-32 ruble bakacağım. Bir de yazlik eldiven aldim mi sezona hazirim demektir...

Dosyalar

• 20160320_121144.jpg
    20160320_121144.jpg
    97,4 KB · Okunma: 28
  • Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
bu arada cst 25 hacim tekeri ay başında kapayım,arka teker bitik 9 ayda arka bitti....

(link)

ozan-k, ct gerçekten güzel bir hava var,17 km rüzgar ,eğer o.k dersen ,göçbeyli-darlık-göçbeyli,
saat 08.00 de bostancıdan direk kayışdağı ordan viaport yavaş tempo, göçbeyliye kadar 43 km,44 km kısa mola tempo,ovacıkta finiş.5 km göçbeyliye yavaş tempo, ordan formula viaport ,kayışdağından carrefour 'a, bana 135 km yazar eğimleri katarsak 145 km ,yaklaşık 150 km gitmiş kadar olurum pazar 30 km rüzgar var,

(link)

10 nisan hava şartları değişmez ise aynen
teke,

Tamamdir abi, o gune kadar sartlar (hava, hastalik vs) degismezse ben gelirim.

@Ozan k.

(link)

cumadan yağmur geçişi var ct rüzgar 28 km 'ye çıktı ,yüksek rakımlar kurumaz malesef ,27 mart 22 km rüzgar pazara ,irfan kaptan ben varım sadece pazara iki kişi ilede darlık olmaz,bilare nisana bakarız 3-10-17-24 nisan ve 1 mayıs ile 5 pazar kaldı....

son iki idman tarihi kesin ,hava inşallah bozmayacak,

10 nisan-göçbeyli-darlık-göçbeyli

hava

(link)

24 nisan-göçbeyli-teke -göçbeyli

(link)

1 mayıs sağanak geçişi,

kartepe kesinleşen tarih -8 mayıs pazar hava bozar ise 15 mayıs pazar.....

Mayıs ayının ikinci haftası anneler günü. :)

@irfanyazicitunc

8 mayıs ben gidecekmiş gibi aporttayım irfan kaptan eğerki 8 mayıs hava bozar ise zati 15 mayıs olacak,ama 15 mayıstada hava kötü olur ise 22 mayıs ,rüzgar durumu yağış durumu bunlar önemli,bi gün öncesinden yağış olmayacak aksi takdirde ertesi günde sıkıntı yaşarız suadiye inişte.havanın bize en büyük darbesi ,erteledikçe idmanda yapamaz isek bende dahil herkes suadiye eğimde çakılır biter.2 idman şart nisanda, biri darlık diğeri teke ,1 mayıs nadastayız ama 1 mayıs eğerki hava uygun olur ,bi gün öncesinden 30 nisanda yağış olmaz ise, kartepe bahar bayramında aynen alınır.

alternatif şu,,
ekip ne der

27 mart-göçbeyli darlık,
10 nisan -göçbeyli teke
24 nisan kartepe,

23 nisanda kartepede oldum 1300 rakım soğuk idi ama termaller ile üşümedim ..

24 nisan koşullar izmitte uygun bi gün öncesinden yağış yok.

(link)

istanbul aynen uygun
bi gün öncesinden yağış gene yok

(link)

bu durum değişmediği müddetçe 24 nisan olayı kapatırım......

sürekli havayı takip edeceğiz anlaşıldı,hazır iyi iken işi bitirmece

ozan-k dostum, ,irfan kaptanın topiğine attığın mesaj doğru,düz yol çalışması hazırlamaz,anca beraber kanca beraber deyip,bu pazar senin sınavıda düşünürek idmanda irfan kaptan ile gene sahilde kalırız,,nisana elimizde 4 pazar kalıyor,mayısa 2 pazar,8 mayıs anneler günü kartepeyi ekipçe alma durumu olduğundan 8 mayıs kartepe olmuyor,15 mayıstan sonra sıcaklar bastırır, 38 derecede eğimlerde sıkıntı olabilir.mustafa dönüşte gölcükte kalacak,bizlen gelir ise araçta o da olacak keza borada 3 araç iyi olurda,kurtuluş ,irfan kaptan ve senin araç ile 6 kişi çok rahat gidilir eskihisara ,iki araçta sıkıntı olacak ,6 adet bisiklet iki araca sıkıntı yaratır,kurtuluş net konuşmadığı için araç işi şu an havada kalıyor,irfan kaptan, kurtuluş ile tek araç ile eskihisara gitse senin araçta 4 bisiklet olmaz,önceliği ben araca vermediğimden .bu konuda mustafa ve bora ne düşünüyor bilmiyorum,bunları netleştirmemizde gerekiyor,bora,her gün işe bisiklet ile gidiyor ama 15 km eğimi 58 km üstüne çıkmadı,burada durum farklı,ayrıca bora idmanlarda arkasına çanta almaz ise iyi olur, bel çanta küçük olursa iyi olur.mustafa isterse gölcüktende katılabilir, böylelikle bora ile sen aynen araca bisikletleri koyduğunuz gibi eskihisara ulaşırsınız zamanlama önemli,nitekim bahtiyar ve erkan 39 km araç ile giderken beni çekmiş idi,hareket saati saat 06.00 olduğuna göre ben 06.00 'da direk evden çıkarak ,tuzla istikametten gebze yönüne basarım,ozan dostum sen bora ile bostancıda nero kafede buluşup 06.30 'da çıkış yaparsınız beni kesin tuzlada zati yakayacaksınız ,araçla,
bu arada 06.30 irfan kaptan araç ile kurtuluşta gelirse viaporttan hareket ederek gebze istikamette olur,kesin denk geleceğiz,
2 araçta durum bu,,,
dönüşte ise ben direk yalova yaparak son 12 km 'yi tek alırım pendik- bostancı angarya yolda lay lom lom sürerek eve ulaşırım,,
2 araçta çözüm bu şekilde olur yalnız mustafa gölcükten katılacak tabi....herkes durumu net belirtir ise iyi olur...

@Kudret Kurtcebe abi araç için beni denkleminize katmanıza gerek yok. Ben gölcükten dahil olurum daha rahat olur.

Takvimi uyar ise @aytacdirek de gelir diye tahmin ediyorum.

@mustafa ç

şu açıdan sıkıntı ,kurtuluş net konuşmadığı için ,araç olsa 3 adet sorun değil idi,2 araçta 3 bisiklete trafikte yasak olduğunu zannediyorum ,(arkaya bağlanma açısından )ayrıca açıkça düşündümki 3 bisiklet arkada risk yaratabiir.

(link)

yasir arkadaşı takip ediyorum .
tebrik ederim,tek tabanca çalışıyor,120 km ,kartepeyi aralar böyle çalışırsa....

Kudret abi biz olabildiğince calisalim, bakalim havaya gore kartepeye gideceğimiz hafta elde kac arac varsa ona göre bir yol cizeriz kendimize.
Kac kisi gelecek, ne olacak simdiden kestirmek guc olur. Hastalığı var, havasi var, son dakika bir şeyler cikabilir.
Son hafta konuşur çıkarız.

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri