Scudo Sports

'' 16 ekim iznik e hazırlık antremanı -2 -bıçkıdere-''

Scudo
@Emir Tetiklitop

Emir benden çok daha iyileri var, başkasından bahsediyordur Kudret abi :)
Siz yeni başladınız 1-2 aya geçersiniz beni merak etme :)

Bırak gozunu seveyım rampalar bir başadı sen pırt kayboldun :D sigara kullanmana ragmen süpersin :D

@adem dualı

Aynı durum benim için de geçerli. Ama şu işsizlik yok mu ? Nasıl canım sıkılıyor, bir bilseniz. Birkaç iş başvurusu yaptım. Ama henüz bana dönen yok :( Ayrıca araştırma görevliliği başvurularında şansımı artırmak için sosyal bilimler alanında ÜDS'ye bu pazar girdim. Umarım bu kez 90'ın (5 Aralık 201'daki KPDS'den 90 almıştım) üzerinde bir not alırım.

Details for Sunday, October 16, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/14_int.jpg

Intervals of clouds and sunshine, windy and cool with a couple of showers

High Temperature
11°C

RealFeel®
6°C

Winds
N 37

Maximum UV
3

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
7.37

Amount of Rain
7.37

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
5 Hours

Hours of Rain
5 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Breezy with rain

Low Temperature
10°C

RealFeel®
4°C

Winds
N 31

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
5.08

Amount of Rain
5.08

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
5 Hours

Hours of Rain
5 Hours

10 saat yağmur ,,,,37 km rüzgar yağış dolu .....iptal........
akşam ise 31 km rüzgar ısı 4 derece bu koşullarda antreman suya düşmüştür beyler .......valla arar olduk eylülü ................
bakalım 23 ekimde ne olacak..............tabi 30 ekimde.............

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/293544_283927204959457_100000265382504_1081545_617647822_n.jpg

hasan dost bu pazar şileye gitmiş yolun çamurunu yemiş.......evet kışlık olaylar bunlar arkadaşlar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Details for Sunday, October 16, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/14_int.jpg

Partly sunny and cool with a couple of showers

High Temperature
12°C

RealFeel®
9°C

Winds
NNW 24

Maximum UV
3

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
1.27

Amount of Rain
1.27

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
5 Hours

Hours of Rain
5 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/35_int.jpg

Patchy clouds with a shower late

Low Temperature
10°C

RealFeel®
7°C

Winds
W 14

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

saat 08.55 itibariyle,,,,,, yağmur beş saat dünkü tahminin aksi bi durum beş saat bizi bozmaz .....cumartesi akşamı kesin sonuç belli olacak ve saat saat yazacağım yağmur geçişlerini,,,,
yağmur 1.27 ................rüzgar 24 km poyraz şile yolu üzerinde tutar,,,,,,,,, ısı 9 derece hissedilecek,,,

@Kudret Kurtcebe

haydaaaa:eek: :eek: cumarteside mi ayni sartlar ?

pazar durum değişti yılmaz atmosfer olayları 24 saatte bir değişiyor şu an için 5 saat yağmur rüzgarın hızı düştü 37 km çok fazla idi ,,,,,
hava koşulları hepimiz için önemli ayrıca bu antreman 160 km ye denk biz gezi yapmıyoruz ,işkembe turu yapmıyoruz yılmaz biliyorsun bizim işimiz zor hız yapılıyor ve yerler ıslak olursa kaydırma olur .....asfalt üzerinde motor yağları olabiliyor bazen bunlar son derece risklidir ...dişli dişsiz aynen kaydırır rüzgarın fazla olmaması ,ayrıca 5 saatten fazla yağmur bizi zora sokar yağmurun sayısal değerinin artması demek dolu demek yani sağanak şimdi bu miktar gene fazla sayılır ,cumartesi günü antreman olmaz biliyorsun emir çalışıyor cumartesi ,mecburen pazar herkeze uygun olan gün ,,,,,,,,,,,,,,,

16 ekim bıçkıderede a- b takımı yoktur.....

avrupa yaka,,,

1- burak
2- yılmaz
3- osman
4- adem dualı
5- ekrem
6 -emir
7- adem sönmez,,,,,
8- atom.....

anadolu yaka

1- kudret
2- ozan,,,,,,
3- bugsbunny -ogün---türk iş bloktan katılır...
4- bahtiyar -dudulludan
5- erkan...... dudulludan..

cem şentin kendi güzergahından gene aynı şekilde gelecek,,,,

prosedür....................bostancı çıkış saat 08.30 ....adalar iskele önü....
durmadan gidilecek sele üstünde su içmece ,,,,bıçkıdere 44 km dir ..
bıçkıdere yarım saat mola akabinde yavaş tempo sonra hızlanmaca......
ben kurtdoğmuşa dönüşte girmeyeceğim ama isteyen girer tabi bu vesile ile çok da iyi olur dahada kuvvetlenirler...iznik tavşanlı yolu için..

anadolu yaka performanstanbula katılımda bulunacaklarda yaş ortalaması 16-20 arasıdır ,,,,,hedef gençliktir,,,,

evet anadolu yaka performanstanbulun antreman anlayışı,,,,

önce hedef konur örnek iznik.....
ve bu hedefe ulaşmak için antreman yapılır ,,,anadolu yaka - bıçkıdere
gene anadolu yaka polinez,,,,

avrupa yakada garipçe ,çerez antreman olabilir ,,,,,,avrupa yakada pek etkili rampalar içerlerde yoktur sahil kilyos taraflarında vardır ......

antreman acımasız rampalarda olacaktır .....
bıçkıdere ve şile rampalarında,,,,

bütün kış anlayış bu olacaktır ,,,

Kudret Abi cumartesi günü yağmur gözükmesse gidebilirz ben işten ayrıldım bu ara yeni iş bakıyorum .Daha doğrusu işten çıkarttılar forumda dilleniğ budaklanmasın bu topıkte kalsın :D

@Emir Tetiklitop

emir aşağıda tahmin cumartesi......bir saat bizi bozmaz bütün planları alt üst eden bu anormal yağış durumu ....

Details for Saturday, October 15, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/7_int.jpg
Considerable cloudiness with a shower in spots in the afternoon

High Temperature
14°C

RealFeel®
12°C

Winds
NE 18

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0.25

Amount of Rain
0.25

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
1 Hour

Hours of Rain
1 Hour

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Occasional rain and drizzle

Low Temperature
11°C

RealFeel®
7°C

Winds
N 23

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
1.52

Amount of Rain
1.52

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
4 Hours

Hours of Rain
4 Hours

evet dostlar 15 ekim cumartesiye müsait olanlar hava iyi ..akşama yağmur geliyor, ama süratli olacağımızdan yağmuru yemiyeceğiz......

cumartesi iyi olur pazar dinlenmem lazım benimde şifayı kaptık,,,, 2 günlük istirahat raporu aldım,,, emir seninle o akşam sürdük üşütüp grip oldum,,

@burak durel

kendine iyi bak burak,,,hasta olmayın ,olursanızda bana söyleyin hasta hasta antreman olmaz biliyorsun ....

15 ekim bıçkıderede a- b takımı yoktur.....

avrupa yaka,,,

1- burak --0.k
2- yılmaz
3- osman
4- adem dualı
5- ekrem
6 -emir o.k
7- adem sönmez,,,,,
8- atom.....

anadolu yaka

1- kudret
2- ozan,,,,,,
3- bugsbunny -ogün---türk iş bloktan katılır...
4- bahtiyar -dudulludan
5- erkan...... dudulludan..

cem şentin kendi güzergahından gene aynı şekilde gelecek,,,,

prosedür....................bostancı çıkış saat 08.30 ....adalar iskele önü....
durmadan gidilecek sele üstünde su içmece ,,,,bıçkıdere 44 km dir ..
bıçkıdere yarım saat mola akabinde yavaş tempo sonra hızlanmaca......
ben kurtdoğmuşa dönüşte girmeyeceğim ama isteyen girer tabi bu vesile ile çok da iyi olur dahada kuvvetlenirler...iznik tavşanlı yolu için..

iyileşme aşamasındayım 2- güne iyileşirim

diğer listedeki arkadaşlar 15 ekime imkanları zorlasınlar pazar sabah ve öğle beş saat yağmur, sayısal değeri fazla bu ıslanmamız demektir, cumartesi sayısal değeri yağmurun çok az bu nedenle cumartesi bu işi bitirelim kesin olarak, tabi durum değişmez ise...en kötü senaryo inşallah olmaz,,,

cumartesi çiseleme
,,
Amount of Precipitation
0.25

Amount of Rain
0.25

çiseleme yağmur şekli sayısal rakam küçük,,,,,

bütün gün boyunca bir saat yağmur var tabi şimdilik ...,,,,

Kudret Abi cuma Akşamı kesin hava durumuna bakalım hem cumartesi gunu gelebılceklerde kesınlesır sanırım herkes gelebılr gıbı ama gelemeyen olursa hem cuma aksamı daha sağlıklı karar verırız ama Cuma akşamı herkes forumda olmaya çalışsın

@Emir Tetiklitop

cumartesi çalışan gelemez öğrenci olan gelir şimdi bu kış böyle olacak yok alternatif ...cuma okul var millet okula gidecek işe gidecek geriye cumartesi pazar kalıyor bütün kış hafta sonuna bakacağız ya pazar olacak yada cumartesi yazın sorun yok idi sıcaklarda pek bi sıkıntı olmuyor idi sadece yüksek tansiyonu olanların, ilac alanların sorunu olabilir bide kalp rahatsızlığı olanlar .....evet kesin kez cumartesi çünki beş saat yağmur üstelik sağanak bizi bozar hız yapıyoruz lay lom lom tempo değil bizimki,,,,

@Emir Tetiklitop

valla ben cuma 23.00 der ve yatar ertesi gün 160 km ye denk gelecek turda uykusuzlar aynen zorlanır,,,,

Geri