Scudo Sports

15 bin eve 15 bin bisiklet kampanyası

"Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli’yi (Türk kanının) çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin!"

"Türk, Türk olduğu için asildir. Bütün soy gururumuzu, Türk olmanın içinde buluruz. Milletleri yükselten bu hususa bir amil daha ilave edelim; Milletlerin kalbinde intikam hissi olmalı. Bu alelade bir intikam değil, hayatına, istikbaline, refahına düşman olanların zararlarını dermeyi hedef tutan bir intikamdır."

"Türklük, benim en derin güven kaynağım, en engin övünç dayanağımdır."

"Ülkeniz sizindir, Türklerindir. Bu ülke, tarihte Türk’tü bugün de Türk’tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır."

"Her Türk ferdinin son nefesi, Türk milletinin nefesinin sönmeyeceğini, onun ebedi olduğunu göstermelidir. Yüksek Türk! Senin için yükseklik hududu yoktur."

"Ne mutlu Türk'üm diyene!"

Gâzi M. Kemâl Atatürk

Ben, Türk Milleti'nin son kurtarıcısı Uluğ Başbuğ Gâzi Atatürk gibi Türkçüyüm..

Scudo
@Hues
Bir insanın ırkçı olma hakkı vardır,buna saygı duymak lazım ama bu konuda,istenirse görüşte bildirmek lazım..:)
Irkçılık bilimsel anlamda kabul edil(e)meyen bir görüş..%100..Buna rağmen bir insan ırkçı olabilir mi?Olabilir,niye olmasın?!

Okul denilen şeylerde,aslında yapılan şey,çocuklara/gençlere bir milliyete aidiyet duygusu aşılamaktır..Yani milliyetçilikte,ırkçılık gibi bilimsel değildir..Hepimiz içimizde yaklaşık %1-4 neanderthal geni taşıyoruz..Bu bilimsel veriye rağmen,milliyetçilikten veya ırkçılıktan nasıl bahsedebiliriz?!

@ahlaksız insanlık tarihini yazmaya başladılar ' yazdıgınız için yazdım. sümerlerin Türk olmasını bırak iddia etmek bile yanlış. dilde kültürde Türkler den bir şeyler almış olmaları/benzerlik olması bunu gerektirmez. sümerlerin tarihe yazdıklarına kenarından kıyısından ortak olmak için türk demek bugün Türkiye de türk kültürü, Türk medeniyeti yerine anadolu medeniyeti anadolu kültürü anadolu ..... diyerek Türk tarihine, ülkesine ortnak olmak isteyenlerle aynı şey.
aynı arkadaşların Etrükslere de Türk demeleri yanlış çünkü değil çok fazla benzerlik olmasına rağmen. ben olsam nepali tibeti Türk sayarım. hızla hintlileştirilse de çok benzerlik var.:) babiller sümerler... tarihte katkıları yok yazmadım. medeniyeti onlar bulmadı yazdım. genetiğimin binde 1 i Türk çıkmasa bile özümü saydıgınız yıgınlardan saymam. osmanlı döneminde her şehirde ortadoğu arap ülkerlerinden getirilen kadınların satıldıgı kadın pazarları vardı.(bugün aynı pazarlarda köylü kadınlara sebze sattırılarak geçmişi kapatmaya çalışılıyor). dedem de varlıklı olarak müşterisi olmuş olabilir. ibni batudanın seyahatnamesini okumanızı öneririm.

yazmak istemezdim ama öyle dokundurmaları yapmışsınız ki yazmak istedim. Türkiye deki etnik unsurların tamamı mülteci, sığınmacı, devşirme. en önemlisi tamamına yakını Türk düşmanı
kadın cinayetleri kaç kat artı diye sormuşsunuz !! soru neden arttı olarak düzeltilmeli. son 10 yıldaki adi ,nitelikli suçların,, hırsızlık tecavüz,cinayet, kaçakçılık.... faillerinin tamamı adını yazdıgın unsurlardan. eskiden şuçluların kütükleri açıklanırdı. şu nüfusa kütüğe kayıtlı diye haber yapılırdı. özgecanı katleden şerefsiz sadece siyasi işeret yaptıgı için ailesine kadar ifşa edildi. aile üyeleri estetik , soyadı değiştirme ile kimliklerini değiştirdi. aynı basın yayın kastamonuda bir aileyi hayvanlarıyla yakanların adını bile vermedi. şarkıcı değer denizi evinde öldüren mallarını çalan tecavuz edenin adını bile vermedi. ama ben kim oldugunu biliyorum. tipine bak anlarsın. binlerce örneği aklımda olan bu tür suçların tamamına bak aynı kişileri göreceksin.
dünyanın en geri kalmış ülkeleri soy / etnik yapısı bozulmuş ülkelerdir. örneğin pasifik köle ülkeleri , ispanyol sömürgesi latin amerk. ülkeleri. kölelerin yerleştirildiği afrika ülkeleri. peruyu 10 yıl bir japon yönetti, 1 milyondan fazla perulu yerli kadını kısırlaştırdı katletti soydu ve japonya ya kaçtı. japonya da asla yapamazdı. petrol üretiminde ilk 3 te olan venezüella nın durumu ortada.
dünyanı en medeni ülkeleri soyunu korumuş ülkeler. avrupa da sadece fransa da karışıklık ve gerilemenin olması neyle açıklanır.
SOnuç olarak aittlik yoksa sahiplikte yoktur. toprağı vatan bilmeyenler ağacı suyu devlet malını sahiplenmez.

@moaktas

Var ol..
Gerçekleri görebilmek herkesin harcı değil..Bugün hayvanda bile ırkçılık yapanlar bizim Türkçülüğümüze alelâde bir ırkçılıkmış gibi laf ediyor. Türkçülük ne Faşizm ne de Nazizm gibi köhne bir düşünce değildir. Tarihte ve günümüzde yaşananlardan ders çıkarıp gerçeği görebilmektir..

Forum Kullanım Sözleşmesi'nden:

"7- Topluluklar veya etnik köken hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılmamalıdır. Tehdit edici, hakaret ve küfür içeren, nefret dolu, siyasi ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar gönderilmemelidir. Din, dil, ırk ayrımına yönelik yazılar gönderilmemeli, materyaller kullanılmamalı, insanları küçümser şekilde alaycı ve dalga geçici davranışlardan bu mecrada uzak durulmalıdır."

Site Kuralları - BisikletForum

Forum yöneticileri soruma yanıt verebilir mi?

Türk'üm ve Müslümanım Elhamdülillah.
Türk fethettiği yerleri sömürmemiş, imar etmiştir Osmanlı bu sayede Avrupa'da 400 yıl yaşayabildi, Türk zulmetmemiş herkese dini ve milli kimliğini yaşama fırsatı vermiştir,

Sonra işler karıştı deyyus fransızlara okyanus ötesinden bir emir geldi meşhur fransız ihtilali oldu hedef Osmanlıydı. Milliyetçilik akımı osmanlının sonu oldu. Arabı Türke karşı kışkırttılar Türk'ü Arap'tan nefret ettirdiler vs. Tabiki bu kadar basit değil ama temelinde bu var. Maalesef batıyı ve dünyayı yahudiler yönetir ve onların planları bu. Hedefleri armegedon tam da Mezopotamyada ve Suriyede olacak. Komple teorisi diyen embesiller vardı. Abd tarafından Kudüs'ün israil başkenti olarak tanınmasından sonra, İsrail başbakanının tanrı dağı artık bizimdir açıklaması dan sonra hala komplo teorisi diyebilirler mi bilemiyorum. 3. Süleyman Mabedini yapıp şavaşı çıkaracaklar.

Vel hasılı islamiyeti parçalamak için osmanlıyı yıktılar sonra Arabı Kürdü Türk'ü birbirine düşman ettiler. Buyrun cenaze namazımıza. Uyanık olamak lazım da herkes zokayı yutmuş maalesef.

Haa bi de adamların moda projesi İslamsız Türk modeli çok sayıda görüyorum artık bu tip karakterler. Ne acı!

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@moaktas sanırım M.Şemseddin Günaltay ve Muazzez İlmiye Çığ,Sümerlileri Türk olarak kabul ediyorlar ve bu kişiler gerçekten bu konularda söz sahibi entelektüel/aydın kişiler..

Yazı çok önemli..Yazıyı Sümerlerin icat etmesi çok önemli..Mısırlılar veya Haruppa uygarlığı yazıyı bulmuş değil..Sümerliler sadece yazıyı da değil,dini de ilk icat edenler,devleti de ilk icat edenler..Tarım devrimi sonrası kurulan ilk imparatorluk..Medeniyetin/insanlığın(bence tam tersi ama girmeyelim şimdi)yaratıldığı topraklar buralar..
Milliyetçi veya ırkçı olmanız gayet normal..Ben buna bir şey demem,kimsenin de bir şey demesini istemem..Bu sizin hakkınız çünkü..Yalnız genetik olarak böyle bir şey olmadığını da bilmek lazım..Haliyle bu konu biraz inanç konusuna giriyor..

Kısaca özetlersem;Hepimiz homo sapiensiz..Homo bir hayvan cinsinin adı,sapiens ise bir hayvan türünün adı..Bizden başka homo yok..Haliyle homo cinsine dair,tek tür biziz..Tür de içinde farklı ırklara ayrılmış durumda ama bu ırklar küreselleşme ile birlikte ortadan kalkmıştır..Bilimsel anlamda 3 tane ırk var;Negroide,Europoide ve Mongoloide..Bu ırklar arasındaki farklar ise yüzeysel..Derinin rengi,gözün şekli gibi..Geçmişte bir ırka (neolitik dönem) ait olduğunuzu söyleyebilirdiniz ama günümüzde bu ifade,bilimsel anlamda bir anlam taşımıyor artık..Hepimiz tek bir hayvan cinsine aitiz,yani homoyuz..Tek bir hayvan cinsine ait tek bir türüz,yani sapiensiz..Tek bir türe ait,tek bir ırkız..Hepsi bu..

Dünya'nın en medeni ülkeleri,eğitime/sanata/spora destek veren ülkeleridir..Medeniyetin,soyla/sopla/ırkla/milliyetle alakası yoktur..

@Mhmm@

Dinini gözetmeksizin Türk'üm diyenden yanayım. Çölde çapulculuk yapan müslüman Arap yerine doğaya ve çevresine saygılı Şamanist Yakut Türk'ü ya da Çin baskısı altında ezilen müslüman Uygur Türk'ü benim için daha önceliklidir..

@Mhmm@

"Orduya ilk katıldığım günlerde, bir Arap binbaşısının "Kavm-i Necip (Soylu, üstün) evladına sen nasıl kötü muamele yaparsın' diye tokatladığı bir Anadolu çocuğunun iki damla gözyaşında Türklük şuuruna erdim. Onda gördüm ve kuvvetle duydum. Ondan sonra Türklük benim derin kaynağım, en derin övünç membaım oldu. Benim hayatta yegane fahrim, servetim, Türklükten başka bir şey değildir."

Gâzi Mustafa Kemâl Atatürk

@Mhmm@

İşte Osmanlı ve Selçuklu Türklükten uzaklaşıp din kardeşliği ve ümmetçilik adı altında araplaşma ve farslaşma sebebiyle böyle battı..

“Basın ve Medyada Bisiklet” kategorisindeki kaynağıyla paylaşılan bisiklet konulu haber niçin “Serbest Kürsü” ye taşındı? Sebep Konudışı mesajlar ise o mesajları silin lütfen...

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Alp Tigin Tengrikut Türk yönetendir Araplar kabillere bölünmüş, Kürtler aşiretlere. Kürtlere şuan yapılan 1. Dünya savaşında araplara yapıldı. Oyunu görmek gerek.

Tavrınız İngilizin ekmeğine yağ sürer. Onların istediği bu. Atatürk halifeliği neden kaldırmadı biliyor musun. Çünkü elimizde çok büyük bir siyasi güçtü. Lozan da şart koştular ve halifelik kalkmadan imzalamadılar anlaşmayı. Seni çok iyi anlıyorum ama bazen duygularla hareket etmemek lazım. Milletimizin çıkarını her şeyin önüne koymak zorundayız Atatürk gibi. Ruhu şad olsun.

Türküm ve gurur duyuyorum.

@Bisikletli Gezgin şahsım adına özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Geri