Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

Scudo
Saygıdeğer Samet abi sen iyisimi beni de yaz listeye. Harika bir gezi olacağa benziyor. Bütün as adamlar geliyor. Ben gelmezsem olmaz diye düşünüyorum. Olur da gelemezsem haber veririm.

semir he babam bana ısrar etti gel diye özelden emme gardaşlar semirede söyledim yahu pazarları kalabalık oluyor beyler...
şimdi yorgunlukta olacak pazarları pendikten çok doluyor tren
cumartesi pek o kadar yoğunluk yok ...neyse benim içinde pedallayın zati yetti yahu çok gittim erikliye ...
enver dostumla gittiğimizde gerçi dönüşte minibüs vardı sağolsun enver dostumuz eskihisara bıraktığı minibüse 6 bisikleti sıkıştırdık sorun yaşamadık ....
şu pendik lüks feribot hattı utanmalı bence ...ayrıca ido....
adapazarı trenleride ben dostlar yemin ettim bu taşıtları kullanmayacağım ...
ha banliyö trenleri suçsuz orda uygulanan ücret makul 1.5 ytl bisiklete ne ki bizi acıtmaz .....
bu lüks feribot hatları vede ido sabıkalı
pedal sesi ile bd nin ortak yaptıkları eylem sonuçsuz kaldı tabi hiç eylem yapmamaktansa bu eylem doğru idi ve ido müdürünün gerekçesi çok mantıksızdı bisiklet kullanıcılarını caydırmak için ücret koymuşlar bunlar kaçıncı yüzyılda yaşıyor....
dün gene gittim bostancıya sordum ido şehir içi 3 ytl bisiklete para alıyor ..
şehir dışı 5 ytl .....
tam biletleri sormadım ne olduğunu....
ama en ucuzu gene eski hat 6 ytl gidiş ve dönüş. tam bilet ...
bisiklete para yok...

abi varya bu tur tam şelale tayfasını toplama turu gibi oluyor sedat abi seni aricaktım bugün ama işe geç geldim gece ankaradan geldiğim için şirketdede yoğun bi tempo vardı hazırlık falan sabah ankaraya gidicem yine koşturmaca yani arayamadım ama aklımdaydı bugün yarın ararım die çok sevindim seninde gelmene

üstü kapalı kamyonet buluruz artık çınarcıktan nede olsa çınarcığa kadar tatlı rampaları inicez :)

tatlı rampa tabi çınarcığa kadar sağlam rampa yok ama tekrar sölüyorm çınarcıktan sonra tatlı rampa yok :D 10 km sağlam rampa varmış duyumları aldım sırtıma araç için bisiklet taşıyıcılar varya onlardan takıp bisikleti ben taşicam o rampada :) en çok hoşuma giden şey su düşene giderken ilk rampada en arkadan topladım herkesi bi topukladım çıt çıt sesler geliyo herkes vites düşürüyo çok komik olmuştu sanki odaklı herkes birden düşürdü vitesi :)

1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bostancı
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Hasip ÇEHRE
10. Serhat FIRAT yalova
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU bostancı
12. Zekeriya GECENOĞLU yalova
13. Arda TAŞAN bostancı
14. Ahmet ERSÖZ pendik
15. Sedat GÖKÇEK bostancı
16. Kaşif Kemal abi
17.
18.

şu 17 numaraya özcan abiyi yazsak gelirmi acaba :) burak abi bi işiti ver sen ona o gelir ya ne kadar zorda olsa şuan için :)

arkadaşlar özelden telefon numaralarınızı mesaj atarsanız kaydederim telefonum sapıttı format atılmıştı bütün numaralar silindi birkaç kişininki duruyo ama hala olmayanlar var.

0506 291 49 71 tur hakında bilgi almak içinde arayabilirsiniz bişey sormak içinde 7/24 açık telefonum :)

@samet_özdemir

Samet 15-18 km ortalama % 8-10'luk rampalar var diye biliyorum Delmece Yaylası'na kadar. 10 değil yani:D

biliyorum ya teşvikiyeden sonra 1000m rakıma çıkacağımızıda biliyorum %10 luk eğimleride duydum ne kadar görmesemde teşvikyieden sonrasını tahmin edebiliyorum :) ortalama rampada 7 8 e düşer kalabalık olacak bide yağmur olursa hele :)

@samet_özdemir

Hava çok soğuk olmazsa yağmur işi zevklendirir bile belki:p

@samet_özdemir

özcanın 17 sinde yurtdışına çıkma durumu olabilir.Büyük ihtimal gelemeyecek

@semir karabulut

Arkadaşlar son olarak Bostancı'dan çıkış saatiniz kaç olacak ????
Ben de büyük bir aksilik olmazsa Avcılar'dan gelicem.Ya uykudan fedakarlık edip
metrobüsü kullanıp karşıya geçerim veya Cumartesi akşamından Tuzla'ya geçip
ordan size katılırım.Sabaha karşı metrobüsü kullanırsam uykusuz bir şekilde
ve ayrıca son 15 gündür bunaltıcı bir yoğunlukta çalışmanın verdiği yorgunlukla
herhalde arka takım kaptanınız ben olurum.Her ne şekilde olursa olsun :güzel ve kuru bir hava ayrıca iyi tempo dilekleriyle

:Skull-175

@samet_özdemir

Samet ben bostancı dan katılmıyorum artık :) Bill bakalım nerden katılacam :) Bayramoğlu sapağındaki petrol istasyonundan katılacam, geçen sefer durduğumuz yerden ;)

samet gerçekleri söylesen :)) kaç km rampa var ve ne kadar rakım tırmancaz... Ben araştırmayı yaptım, hazırladım kendimi :) Ben çıkarsam herkes çıkar :p Ama dönüş çok güzel olucak arkadaşlar endişe edicek bir rampa olmucak ;) Zaten zirvede olucaz ;) Benim gideceğim tahmini mesafe gidiş-dönüş 110 km civarında gebzeden ;)

Hava güzel olursa katılmak istiyorum, avrasya maratonu da aynı gün ama bisiklet olunca iş değişir:)

samet dostum
hasip beyin antremanı olacakmış ekibi ile sizlerle olamıyacağından dolayı affınızı istedi...
samet tekrar başarılar tüm katılımda bulunan dostlarada ...

@Kudret Kurtcebe

Hasip ağa olmadı şimdi ne güzel beraber pedallayıp ekşıınnn yapacaktık Yemekte ısmarlayacaktım size neyse Yenilen pehlivan güreşe doymazmış :D:D:D:D:D

Geri