Scudo Sports

14 nisan için süper programdı.. buyrun paylaşayım..

ailecek çok keyifli bir gezi yapmışsınız. Bizlerle de paylaştığınız için teşekkürler.İstanbul'u özlemişim doğrusu. manzaraları görünce onu anladım. (ama sadece biraz takılıp güzelliklerini tatmak için, yoksa Bursa'mı hiçbi şeye değişmem :D )

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
Scudo
selam
bence cay bahcesine gitmemekle
cok iyi bir karar vermişsiniz
yoksa bu güzel kareleri
görme şansımız olmayacakdı
teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Banu B.
@edi55

edi abicim ben hala senin o cıktıgın cekirge bayırında kaldım:) bence senin cıktıgım o rampa yanında (ne kadar gormesemde bogazici bayırlarını) hic kalır diyorum :) bursaya ilk geldigimde annemi bile gormeden o bayıra gidecem ( o bayıra bu kadar korkuyla bakmamın sebebi eski nova dersanesine giderken o bayırı yuruyerek cıkmaktan urkuyordum tum cekirgeyi dolasıyordum fakat siz bisikletle cıkıyorsunuz :( )

@derya.k

saol cici dostum:) forumun baş yorumcusu seçtim seni

@abrean

teşekkürler

@hızlı

yaaa ben yakışıklıma böyle bakarım niko mu:) kocam sağolsun:)

@Fatih Özgenlik

saol fatih:)
dediğin çok doğru... diğer yerler ne denli güzel< olursa olsun yaşadığımız yeri sevmek ve benimsemek çok ayrı bir olay.. ayrıca mutlu olabilmenin de bir ucu bundan geçiyor belki de...siz de bursanın tadını çıkarıypr ve bizimle paylaşıyorsunuz:) siz olmasanız biz naparız....

çok teşekkürler...

@rahmankarataş

rica ederiz efenim. ruhani görevimiz:)
ayrıca şöyle yazarmış bisiklet yolların da da, aile bisiklet yolu:):):)

heee normali bitti de aile için olanı kaldı değil mi diyeceksin:):) haklısın:D

teşekkürler

Öyle kalabalık değil siz size bir tur olmuş. Bunun tadı da bir başka oluyor di mi Banucum. Koşturma, bağırış, çağırış, aman şimdi ne yapalım demeden alıp başını gidiyorsun. Onun da tadı ayrı oluyor. Paylaşım ve fotolar için teşekkürler. Serdar'a selamlar...

Siz orada günlük güneşlik havada çiçekli böcüklü havada gezerken bizim Ankara'da her bi tarafımız dondu. Hatta iki gündür boğazım şiş bi şekilde ateşler içinde yatıyorum. Ah ahh biz de cumartesi çıkacaktık da Cumhuriyet Mitingi vardı. Pzr günü hava birden bire bozdu. Bu kadar mı fark olur yahu ühhüüüüü ....

@Serkan Taşdelen

Aaa Serkan oralara mı gittiniz yahu. Ben de geçen yaz gitmiştim çok beğendim. Karaca mağarasında foto çekmek yasak olduğu için pek bi şey yok elimde. Oradan posterini almıştım hatta şu an karşımdaki duvarda asılı duruyor. Sümela desen zaten süper bir doğaya sahip. Orada da hırs yapmıştım. En hızlı çıkan 12 dk.da tırmanmış. Ben de yapabilirim diye bir kastım bir kastım. Yukarıya çıktığımda hava sisli olmasına rağmen her yerimden ejderha gibi alevler püskürttüm, bir türlü su kaynatan motoru düzeltemedim. Su içe içe bir hal oldum. Yine de rekoru kıramadım ya ona yanarım. Sen şimdi merak da edersin. 16dk.da çıkmıştım... ;)

@KevSerSeri

evet canım... turun da havası bambaşka, 2 kişi olup kafana göre davranmanında:)
her ikisi de şart yani:)

öpüyorum...

Oh oh ne güzel hanım ve bey . tıngır mıngır gezmişsiniz. :p Bisikletle balayına çıkmış gibi yapmışsınız. Ama arada böyle gezmelerde güzel olur haa.:D

Güzel bir gezi ve güzel paylaşım. Allah ayırmasın diyorum. Gezilerinize neşe içinde devam etmenizi diliyorum.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Ginger Fergus
@Ender Alıcıoğlu

çok teşekkür ederiz ender abi:)

tabi hanım-bey gezen bir çift olarak bizim keyfimizi anlamanız çok daha kolay olmuştur.

sevgiler, selamlar

@KevSerSeri
Çok güzel yerler evet. Karaca Mağarasında fotoğraf çekmek artık yasak değil. Flaş ile çekmek yasak. Nedenini anlamış değilim.
Sümela Manastrı eşsiz biryer. Ben oradayken kar yağıyordu. İnce ince yağıyordu. Islandık zaten. Biz manastrın yanına kadar araba ile çıktık. Yoksa bende denerdim rekoru. :D:D:D Ama sen yine iyi çıkmışsın.

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen

Serkan, galiba bu flaş ışığı kireç tabakasına zarar veriyor. Hani sizin oralarda bağırınca çığ düşüyor ya. İşte mağarada da flaş kullanınca sarkıt düşebiliyor:)
Sarkıt ve dikitler bir araya gelip ahengi bozabiliyor:) :)
İstanbul' da görüşmek üzere, sevgilerimle.

yeni jant setinizle bisikletiniz mükemmel duruyor. size ve eşinize bisikletli ve mutlu bir yaşam diliyorum... paylaşım için teşekkürler...

herkese teşekkürler... hepimize bisiklet sırtında bir yaşam diliyorum:)

bisikletlerimizle gezmeye her zaman devam.. havalarda ısınmaya başladı , tepesinden hiç inmek istemeyeceğiz ...gezimizle ilgili görüşde bulunan herkese çok teşekkürler...

banu hanım nasılsınız valla uzun süredir foruma giremiyorum sizleri çok özledim hele serdar abi walla bir ara görüşim böle olmuyo serdar abiyo çokk selam hoşçakalın

@bluebike

slmlar... vala biz de özledik.. ama yoksun baya bir süredir:) ama olsun sağlıklı bir mesajını almak bile güzel oldu.görüşürüz....

o yokuşu iyi bilirim cıkması ne kadar zor olsada inişi muhtesem zevkli tavsiye ederim söyle bir salın kendinizi adrenalin fışkırıyor insanın tüm vücudundan

Geri