Scudo Sports

'' 17 ekim ,erikli delmece yaylası.''

benim için farketmez biyerlere gidelimde boş geçmesin...
tur hangi hallerde iptal olacak onu bilelim birde artık oylamayı sonlandıralım ve motiive olmaya başlayalım + diğer konuları konuşalım....

Scudo
@Hasip Çehre

hasip bey haklısınız ....
şimdi 17 sine açılan topikde kalarak ayın 17 sine bende oyumu değiştirdim evet 17 cilere hayırlı olsun yalnız yağmur sağnak beni bozar o gün sabahtan mesaj düşerim gelip gelemiyeceğimi çünki yağmuru yemem ,ayaklarımın ıslanması malesef prostatımı azdırabilir ayrıca doktorumun tavsiyesi bisiklet üstünde iken ayaklarımı üşütmememi ve ıslatmamamı önerdi eeeeeee artık metabolizma yarı ömrünü geçti ....
ali emre dostum topiğin başına sadık kalayım dedim ve mustafa arkadaşım dostum seninle yine kilyoslarda elbet olacağız o parkur çok güzel gene beşiktaştan kilyosa ve ordan rumeli feneri iyi parkur .....
evet hasip bey doğru der 17 sine motive olalım ......

17 ekim katılım ....

1- kudu
2-ersoy
3-barış
4-ker-bul
5-semir
6-çağrı
7-hasip bey benim için farketmez dedi 17 sine bekleriz onursal konuk olarak....

yalova...17 ekim şimdilik...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg
Sunday 17/10/2010
a shower
High Temperature: 63°F
RealFeel: 60°F
(link)

@Hasip Çehre

isteyene gider hasip bey bize her yer uyar hedefi sen belirle

@Ali Emre Akcan

hedef kartepemi yoksa sabahın köründe kalkıp-bostancı- 04.00 de bu pazar izmite topuklayıp ordan gölcük ordan yalova ordan erikli delmece yaylası ordan dönüşte topçulardan feribotla karşıya -3 ytl - 4 km sonra gebze tren istasyonu 3 ytl de orda toplam onca km yi 6 ytl ye kapatırız ....
toplam kaç km hesaplamadım ...
heeee derseniz gederem ona göre....
ne tur olur ama......

@Kudret Kurtcebe

hasip beye sormak lazım üstad hasip bey her yere giderim diyor

@Ali Emre Akcan

doğrudur doğrudur...

:in: :in: :in:

bu hafta sonu paso yağış var şinanay durumları....
bu yukardaki rotayı bilare yaparük ....
hesap doğruysa...
bostancı .izmit.gölcük-yalova-eriklidelmece yaylası ve dönüş topçulara toplam 250 km bir günde vay anam babam benim ....

1- kudu
2-ersoy
3-barış
4-ker-bul
5-semir
6-çağrı
7-hasip bey
8-Samet ÖZDEMİR şelale ekibini toplamak lazım aslında :) hareket lazım bize :) (bi aksilik olmazsa büyük ihtimal geliyorum)

nerdesin gardaş.....
ben artık bu topikten emekliye ayrılarak seni görevlendiriyorum ona göre benim tekerler artık düz olduğu için ,eğerki ola yağmur olursa 17 sinde ben yokum artı samet sen bu işi götür derim emme yağmur olmazsa senle pendikte buluşup bostancıdan bana takılanlarla eskihisara gederük ordan biliyorsun yalovaya ve erikli delmeceye yanlız şelale bize vakit kaybettirir isteyen şelaleye takılır isteyen delmeceye çıkar ve sonuçda hepimiz şelale girişinde bekleriz birbirimizi baştan söyleyeyim yağmur ve sağanak beni bozar.....
dönüş topçulardan ve gebze banliyö trenine binerek dağılırız...

her yere giderim ama herkesle gitmem....
250km uyar 216km yi dün 8 saattee aldım güzargah E-5 ten Edirne idi çıkış K.Çekmece'den 250km bana 10 saate mal olur en fazla...
beyler lütfen kartları açık oynayalım....

@Kudret Kurtcebe

250 km beni de heveslendirdi hatta çıldırttı. Yağmur yağmaması için Kök Tengri'ye dua etmeye başladım şimdiden:p

@Hasip Çehre

net ol hasip bey bizim kartlarımız açık herkesle binmem derken????

sen beni kartepeye sor :in:

@Hasip Çehre

o.k hasip bey yolla gelirseniz benim şansım yok yalnız bu pazar malesef hava kötü ...birde bu olayı 23 üne sarkıtalımmı .....23 cumartesi size uygunsa sabah erken bostancıda 04.00 de buluşmaya ne dersiniz yalnız iki kişi olursak zevksiz olur ben isterimki mustafa ve ali emre gelsin yalnız yolla gelirse herkes esas ben o vakit ayvayı yerim ....
bostancı-izmit-gölcük -yalova -erikli delmece -dönüş topçulara ve ordan gebzeye ....250 km toplam.....

@semir karabulut

semir kök tengri nedir yahu...

:D :D :D

bu arada dışarda acaip gök gürültüsü var ve de yağmur...

:boese157: :boese157: :boese157:

bu pazar 10 ekim istanbul ....

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/cloudy.gifPazar
Kapalı. Yüksek: 17 °C . Rüzgar GGB 21 KM/S . http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifPazar Gecesi

Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 10 °C . Rüzgar BGB 21 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 0.59 mm).

bu 17 ekim topiğinden nurtopu gibi bir 23 ekim topiği doğdu hemide 250 km lik hadi hayırlısı tabi hava koşulları iyi olursa .....ve de herkese uyarsa...
önerim bu turu süleyman şatıra adayalım .....

:in: :in: :in:

Beyler görüyorum ve arttırıyorum....
Bostancı-Kartepe (hotele kadar)-Bostancı diyorum...Bizmi Kartepeye sorarız yoksa Kartepemi bize sorar görelim...
bence bisikletler mtb olsun yolla gelende gelsin sorun değil ben yolla gelmem sürücüler arasındaki yaş,kiloiv.s farklılıklarından doğacak performans farkları için yapılacak en adil çözüm bence gurubu çekme sıralamasındaki yerleri olacaktır kişi ve tarihleri belirleyip biran önce tur karakteri üzerinde konuşmaya başlayalım derim....

Ayrıca hava koşulları ve Bostancıya ulaşım zorluklarından doğacak aksilikler göz önüne alınarak bu turu ; Bostancı-Karepe-B.Derbent(Tren) , Bostancı-Kartepe-Gebze(tren) Gebze-Kartepe-Bostancı veyaGebze-Kartepe-Gebze şeklindede yapabiliriz....

Sonuç olarak mesafeyi kısalttıkça ortalamayı yükseltiriz uzdakçada maalesef ortalama düşer ve guruptan kompma riski artar..
Geçen yıldan edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda bu turu gurup olarak yapalım derim elbetteki belli bir sürüş standardı bazında tur herkese açık olsun fakat duruma göre 2 veya 3 sürüş hızı ve bitirme zamanı belirleyelim turu herkes yapsın ama bitirme süreleri farklı olabilir eğer pratikte baktıkki aralar çok açılmıyor belli noktalarda gurubun toparlanması için ön gurubun yavaşlaması veya beklemesi durumu olabilir...
İşte tur tarihi ve mesafesi üzerinde anlaşıp ondan sonra katılımcılar ile bu konu üzerinda istişare yapalım ve karar verelim derim...

Amaç birçok bisikletçi ile bu turu gerçekleştirmek yoksa iki üç birbirini bilen kişiler gider ve yapar ama biz onlardan değiliz biz birçok kişiyle bu heyecanı paylaşmak istiyoruz...

Sn.Kudu bu turun gerçekleşmesinde önderlik ederse sevinirim....
Teşekkürler....

250 km yi görünce tırstım ben siz heyecanlanın durun şuan için 250 değil 350 de yaparım ama performansım çok kötü düştüm iyice antrenmansızlıktan sırtlıyorum delmece topiciğini hemen

bostancı maltepe kartal pendik tuzla merkeze girmeden piyade okulunun önünden e-5 e çıkış bayramoğlu gebze ve eskihisar.

topçularda gemiden iniş yalova sonrası çınarcık teşvikiye ve erikli haydi bakalım çınarcığa yeni yoldam götürcem sizi diğer yol daha uzun ve rampalı yeni yol daha düzgün ve daha az eğimli rampa var ;) (biyere kadar aynı yol sonrası yeni yol)

ya samet aslında yeni bi konu olarak açsak ya erikliyi ya. burası iyice karıştı:mad:

başka tur çıktı aradan onu yeni konu olarak açsa kudret abi aslında daha iyi olur bunu kapatmaya gerek yok bence şelale grubunu toplamak lazım aslında tekrardan kışa tam girmedende bi tur yapmak lazım haydi bakalım sucuk ekmekciler yokmu kimse :)

Geri