Scudo Sports

1500-1600 TL bisiklet önerisi

bisiklet kullanmaya yeni başlayacaksınız ve sakin sakin kullanmak niyetindeyseniz 28" şehir bisikleti, şunun gibi mesela
(link)
suspansiyonlu olması bileklerinizi biraz rahatlatır ama güzel suspansiyonsuz da bulursanız alışabilirsiniz, isterseniz ileride ekleyebilirsiniz, cube, ghost gibi markalara bakabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: utkucycle
Scudo
ikinci el yol bisikletlerine bakabılırsınız.

@C.Koc
Teşekkür ederim. Tavsiyenizi dinlicem. Memnunmusunuz peki?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@utkucycle enim şahsi tavsiyem 2. El bisiklet bakın. Böylece maddi olarakta sarsmamış olur. Acemiliğinizi üzerinizden atınca istekleriniz yerine oturacaktır. O zaman isteklerinize uygun bir bisiklet bakarsınız. Kendimden örnek verecek olursam; Haziran ayında iki hafta arayla iki bisiklet aldım (yeni sıfır). Katlanır Btwin ve Sedona 410 28" şehir bisikleti

@utkucycle ikisinide aktif olarak kullandım ve sattım. Katlanırda karar kıldım ve şimdi Dahon VD8 kullanıyorum.

@M.Cüneyt K.
Katlanır Btwin Hopetown 320 bende düşünüyorum aslında ama normal bisiklet mi alsam kararsız kaldım. Katlsnırdan memnun musunuz?

@M.Cüneyt K.
Neden katlanırda karar verdiniz? Sizce güzel kılan şeyler ne?

@mcuneytkoc btwin katlanır dan memnun kalmadınız mı? Dahon daha iyi tabi ama btwin şuan işimi görmez mi?

@utkucycle btwinden çok memnundum, tavsiyede ederim. Bütçe dostudur ve iyidir. Ben hiç sıkıntı yaşamadım iki kyllanımımda ve hunharca kullandım. Dahonda çıtayı yükselttim, içimde hep bir ukteydi Dahon. Katlanır tercih etmemin en büyük sebeplerinden biride toplu taşıma araçlarında rahatça kullanabilmem. Evden çok uzaklaşmış ve yorulmuşsam eve dönüşüm daha rahat oluyor. Eh yaşımda buna e etken tabi. Ama ilerleyen zamanlarda aklıma yazdığım bir şehir bisikleti daha var. Onuda katlanırım yanına arkadaş düşünüyorum. (Giant escape air)
Şimdiden hayırlı olsun size, iyi günlerde ama kaskla kullanmanızı dilerim.

@mcuneytkoc hopetown 320 alıyorum o zaman ben :) aksesuar tavsiyeniz olur mu?

@mcuneytkoc hopetown 320 üzerinde park ayağı ve bagaj yok sanırım. Park ayağını kesin alıcam da, başka almam gereken şeyler var mı?

Geri