@Özgün
Hocam fitness derken o kategorizasyonu direkt ben seçmedim aslında, buradan bir üstadımız söylemişti.
Ne istediğimi ilk konuda net açıklamaya çalıştım ama tekrar edeyim.
Önceliklerim sizin düşündüğünüzden farklı olabilir.
* Her koşulda optimum verimle kullanabilmek (dağ, taş, yol, yağmur, çamur, stabilize, çakıl vs. her koşulda ortalama performans beklentisi)
* Bu optimum verimi alabilmek için mekanik disk frenli olması vazgeçilmezim, hidrolik için bana henüz erken.
* Mümkünse hafif olması (çamurluk vs dahil full donanımlı 15 kg altında kalması yeterli. arkada sepet düşünmüyorum sportif görünümü bozuyor)
* 2000 TL yanında alacaklarımla birlikte belirlediğim limit. İlk birkaç ay bu limitin 1 TL bile üstüne çıkmak istemiyorum çünkü çıktığım anda o zaman 2500 olsun 3000 olsun diye gidecek sonu yok bunun.
* Görüntüsünün sade ve şık olması. Çoğu bisikletin her yerinde koca koca yazılar var, açıkçası hoşuma gitmiyor.
* Kadrosunun sağlam olması
* Vites fren gibi donanımların yeni başlayacak birini üzmeyecek kalitede olması
* Adanada sıfır satışının olması (burası sizin bilemeyeceğiniz bir konu o sebeple araştırması bana kalıyor)
@kokanche
Bisikletiniz güzelmiş güle güle kullanın.
1800 TL fiyata hem de taksitle nerede satıldığını bulamadım.
Ayrıca araştırırken bisikletin artık çocukluğumuzdaki gibi basit değil derya deniz olduğunu görünce elden satın almak en büyük önceliklerimden biri oldu.
(Çocukluğumda da derya deniz olabilir ama bana göre basitti.)
---
Bu arada Giant Seek 3 alacak olsam da önerilerinize cevap veriyorum çünkü ileride bunları değerlendirmem gerekebilir veya benzer şeyler isteyenler konuyu okuyacaktır işlerine yarar bu bilgiler.