Scudo Sports

17.sefer kartepe-performansına güvenenler için.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe

Heyecanla kulaklarımın çınlamasını bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Scudo
@Kudret Kurtcebe

Abi daha önce de dediğim gibi 200 km ve kartepe, Bu ikisini ayrı ayrı gözüm kesiyor ama tek seferde almak zor ve antreman gerektiyor. Ufaktan şehir bisikletiyle başladım. 2 hafta sonra marttan itibaren istanbuldayım. Orda da yanına uğrarım antremanlarına eşlik ederim. sonra benim yol bisikleti gelecek almanyadan canyon illaki onun da bir katma değeri olur. Şu an tam olarak kestiremesem de dünyayı kurtaran adamda ayağına taş bağlayan cüneyt arkın gibi bişey olacaktır diye tahmin ediyorum
Neticede çalışacağım abi. Yılmak yok.

Tabi kudret abi bizi kapı nun yanındaki masaya oturtmazsa

günaydın mehmet sunu,kulaklarını çınlattım,sahneyi alır almaz ,bisiklet forumun reklamınıda yaptım,ismini söyledim,sen artık tanınıyorsun,vedat sakman ile ayak üstü sohbet yaptım ,katlanır bisiklet ile geldi,valla helal olsun,ilhan şeşenden sonra ikinci bir müzisyende bisiklete önem veriyor,tabi bu arada serdar ortaçıda unutmayalım,

@Kudret Kurtcebe

helal olsun kudret abi sözünün adamıymışsın. Sanat çevrelerini bisikletle bir tanıştır. Bence bisiklete artı bir rüzgar getirecektir. Bu arada serdar ortaç ın durumunuda biliyorum. Herhalde hastalığına istinaden denge kurmasına yardımcı olsun diye bisiklet tavsiye edildi.

• Beğen
@mehmetsunu

bu arada gürayı kaybettim,:islik::islik::islik::islik:ben dedi devam edeceğim dedi,mekandan yolcu ettim,bu arada çok az rakı ve üstüne su koydurarak sahnede gargara yaptım,sesi açtık,valla ne içkim kaldı ne sigara,güray ile sigara içilen yere gittik,onun sarmasından içtim,valla gürayı günde 3 sarmaya alıştırsam iyi olacak.

@Kudret Kurtcebe

Gürayı kaybettim derken. Aman ha aklıma gelen başınıza gelmesin. Öyle tek tabanca takılmak yok. Anca beraber kanca beraber. Zaten yaşlanıyoruzda. Yorulduğumuzda öyle arada omuz verecek dostlarımız olsun. Sigara işini söylüyorsan tam bir illet. Bilmem inanırmısın sigaranın tadını bilmem, bir fırt bile çekmişliğim yoktur.

• Beğen
@mehmetsunu

yok güray kaybedilecek gibi değil,yalnız eski yarışçı selim giro ile yıllar önce tanışmıştım,kötü alışkanlık onu götürdü,malboro ile neskafe tiryakiliği yüzünden gırtlak kanserinden kaybettik,baba dedim içme şunu,bana bi şey olmaz ben bisiklete biniyorum derdi,alettin dostum 70 yaşında dudak tiryakisi idi,altında 40 yıllık yarış bisikleti ile önümde kilyos eğimlerini yutardı,ama sigara yüzünden sağ kola felç geldi,günde 2 paket,ben bunu içmezsem gidemem derdi,gerçi yaşıyor ama sağ kol bitik.

@Kudret Kurtcebe

Şimdi bendede bir zaman olan bir yanılgı var, bisiklet kullanana bir şey olmaz şeklinde. Hatta bu kör inanç ile bisiklet sürenler kalp krizi geçirirmi diye bir başlık açmışlığımda vardır. Ne şekilde steril bir hayat yaşamaya çalışsan bile belli risk gruplarındaysan (genetik faktör gibi) o hastalık gelir seni bulur. Formu geçenlerde şöyle bir karıştırayım dedim 2010 lara kadar yazan süleyman şarık isimli bisiklet müptelası bir abimiz aort anevrizmasından sizlere ömür olmuş. Hani derler ya içki içen ölüyorda su için ölmüyormu diye. Bisiklette ölümsüz yapmıyor bizi. Ha hareketsizlikten ve kötü alışkanlıklardan yüz bin kat daha iyidir tabi o ayrı.

• Beğen
@mehmetsunu

süleyman dostum ile pedalladım,çok iyi bir insan idi, ,uzun turlar yapardı 10 günlüğüne ,ara verdi bi süre,damarlar biliyorsun genişliyor,arayı çok tutarda bi uzun tura girişirsen risk seni yakalar,kalp krizi geçiriyor,süleyman dostumuzu öyle kaybetmiştik.

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12687925_10208520876919786_3417524474129568766_n.jpg?oh=dc3749fd114f86a71193105a590e6259&oe=57258EC2

ömrü yollarda geçen bir bayan bisikletçiye denk gelsekde artık emeklimi olsam;););););)

Videoyu yüklemeye çalışıyorum hata yazıyor.

Görüyorum ki hakkımda gıybet yapılmış .

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri