Scudo Sports

'' 17 ekim ,erikli delmece yaylası.''

@Kudret Kurtcebe

Hayırlısıyla tarih yaklaşsın bir şekilde kararlaştırırız.
Listeye devam ..

Scudo
kudret abi sen programını bozma ben hasip ve mustafa bi şekilde gideriz çok da kafamız bozlurusa çevirerek gideriz yalova ya sen söz verdiğin arkadaşlar varsa programını değiştirme

kartepeye giderken saat 3 te çıkmıştık bunda da erken çıkarız

@Ali Emre Akcan

o.k seni kıracağıma kafamı kırarım ....
17 sine o.k

17 eylül .....

1- semir ...
2- çağrı ...
3- ker -bul ...
4- ersoy...
5- trsoh.... hakan yalovadan katılacak...
6- kudu
7- Barış(Fotoğraf makinesiz :( )

saat 08.00 de bostancı adalar iskele önü hareket ..

@Kudret Kurtcebe

Ne demek Kudret Abi başım üstünde yerin var. Ben çoğunla uyarım. Hangi gün çoğunluk olursak o gün gideriz sorun olmaz;) Kimse kimseden ayrı kalamasın ;)

@Barış Özkan

şükran babo ....
ama ali emre deyince akan sular duruyor ne yapayım barış ali dostumla çok güzel anılarımız oldu ve hasip beyle şunu asla unutmadım yol dostu kadim dostu bisiklet dostu ne ise hasip bey ve ali emre o beni affet evet ali dostum programımı aksatmamı istemedi o benim komutanım o ne derse o olur ....

bu arada .....:D :D :D

pedalımın sesi kemanımın sesi selamı...

17 eylül ..... erikli delmece 149 km bir günde ağır tur...

1- semir ...
2- çağrı ...
3- ker -bul ...
4- ersoy...
5- trsoh.... hakan yalovadan katılacak...
6- kudu
7- Barış(Fotoğraf makinesiz :( )

saat 08.00 de bostancı adalar iskele önü hareket ..

@Trsoh

hocam ali dostumun kararı nedeni ile programımı değiştirmeyerek 17 sinde gideceğiz komutan ne derse o olur emir demiri keser...eski komutanımdır eğer siz isterseniz onlarla 23 ünde yalovada buluşarak gidebilirsiniz tempoları yüksektir....
hasip bey mustafa ve ali emre ile beraber pedalladım yüksek tempolu hem yol hemde mtb bisikletçileridir en iyi dostlarımdır onlarla bilare tanışmanızı isterim eğer 23 ünde giderseniz ...

:in: :in:

Diğerleride fikrini söylesin belki 23'ü daha uygundur... Ben sabırsızlandığım için 17si dedim ;)

@Barış Özkan

hasip bey ,mustafa ,ben ve hakan, ali emre 23 dedi barış dostum sen 17 dedin
23 çüler 5 -1 galip .... diğer dört kişi 17 derse ne olacak o vakit ortada kalır yahu ...

@Ali Emre Akcan

hey gidi günler hey 30 ağustos zafer bayramı bir günde 270 km ....
acep bir cılgınlık yapsak mı ali dostum bu sefer alabilirmiyim bir günde 270 artı 30 toplam 300 km yi acaip zor yahu bostancı kartepe bostancı 300 km neden çünki 21 km lik rampada harcanan kaloriye göre 300 km lik yol yorgunluğu olacak .bence istanbul turlarının en iddalı turu olmaya devam edecek bu parkur .....
bostancı -kartepe bostancı ----cehennemin ta kendisi

:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

ali dostum yakıyorsun ortalığı.. :in: :in:

http://i141.photobucket.com/albums/r72/mudotu/antreman/9.jpg

heyyyyyy yavrum be scott yol ....................

abiler bana ikisi de uyar farketmez. şuan için ikisine de engel bişey yok. hem 17 hem 23 olursa ikisine de giderik artık yapcak bişe yok:in:

@çağrı kolçak

şimdi .....
23 isteyenler....
1- kudu
2- ali emre
3- hasip bey
4- mustafa
5- hakan
6- çağrı 23 e gelirim diyor...

barış 17 dedi ..
semir dostuma 23 uymaz çünki çalışıyor...
geriye .... ersoy ile ker-bul onlar ne diyecek bakalım...
yalnız şu an çoğunluk 23 e karar verdi.....

@Kudret Kurtcebe

yakarım abi yakar kavururum duman eder kül yaparım abi :boese157: :boese157:

kudu abi resmimi açık etme tour de france organizatörleri peşimde dolanıyo bu sene tura gel diye beni tanısınlar istemiyorum

kudret abi benim oyumu iki tarafa da yaz aslında ya farketmiyo

@çağrı kolçak

şimdi beş kişi 23 dedi
ali emre
hakan
kudu
mustafa
hasip bey tahminimce bizimle olur ...

çağrı iki tarafa birden dedi
barış -17 dedi
semir gelemez işi var
bu durumda
ersoy ve ker- bul ne der onlara bakalım kesin sonuç sonra belli olur ...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/14_int.jpg

Sunday 10/17/2010
Times of clouds and sun with a couple of showers
High Temperature: 18°C
RealFeel: 16°C

istanbul yağmurlu..tabi çıkarsa sabah belli olur....

yalova....

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg

Sunday 10/17/2010
Times of sun and clouds
High Temperature: 64°F
RealFeel: 60°F

süleyman şatır dostumuz kalp krizinden vefat etmiştir dostumla pedalladığım zamanları hatırladım ... toprağı bol olsun ... çok acı bir kayıp...

abi bence pazar gün olsunda ne zaman olursa olsun tek boş günüm pazar :)

@Kudret Kurtcebe
Siteye üye olmadan önce turlarını takip ettiğim ve yüzyüze konuşma fırsatım olmasa da 28-29 Mayis 2010'da düzenlediği İstanbul-İznik-Gemlik-Mudanya turundan sonra kendisiyle yazışma şansına eriştiğim Süleyman Bey'i önceki gün sabaha karşı kaybettiğimizi bugün sizden öğrendim. Mesajımda 24 Temmuz 2001'de 2000'de mezun olduğum Sakarya Üniversitesi'nden diplomamı aldıktan sonra yaptığım Mekece-İznik-Yalova-Karamürsel-İzmit-İstanbul gezimi anlatmış ve İznik'ten Karamürsel'e giden arabayı kaçırdığım için tur güzergahında bulunan Boyalıca-Karamürsel arasını görme şansını kaçırdığımı söylemiştim. O da bana yakın arkadaşı Kemal Tecimen'le birlikte teşekkürlerini bildirmişti. Beyefendi bir arkadaşımızı kaybettik. Tüm forumun, bisiklet gönüllülerinin ve ailesinin başı sağolsun:( .

Geri