14 nisan için süper programdı.. buyrun paylaşayım..

Banu B.

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Şubat 2007
Mesaj
654
Tepki
306
Şehir
İstanbul
değerli arkadaşlar,

cumartesi günü aile çay bahçesine gitmek yerine, ailecek_ki kalabalık değiliz_ bisiklet gezisi yapalım dedik. İyi de etmişiz. Şahane bir gün bizi bekliyormuş.
Önce fulyadan Ortaköy ve kaçkarı bir ziyaretin ardından sahilden bebeke kadar gittik. Bu arada rüzgarın acımasız faktörü ile sahil yolunda gayet yüz yüze geldim. Sürüyorum sürüyorum savruluyorum nedir bu :)
Bu kısımlarla ilgili foto yok daha… neden … ben unuttum :):):)
Ardından bebek sahil yolundaki o rüzgarlı sürüşümüzün aslında kısmi bir konfor olduğunu anlayacağım bir yol geldi. Bilenler bilir, bilmeyenler için deniz seviyesinden az sonra fotolarını göreceğiniz rakıma çıkılan, sürekli dik bir yoldur. Zaman zaman durarak ve su şişesine ilk defa görmüş gibi bakarak çıktık…
(link)

ben bu arada boğazımı sıkan her ne ise onunla meşgulum…
(link)

ve ardından nihayet verilmiş poz :)
(link)

ve serdardan deklanşör görevini teslim töreninden sonraki ilk poz

(link)

ben bu görevi icra edip, aynı anda nefesimin düzene girmesi yolundayken, serdar evimizin yeni kızı bonsai için, daha doğrusu onun toprağında olmasını istediği yosunsu görüntü için, yosunlu toprak avında…:):)

(link)

uzun tırmanışımızdan sonra Boğaziçi üniversitesinin eşsiz bahçesindeyiz… ben biraz tıkınırken, yalıçapkını İngilizce kursuna gelmiş galiba… duruyor öyle melül melül:D

(link)

eşiniz sizi bırakıp gitmiş ise, eski okul dostlarını görmek için sizi bırakmışsa, pes etmek yok… :D eğer deklanşöre basacak biri yoksa ve kendinizi çaresiz hissederseniz hemen ayna görevi gören bir yere gidip çekin işte…:D :D :D

(link)
(link)

çekimci geldi..oley…:) (link)

buradan da baya bir yokuş tırmanarak artık üniversitenin çıkış kapısına giderken, artık size tırmandığımız rakımı gösterme zamanı. Artık bisikletim bile yorgun:( :p
(link)
en azından istanbulda olmayanlar için belki özlem giderici olur diye koyuyorum bu fotoları.
(link)
(link)
(link)
(link)

okulun bu müthiş manzalarını bırakıp devam ediyoruz akmerkeze doğru. inişler hiç bu kadar keyif vermemişti.:p yol üstünde sayısal oynamadan geçemedik. Malum biraz ikramiye birikmiş kasada. Bilin de alın diyorlar. Ben daha bakmadım şanslı kişi ben miyim diye, eğer bu kağıttaki numaralara çıktı ise, noooooolur yavaştan söyleyin.:eek:

(link)
(link)


Ardında leventin villalı ve tenha sokaklarında biraz turlayalım istiyorum. Biraz turluyoruz bu arada sevdiğim abim ve ablam aklıma geliyor. Diyorum ki bunlar sık sık gittikleri sporcular parkındadır. Yahu ben sporcu değil miyim. :rolleyes: Arayarak ordalar mı ufak bir kontrolden sonra 4. levent parka gidiyoruz. Bunca gezmeden sonra iyi bir mola oluyor.ne zamandır görmemiştim. Ne süper oldu.:) :) :) (link)
(link)

2 saat civarında, terimizin üzerimizde kuruduğu bir oturuştan sonra, bu güzel havada balık yemek neden olmasın diyoruz. Ufak bir programdan sonra, hadi biz gidelim, balıkları alalım, siz gelin diyoruz. Bizim evde randevulaştıktan sonra, bize balıkçı ziyaretleri düşüyor. Baktık orda yok, burada yok. Serdar beşiktaşa, ben zincirlikuyudan eve.
Nicedir bize gelmemişlerdi, ne güzle oldu.:) Ayrıca balıklar serdarın elinde ayrı bir tat almış herhalde… keyifle yiyerek içiyoruz. Güzel bir gün böylece sonlanıyor.

İşte hem bisikletli olmanın kıvrak manevralı yaşamından faydalanıyoruz, hem keyfin doruklarında yaşıyoruz, hem de kısmen spor yapıyoruz.

Umarım keyifle okursunuz. Hepinize sevgiler. Bol bisikletli günler…
 
Scudo

Soner Sarihan

Forum Bağımlısı
Kayıt
17 Temmuz 2005
Mesaj
3.888
Tepki
8.301
Şehir
İznik
Bisiklet
Cannondale
Keyifli turunuzu paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Malesef lotoyu bilememişsiniz. Müjdeyi ben vermek isterdim. Karşılığında Hindistan yolculuğumuza sponsor olurdunuz. :)

Boğaziçi rampası gerçekten çok diktir. Bir ara tersinden inmeyi de deneyin. Virajlar o kadar keskin ki, duracak kadar yavşlamak zorunda kalıyorsunuz. Tabiki geniş alabilirsiniz dönüşü ama , karşıdan birisinin geldiğini düşünmek gerek.

Selamlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Banu B.

Ginger Fergus

Aktif Üye
Kayıt
3 Şubat 2007
Mesaj
188
Tepki
65
ben haftada 2 gün uğruyorum boğaziçine , bazen hisarüstünden girip bebekten çıkıyorum bazende tersini yapıyorum , her şekilde çok keyifli oluyor, bazen eski okul arkadaşlarımla da karşılaşıyorum .. çevrede oturan herkese tavsiye ederim , lotoyu bilemediğimizi öğrendim , bu hafta çok da inanmışdım aslında , keşke çıksaydı , seve seve sponsor olurduk gezinize, hatta belki beraber bile çıkardık...
 

klavyem3

Aktif Üye
Kayıt
25 Şubat 2007
Mesaj
164
Tepki
16
Şehir
İST
en kötü gününüz böyle olsun inşallah.

bizim pedalşörler bugün yatıştamı:(
 
  • Beğen
Tepkiler: Banu B.

otec

Forum Bağımlısı
Kayıt
10 Şubat 2006
Mesaj
943
Tepki
712
Şehir
istanbul
bizde okuşu sık sık çıkardık ama yürüyerek.. heh he :) :)
geçtiğimiz hafta boyunca her gün arkadaşımı aradım "b.taşta buluşalım okuldan çıkarız" diye. bi türlü çıkamadık. kısmet..

birde gece fotosu eklemek istedim de.. ancak bunu bulabildim. arkadaşlarda hediyesi :D

(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: Banu B.

Banu B.

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Şubat 2007
Mesaj
654
Tepki
306
Şehir
İstanbul
@ataruh

selamlar,

lotoyu bilemediğimiz bu gün laf arasında öğrendim. bakmadım bile haber ne kadar geç gelse iyidir mantığı ile:):):) geldi işte:D
sponsorluk ne demek... serdarın dediği gibi 4 kişilik bir ekip bile olurduk vallahi. çok da şık olurdu...
boğaziçi rampasını geçen sefer inmiştim. inmesi sahiden çıkmaktan kolaymış. ama dediğiniz gibi virajlar çok keskin ve neredeyse durarak indim hep...bir de karşıdan son derece sessiz giden keyifli bir otomobilin çıkma olasılığı çok yüksek:) kimsenin hız denemesi yapamadığı bir yokuş çünkü..

iyi dileklerinize teşekkürler...

@Ergün (Divinity)

çok çok teşekkürler:)

@klavyem3

valla program yapacak cesaretim yok nicedir. ada faciamdan sonra ben en iyisi katılan olayım diyorum:) ama tur da azaldı kanımca..pedalşörler biraz kendi dünyasında işlerini hallediyor sanırım... bu da geçer:)
görüşürüz bir turda...

@otec

aaaaa bakın yürüyerek valla ben çok iyiyimdir orada.. ona laf dedirtmem.:D ama bisikletle sanki bir 14 kilo daha taşıyormuş gibi olunca olmuyor hali ile:):):)

bu arada gece fotosunu göremiyorum:eek: ancak o şapşal kedinin benzerlerini bahçede görmemek mümkün değil... çok tatlılar...hatta şu mevsimde yeni doğanlar da çoktur. bir ara eve bir kedi mi alsak deliliğim tutarsa soluğu yine orda alırım. fotoğraftakilerin ataları orda ise tam benlik bu iş:):):)
görüşler için teşekkürler:D
 

gizer

Forum Demirbaşı
Kayıt
28 Kasım 2006
Mesaj
411
Tepki
161
Yaş
49
Şehir
İstanbul
İsim
Özgür KUŞCUOĞLU
Bisiklet
Kron
Haftaya Pazar günü için de bir şeyler ayarlayalım.
Şu taşlı gözlüğü alacak mısın, almayacak mısın?:) :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Banu B.

Ediz Tevfik Özgan

Forum Bağımlısı
Kayıt
26 Ocak 2006
Mesaj
1.141
Tepki
972
Şehir
BURSA
keyifli günün keyifli fotolarını bizimle paylaşıp keyiflendirdiğiniz için teşekkürler;) ,rampalar için tebrikler, baklıklar için afiyet olsun.
 
  • Beğen
Tepkiler: Banu B.

Fatih - MFG(+)

Forum Demirbaşı
Kayıt
18 Eylül 2004
Mesaj
500
Tepki
368
Şehir
Maltepe/İstanbul
Banu Hanım çok hoş ve samimi bir tur olmuş tebrik ederim. Boğazı gerçekten ben de çok severim. Sevilmeyecek gibi de değil ki. Tanrının yarattığı mucizevi bir manzara! Bizler de bu güzel manzara ve ortama sahip dünyanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyoruz. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi. Her gün şükrediyorum bunun için. :) Aslında bu hafta sonu şöyle güzel bir boğaz turu yapsak ne güzel olur.

Bu arada eşinizde, sizde bisiklete gönül vermiş kişilersiniz. Bu ne hoş, ne kadar güzel bir tablo. Darısı eşleri bisiklete binmeyen evli bisikletseverlerin başına.:p

Sevgiler

MFG(+)
 

Nedret Günaydın

Forum Bağımlısı
Kayıt
29 Ocak 2007
Mesaj
4.626
Tepki
3.629
Şehir
Avrupa Yakası
ohhhh sevgili abim ve ablacıımmm turlara çıkmış,ohh ne güzel bir gün ve günün sonunda balıkla noktalanan bir günün kısa tarihçesi darsı başımıza diyelim.paylaşımınız için teşekkürlerrrrr...:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Banu B.

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Kayıt
27 Şubat 2006
Mesaj
2.660
Tepki
4.806
Şehir
Türkiye
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz. Birçoğumuzu heveslendirdiniz doğrusu. Ben bu hafta sonu binemedim. Bir önceki hafta 30-35 kişilik grup ile gezince bu hafta yanlız takılmak çok acı. :(:(:( Onun için araba ile Gümüşhane Karaca Mağarası ve Trabzon Sümela Manastrı Turu yaptık.

Bu güzel gezinizi bizler ile paylaştığınız ve Yalıçapkını'nı görme fırsatı sunduğunuz için çok çok teşekkür ederiz...

Sevgiler...
 

Banu B.

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Şubat 2007
Mesaj
654
Tepki
306
Şehir
İstanbul
@gizer

olabülür arkadaşım,hemşerrrim:)
taşlı gözlükle,malum sanatçıya benzer miyim diye muallaktayım ya:):):)

@edi55

çok çok teşekkürler...

@(ZEO)



@Fatih - MFG(+)

slm fatih bey :)
beğenmenize sevindim elbette.. bisiklet tutkusuna gelince. küçüklükten beri çok sevdiğim bu aktiviteyi ilerletmek kadar keyif verici birşey yok:):):) tüm sevenlerin sevdikleri de sevsin inşallah:):):) allah ne sevgi dolu bir cümle:)

bu manzarada birlikte pedallamk dileği ile...

@hızlı

öptük seni niko mu

@cyclist_43

taaa ordan gördün bizi... bayılıyorum bu foruma...
çok teşekkürler... kütahyaya selamlar:)


@Serkan Taşdelen

ooo süpermiş sizin gezi de serkan:) ben de binmedim evde öyle mutsuz mutsuz oturdum gibi algılamışın metnin başını. gittiğin yerleri okuyunca yine tebssüm oluştu kendimce:)
ayrıca yalıçapkını sen arada bir görmezsen mutlu olmaz.. ben de paylaşıyorum işte:) büyüüdüğünü görüyorsun ayol:)
yarın bir gün;
bu bana geldiğinde ahanda şu kadardı, jantı böyle tel teldi, gidonu böyle yamuk yumuktu , ama şimdi koca delikanlı oldu, çok da fiyakalı vs diyip anlatıcan millete yani... sen onun ilk alınışını bilrsin:)

sevgiler
 

Ozge Deniz

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Kasım 2006
Mesaj
983
Tepki
328
Şehir
Izmir
çok güzel bigün olmuş .ayaklarınıza saglık.fotograflarda harika.teşekkürler arkadaşım.bu güzel geziyi bizle paylaştıgın için...
 
  • Beğen
Tepkiler: Banu B.

abrean

Daimi Üye
Kayıt
20 Kasım 2006
Mesaj
298
Tepki
360
Şehir
Mersin !!!
Fotoğraflar için teşekkür ederim. İstanbul cok güzel ve bir o kadar da zor bir şehir. Orada yaşamak bir sanat zaten. İstanbul size her zaman güzel yüzünü göstersin.
Esen kalın..
 
  • Beğen
Tepkiler: Banu B.

Nedret Günaydın

Forum Bağımlısı
Kayıt
29 Ocak 2007
Mesaj
4.626
Tepki
3.629
Şehir
Avrupa Yakası
yawwww ablacımmmmssss jantlarınnn varyaaa bir harika olmuş,manyak güzel duruyor walla hasta oldum bittim...:)