Scudo Sports

17 ekim erikli şelalesi delmece yaylası dipsiz göl...

serhat abi su düşenin tadını damağımızda bırakmadan esneköy yapmıştık biz bide ona gelememiştin bunda beklerim.

bostancı pendik 17 km
pendik eskihisar 33 km

topçular yalova 12 km
yalova çınarcık 16 km
çınarcık teşvikiye 5 km
teşvikyie erikli 10 km

gidiş km leri bunlar bunlara geri dönüşü eklicez ama gebzeden dönüşü trenle yaparız büyük ihtimal toplamda 133 km yalovadan tura katılacaklarada 75 80 km gibi bişey tutar sanırım. bekliyoruz serhat abi senide o zaman :)

çağrı hocam bu turda performansınıza gerek yok dostluk turu sonuçta çok hızlı gidilmeyecek hee çok yavaşda gidilmeyecek ortalama 20 km falan olacak turda rampalarda falan arkada kalan arkadaşlar herzaman beklenilecek sizde gelebilirsiniz. Okulunuzu dondurmadan gelmeniz için :D taksimden karaköye geçer ordan 07:00 gemisiyle haydarpaşaya geçersiniz oradanda gebzeye trenle gidebilirsiniz gebzede buluşuruz ;) aynı şekilde gelecekler olacak sanırım yada yenikapıya gidip ordan feribotla yalovaya geçebilirsiniz.

ERSOY bu sana :) ardaya mesaj attım haftaiçi ararım tekrardan işi yoksa gelir büyük ihtimal oda :) Kemal abiye gelince ( KAŞİF ) apartman toplantısı varmış ama ayarlayıp kaçmaya çalışacak ki benim bildiğim kaşif abi bu turu kaçırmaz yeni bebeği (artık eskidi ama olsun) scott yoluyla bu tura eşlik eder :)

Çağrı buda sana :) Zekeriya abiyle en son bayramda bebekde karşılaştık ben arabayla o bisikletle muhabbet ettik iznik falan konuşmuştuk o zaman bu tur içinde mesaj attım haber bekliyorum ararım haftaiçi hafta sonu rahatsız etmim kimseyi haftaiçi nede olsa iş yerinde herkes :) engin abiyse gelemiyor kardeşi ersin vardı bilirsin bize izmir turunda 100 metre eskortluk eden :) düğünü varmış onun o yüzden gelemiyor.

1. Samet ÖZDEMİR
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Burak EKEMEN
5. Ersoy
6. Zafer ÜNLÜ
7. Rikoenriko (Birol abi aksilik çıkmazsa gelmek istiyor )
8. Semir KARABULUT
9. Hasip ÇEHRE
10. Serhat FIRAT
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU
12. bu turu kaçırmak istemeyenler yazdırsın ismini

• Beğen
Tepkiler: semir karabulut
Scudo
1. Samet ÖZDEMİR
2. Kudret KURTCEBE
3. Çağrı KOLÇAK
4. Burak EKEMEN
5. Ersoy
6. Zafer ÜNLÜ
8. Semir KARABULUT
9. Hasip ÇEHRE
10. Serhat FIRAT
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU
12. Zekeriya GECENOĞLU
13. bu turu kaçırmak istemeyenler yazdırsın ismini

Ben şişli civarında oturdugum icin yalova dan katılacaktım, amma velakin yenikapı yalova git gel 40 tl cook fazla oldugundan kelli bostancı da bi tanıdıkta kalıp sabah bostancı dan katılacağım, bilgi vereyim dedim

liste güncelleme...
1. Samet ÖZDEMİR
2. Kudret KURTCEBE -ayın 17 sinde derin devlet tarafından bir görev bana verilebilinir samet şu an belli değil ama durum belli olunca görevlendirildiğimden dolayı ayın 17 sinde bu turda olamam bu çok gizli bir operasyon... sonra özelden açıklarım...tabi operasyon bittikten sonra ...
3. Çağrı KOLÇAK
4. Burak EKEMEN
5. Ersoy
6. Zafer ÜNLÜ
8. Semir KARABULUT
9. Hasip ÇEHRE
10. Serhat FIRAT
11. Çağrı HACIYUSUFOĞLU
12. Zekeriya GECENOĞLU
13. bu turu kaçırmak istemeyenler yazdırsın ismini

@Kudret Kurtcebe

sanki bu görevi anlar gibi oldum kudret abi.yanılıyormuyum yoksa :D :D :D

Bu sefer geç kaldığım için ilk 11e girememişim,olsun yedeklerden gireriz o zaman ;). Nerde bizim ekip nerde dostluk ;) Samet, fotoğraf makinamı tamire vermiştim sonuç çıkmadı hala ;) yoksa turun renkli görüntülerini kaçırmak istermiyim ;)

@Barış Özkan

abi bi turda siz beni fotoraf makinem için mi seviyosunuz demiştin hani:D işte bu tur seni foto için sevmediğimizin kanıtı olacak makine yoksa:)

@samet_özdemir

Şimdi baktım da, bu tur, Bostancı'dan katılıp yine Bostancı'ya dönecek olan arkadaşlara -bana sana ona:p- yaklaşık 200 km'ye mal olacaktır. Kartepe kadar ağır bir tur olacağını düşünüyorum valla:D

valla iş derin devletin emrine bakıyor bir de fare bakalım bu hafta ne doğuracak onu bekliyorlar....
ayrıca semir bu olayı bende düşündüm..yani 6 ytl ye olayı kapatmak şöyleki bostancı erikli delmece bostancı arada bir tek feribot var topçular eskihisar
yalnız sende gördün enver hocamın minibüsü ile dönerken gebze gece karanlık emniyet şeridi kimi yerde yok açıkçası o yolda karanlığa kalmak riskli en risksiz olanı arabaları karşına alarak yavaş gidersin o da uzun sürer aydınlatma yetersiz orda tabi yapılmışsa bilemem kuvvetli ışık lazım hem arka hem ön ....
fare istanbul dışına kaçarsa bu hafta gelirim....

@Kudret Kurtcebe

Abi bu hafta yağmur yok. Pastırma yazı olacakmış. Terlicez yani:D

@semir karabulut

valla şifreli konuştuğum için hiç bir şey anlamadın semir ama enver dostum olayı çaktı açık etmez inşallah ...

:D :D :D :D

@Zafer Ünlü

aman hocam karıştırma ...çok gizli bilare bir gün beraber olursak anlatırım...

bu arada özelden hasip beyden bana mesaj geldi valla küsmüş.....

@Kudret Kurtcebe

Kudret bey İnsan sevdiğini yerden yere vururmuş bizimkiside o hesap Neyse Hasip bey kusurumuza bakmasın bi yemek ısmarlarım barışırız.Sizde Davetlisiniz yemeğe Hakem olursunuz bize :D:D:D:D:D

@Zafer Ünlü

ne demek zafer dostum tabiki gelirim hakem olurum ne vakit isterseniz....

:in: :in: :in:

@Zafer Ünlü

zafer bey zafer bey... bize yemek yokmu.biz davetli değilmiyiz:p :p :p

@Kudret Kurtcebe

kaçarmı benden be yahu :D şimdi kudret abi 50 tl vermezsen yazarım buraya valla kim olduğunu.sölimmiiiiii:p :D :D :D :D

@enver avcı

Ooo Enver Paşam sensiz yemeğin tadımı olur. Kambersiz Düğün olurmu hiç :D:D:D:D:D

@enver avcı

sakın ha sakın ha
yapma gözünü seveyim
acı bana....

:D :D :D :D :D :D :D

Geri