Scudo Sports

'' 16 ekim iznik e hazırlık antremanı -2 -bıçkıdere-''

Bu tur çok güzel olacak... hem b takımında daha fazla adrenalin, hemde şu rahatsızlık veren selemi, kalın lastiklerimi bu tarihe kadar değişmiş olacağım bir an önce 16 sı olsun :)

Scudo
@Ozan Güner

hasan gene gelebilir yalnız artçı olarak durumu artık malesef böyle soğuklar başladı terleme artı üşüme durumları ,,,,,evet kışın durma olmayacak malesef ve mesafeleri uzun alacaksakki bu bıçkıdere gibi çok az mola ile bu iş yapılmalı şimdi,
16 ekim durmadan gitmece ve 2 saat 10 dakika bi sele üstünde olmaca ,,,bıçkıdere de az mola olur 30 dakika sonra yola devam belki bu sefer kurtdoğmuşu almam isteyen alır bakalım ,,,,,,,teker haşat olacak bu pazar zati kurtdoğmuşta.....

antreman kritiği...bu gün yapılan kurtdoğmuş ağır toprak yol...

arkadaşlar herşeyden önce bu ölüm yoluna geldiğiniz için size teşekkür ederim arkadaşlar genele bakınca gençler iyi idi..özellikle ekrem süperdi ben ona ne kadar sigara içme desemde içtikten sonramı rampaları bu kadar iyi çıkarıyor valla şaştım doğrusu başlangıçta iki grup yaptım gençleri öne çaldım ikinci grup orta yaş olurken üçüncü grup olarak tek başıma fosil oldum ve grubu en arkadan takibe başladım ilk rampayı aldılar akabinde arkadaşları tek tek yakaladım yalnız saha komiseri olarak uyardım durmak yok dedim giderken su içilecekti ve bu tempo esnasında yılmazın tekeri patladı ve dedimki arkadaşlar bi kişi kalsın diğerleri devam etsin dedim ,nitekim devam ettik ve en önce ekrem yolun başlangıcına ulaştı ben 10 km offroad un hiç bi yerinde durmadım rampaları seri aldım arkadaşlar bu teker ile gerçekten işim zor oldu kontrol çok zor idi..dehşet sürat ile gidişte indim..evet arkadan 2 dakika sonra ekreme yetiştim ve grup geldi tek tek, yılmazın sadece teknik sorunları oldu o da iyi idi bu arada adem dualı çok güzel bi performas çıkardı keza osman keza burak ve emir adem sönmezi tebrik ederim o da iyi idi ozan bu arada teknik sorunlar yaşadı ama o da iyi idi....arkadaşlar aykut yiğitel dostumuzda fena değildi evet biraz orta yaşlı olan arkadaşlar geri kaldılar ama önemli değil önemli olan orda kilo vermek idi bu arada maskotumuz sevgili cem şentin beni gene şaşırttı arkadaşlar cem rampaları resmen yedi dönüşte ise gene yedi ve ballıcadan döndü köşede baktım bekliyor valla helal olsun arkadaşlar ismini saydığım arkadaşlar davetlidir iznik e ekrem,osman ,adem dualı ,ozan,adem sönmez, burak, yılmaz ve emir ve aykut evet cem şentinde davetlidir o kestirme yoldan bize ulaşacaktır tebrikler cem şentin hedef iznik 30 ekim ama önce bıçkıdere 16 ekim evet bıçkıderede iznik ekibi hazır olabilir ogün dostumuz gene kafadan bizle...

16 ekim bıçkıderede a- b takımı yoktur.....

avrupa yaka,,,

1- burak
2- yılmaz
3- osman
4- adem dualı
5- ekrem
6 -emir
7- adem sönmez,,,,,

anadolu yaka

1- kudret
2- ozan,,,,,,
3- bugsbunny -ogün---türk iş bloktan katılır...

cem şentin kendi güzergahından gene aynı şekilde gelecek,,,,

prosedür....................bostancı çıkış saat 08.30 ....adalar iskele önü....
durmadan gidilecek sele üstünde su içmece ,,,,bıçkıdere 44 km dir ..
bıçkıdere yarım saat mola akabinde yavaş tempo sonra hızlanmaca......
ben kurtdoğmuşa dönüşte girmeyeceğim ama isteyen girer tabi bu vesile ile çok da iyi olur dahada kuvvetlenirler...iznik tavşanlı yolu için..

evet çağatay bey davetli ve bahtiyarı bekliyorum erkanıda yalnız erkan stabilizeye iznik tavşanlı yolunda girecek o yol ,yol bisikletine uygun değil ama o yolu aytekin erzan dostum yolla almıştır......

uyarı,,,,,,,,
önemli rahatsızlığı olan,ve yüksek tansiyonu olan,arkadaşlar malesef bu antremanlarda yer alamayacaklar...ayda iki kez bütün kış ağır antremanlar devam edecektir üst üste iki pazar olmayacak aralıklı olacaktır diğer pazarlar ise normal tempo ile çalışma yapılabilinir yada ferdi takılır ...anadolu yakada bıçkıdere etabı demirbaştır.....istanbul dışı ise iznik güzergahları....bu güzergahlar tavşanlı ve boyalıca olacaktır....işin en ağırı altın ovadan girip kızderbentten devam ederek boyalıcaya inmek .ve iznik ,ve dönüş kuzeyden devam ederek şifalı sulardan girip tavşanlı yolundan çıkmaktır ....etaplar dahada ağırlaştırılabilinir tavşanlıdan girip gölün kuzeyine inip çakırlıdan ve orhangazi tarafına dönüp gölü güneyden alıp iznik yapıp dönüşü tavşanlıdan yapmak yada boyalıca ,alternatifler iznik için çoktur ve sakin yollardır buraları orhangazi hariç.....

kurtdogmusta teknik sorunlardan dolayi tam olarak kurtdogmusu yedim bitirdim diyemiyorum , ama bickiderede patlama yapicam :D kurtdogmusta elimde bisikletle yurumek zorunda kaldigim 4 km nin acisini bickidere yollarindan alicam :D bu tam ring dedigimiz antreman degil mi ?

@yilmaz kaynak

evet yılmaz acısını burda çıkaracan ama arkadaki o bagaj taşıma aletini çıkar o ağırlık yapar teker üzerine ...160 km ye eşdeğer bi olay ama avrupa yakaya 200 e patlayacak tempo durma az hem gidiş ve hemde dönüşte .....şimdi bostancıdan dudullu ve direk şile rampaları ama kömürlük girişi ömerliden sonra ömerliden sonra bir iki rampa sonra kömürlük giriş yolu sağda o yoldan bıçkıdereye orda yarım saat bir saat yok ama grup çok arkada kalırsa bir saat olur gene bekleme tabi.....
evet dönüş isteyen göçbeyli yönünden isteyen ise kurtdoğmuşa girer ve istanbul bulvarına çıkar isteyen gene aydos rampalarına yönelir isteyen hemen pendik tersaneden sahile kaynarcaya iner duruma göre evet süratli olacak bu antreman ...

iznikten sonra plan var mi peki bu kadar antreman kondisyon bosa gitmesin =) daha uzak yerlere yonelecek miyiz ?

@yilmaz kaynak

iyi soru,,,,,,,,,,ama önce şu iznik i bi devirelim......bi günde 262 km gidebilmek için çok çalışma gerekir bu etap kartepe oteldir..bostancı kartepe otel bostancı tabi avrupa yakaya daha fazlaya patlar 280 i bulur ....

@yilmaz kaynak

tabi anlatacaksın,,,,,

:in: :in: :in: :in: :in:

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/308579_268125386553376_100000677512973_888009_2041315580_n.jpg

avrupa yakası -performanstanbulun kurucusu aytekin erzan....
anadolu yakası -performanstanbul sorumlusu
kudret kurtcebe...

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi yoksa bizide mi Performanstanbul a yetiştiriyorsun :D

aynen emir bu pazar isim vermeyim gördünüz yol bisikletlilerini rampada solladık .....
emir güçte dayanıklılık uzun mesafede çok önemlidir bunun için antremanlara ihytiyaç vardır bu tarzdan hoşlanan arkadaşlar ile beraber olacağız ....160 km lik bi mesafe düşün ve bunun yarısından fazlası rampa olsun yemede yanında yat....önemli olan bi performansçı için kısa sürede bu etabı tamamlamak tabi ,ayrıca bisikletin fazla yüklerden arındırılması gerekir ayrıca pedalşör üzerine sırt çanta almayacak imkanlar dahilinde insanlar malesef giyim kuşama para verebilir gönül isterdiki bu ülkede üretilsinler böyle bi durum yok amaç kendini geliştirmek ise emir bunu misyon edinmişsen önünde yıllar var ...ve bu yıllar senin için bi avantaj tabi ....

@Kudret Kurtcebe

Adadolu yakasında :D
Yol bisiskletlileri :D
Kaynarca ekibi :D

isim vermeyelim ozaman :D

• Beğen
Tepkiler: burak durel
Bıçkıdere öncesi pazar boş geçelim dedin ama bize durmak yakışmaz Kudret abi. :) Aziz ile bu pazar gidonları kumburgaz silivriye doğru çevircez. Görelim şu haramidere ve devebağırtanı. :) Bizle gelmek isteyen olursa numaram: 0535 540 75 76

Bu arada Kudret abi mesaj adedinde süpermiş 14.999

Dün akşam yemeğinden sonra Kayışdağı sapağına kadar yürüyüp döndüm. Hatta eve doğru dönerken sahildeki jimnastik aletleriyle antreman da yaptım. Bugün kondisyonumu koruma amaçlı geri kazanım idmanı yapmayı düşünüyorum. Perşembe günü mutlaka bu yakada rampalı bir güzergahta antreman yapmayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim.

@Kudret Kurtcebe

Teşekkürler üstad yalnız o gün Avrasya koşusu var, kayıt yaptıramadım ama bir olasılık arkadaşlarla 15K koşacağım. Anladığım kadarıyla geçen seferki parkurun tekrarı gibi, eğer koşu olmazsa katılırım.

Diğer topikleri de okuyorum gerçekten önderlik ediyor Kudret ağbiniz sizlere gençler kıymetini de biliyorsunuz gördüğüm kadarıyla herkese başarılar

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

osman durmayın devam edin .....:in: :in: :in: :in:

@Emir Tetiklitop

emir kaynarca değil neyse sonra söylerim sana ...

Geri