C.Biberci
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 5.323
- İsim
- Candan
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
"Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli’yi (Türk kanının) çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin!"
"Türk, Türk olduğu için asildir. Bütün soy gururumuzu, Türk olmanın içinde buluruz. Milletleri yükselten bu hususa bir amil daha ilave edelim; Milletlerin kalbinde intikam hissi olmalı. Bu alelade bir intikam değil, hayatına, istikbaline, refahına düşman olanların zararlarını dermeyi hedef tutan bir intikamdır."
"Türklük, benim en derin güven kaynağım, en engin övünç dayanağımdır."
"Ülkeniz sizindir, Türklerindir. Bu ülke, tarihte Türk’tü bugün de Türk’tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır."
"Her Türk ferdinin son nefesi, Türk milletinin nefesinin sönmeyeceğini, onun ebedi olduğunu göstermelidir. Yüksek Türk! Senin için yükseklik hududu yoktur."
"Ne mutlu Türk'üm diyene!"
Gâzi M. Kemâl Atatürk
Ben, Türk Milleti'nin son kurtarıcısı Uluğ Başbuğ Gâzi Atatürk gibi Türkçüyüm..
"Türk, Türk olduğu için asildir. Bütün soy gururumuzu, Türk olmanın içinde buluruz. Milletleri yükselten bu hususa bir amil daha ilave edelim; Milletlerin kalbinde intikam hissi olmalı. Bu alelade bir intikam değil, hayatına, istikbaline, refahına düşman olanların zararlarını dermeyi hedef tutan bir intikamdır."
"Türklük, benim en derin güven kaynağım, en engin övünç dayanağımdır."
"Ülkeniz sizindir, Türklerindir. Bu ülke, tarihte Türk’tü bugün de Türk’tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır."
"Her Türk ferdinin son nefesi, Türk milletinin nefesinin sönmeyeceğini, onun ebedi olduğunu göstermelidir. Yüksek Türk! Senin için yükseklik hududu yoktur."
"Ne mutlu Türk'üm diyene!"
Gâzi M. Kemâl Atatürk
Ben, Türk Milleti'nin son kurtarıcısı Uluğ Başbuğ Gâzi Atatürk gibi Türkçüyüm..