abi varya bu tur tam şelale tayfasını toplama turu gibi oluyor sedat abi seni aricaktım bugün ama işe geç geldim gece ankaradan geldiğim için şirketdede yoğun bi tempo vardı hazırlık falan sabah ankaraya gidicem yine koşturmaca yani arayamadım ama aklımdaydı bugün yarın ararım die çok sevindim seninde gelmene
üstü kapalı kamyonet buluruz artık çınarcıktan nede olsa çınarcığa kadar tatlı rampaları inicez
tatlı rampa tabi çınarcığa kadar sağlam rampa yok ama tekrar sölüyorm çınarcıktan sonra tatlı rampa yok

10 km sağlam rampa varmış duyumları aldım sırtıma araç için bisiklet taşıyıcılar varya onlardan takıp bisikleti ben taşicam o rampada

en çok hoşuma giden şey su düşene giderken ilk rampada en arkadan topladım herkesi bi topukladım çıt çıt sesler geliyo herkes vites düşürüyo çok komik olmuştu sanki odaklı herkes birden düşürdü vitesi
1. Samet ÖZDEMİR pendik
2. Barış ÖZKAN bostancı
3. Çağrı KOLÇAK tuzla
4. Burak EKEMEN bostancı
5. Ersoy bostancı
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor ) bostancı
8. Semir KARABULUT bostancı
9. Hasip ÇEHRE
10. Serhat FIRAT yalova
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU bostancı
12. Zekeriya GECENOĞLU yalova
13. Arda TAŞAN bostancı
14. Ahmet ERSÖZ pendik
15. Sedat GÖKÇEK bostancı
16. Kaşif Kemal abi
17.
18.
şu 17 numaraya özcan abiyi yazsak gelirmi acaba

burak abi bi işiti ver sen ona o gelir ya ne kadar zorda olsa şuan için
arkadaşlar özelden telefon numaralarınızı mesaj atarsanız kaydederim telefonum sapıttı format atılmıştı bütün numaralar silindi birkaç kişininki duruyo ama hala olmayanlar var.
0506 291 49 71 tur hakında bilgi almak içinde arayabilirsiniz bişey sormak içinde 7/24 açık telefonum