kudret abi sen programını bozma ben hasip ve mustafa bi şekilde gideriz çok da kafamız bozlurusa çevirerek gideriz yalova ya sen söz verdiğin arkadaşlar varsa programını değiştirme
şükran babo ....
ama ali emre deyince akan sular duruyor ne yapayım barış ali dostumla çok güzel anılarımız oldu ve hasip beyle şunu asla unutmadım yol dostu kadim dostu bisiklet dostu ne ise hasip bey ve ali emre o beni affet evet ali dostum programımı aksatmamı istemedi o benim komutanım o ne derse o olur ....
bu arada .....
pedalımın sesi kemanımın sesi selamı...
17 eylül ..... erikli delmece 149 km bir günde ağır tur...
hocam ali dostumun kararı nedeni ile programımı değiştirmeyerek 17 sinde gideceğiz komutan ne derse o olur emir demiri keser...eski komutanımdır eğer siz isterseniz onlarla 23 ünde yalovada buluşarak gidebilirsiniz tempoları yüksektir....
hasip bey mustafa ve ali emre ile beraber pedalladım yüksek tempolu hem yol hemde mtb bisikletçileridir en iyi dostlarımdır onlarla bilare tanışmanızı isterim eğer 23 ünde giderseniz ...
hasip bey ,mustafa ,ben ve hakan, ali emre 23 dedi barış dostum sen 17 dedin
23 çüler 5 -1 galip .... diğer dört kişi 17 derse ne olacak o vakit ortada kalır yahu ...
hey gidi günler hey 30 ağustos zafer bayramı bir günde 270 km ....
acep bir cılgınlık yapsak mı ali dostum bu sefer alabilirmiyim bir günde 270 artı 30 toplam 300 km yi acaip zor yahu bostancı kartepe bostancı 300 km neden çünki 21 km lik rampada harcanan kaloriye göre 300 km lik yol yorgunluğu olacak .bence istanbul turlarının en iddalı turu olmaya devam edecek bu parkur .....
bostancı -kartepe bostancı ----cehennemin ta kendisi
şimdi .....
23 isteyenler....
1- kudu
2- ali emre
3- hasip bey
4- mustafa
5- hakan
6- çağrı 23 e gelirim diyor...
barış 17 dedi ..
semir dostuma 23 uymaz çünki çalışıyor...
geriye .... ersoy ile ker-bul onlar ne diyecek bakalım...
yalnız şu an çoğunluk 23 e karar verdi.....
@Kudret Kurtcebe
Siteye üye olmadan önce turlarını takip ettiğim ve yüzyüze konuşma fırsatım olmasa da 28-29 Mayis 2010'da düzenlediği İstanbul-İznik-Gemlik-Mudanya turundan sonra kendisiyle yazışma şansına eriştiğim Süleyman Bey'i önceki gün sabaha karşı kaybettiğimizi bugün sizden öğrendim. Mesajımda 24 Temmuz 2001'de 2000'de mezun olduğum Sakarya Üniversitesi'nden diplomamı aldıktan sonra yaptığım Mekece-İznik-Yalova-Karamürsel-İzmit-İstanbul gezimi anlatmış ve İznik'ten Karamürsel'e giden arabayı kaçırdığım için tur güzergahında bulunan Boyalıca-Karamürsel arasını görme şansını kaçırdığımı söylemiştim. O da bana yakın arkadaşı Kemal Tecimen'le birlikte teşekkürlerini bildirmişti. Beyefendi bir arkadaşımızı kaybettik. Tüm forumun, bisiklet gönüllülerinin ve ailesinin başı sağolsun .