Scudo Sports

13-15 MART Turkish Riviera MTB Cup - Alanya-Kizilalan

ikiz otel için bende varım 12 - 13 - 14 mart 3 gece 4 gün kalacagım zaten biliyorsun berkay abi ama yinede hatıırlatıyım dedim

Scudo
Kaleiçi olursa çok güzel olur, Kaleiçi görmemiş olmayız:D
Ama uzun süredir yok deniyor..

@cumhur

kadın bana karşı boş deil illa ssimi duymak istiyor :D:D:D:D

beyler bu bahsettiğiniz otel ne tarafa düşüyo tam olarak biz euro otelde kalmayı düşünüyoduk ama belki fikrimiz değişebilir

@geotech emre

Herhangi bir fikir değişikliğinde anında bana msn den haber verirsin dimi kardeşim:) ben de sana biliyorsun ..;)

Berkay merhaba...
Bende çarşamba akşamı 22:30 gibi alnyada olurum. 4 gece konklama yapacağım. pazar günü otelden ayrılacağım.

Kaşif Temuçin Garzan

Merhaba...
Biz 2 kişiyiz 12sinde öğlen gibi otelde olacağız 16 sabahı çıkış yapacağız
Eralp Soysal
Caner Murathan

• Beğen
Tepkiler: canerr
bende 14mart sabahı ordayım.15 yarış akşamı 9 uçağıyla ist'la dönüş atlas jet'le.

Kızılalan Parkuru hakkında bilgisi olan varmı , kaç km. alınan rakım , Alanyadan nasıl gidilir , iki gün önce orda olsak Çarşamba günü parkur işaretlenmiş olurmu antreman yapabilirmiyiz ?

@cumhur

ben uci nin web sitesinden bakıp yazdım arkdaşlar bakalım nerelerde yarışcaz :)
(link)
(link)

Arkadaşlar son durum ve güncel liste bu şekilde lisetede olupta tarihi yerinde ? olan arkadaşlar net tarihleri bana iletirlerse çok sevinirim... Şu an için bizim ekibin otel işi kesinleşmedi 5-6 kişiyi nolur nolmaz diye yazmadım..
Bunun dışında gelmeyi düşünen arkadaşlarınız da varsa onlara mutlaka haber verin sayıyı artıralım..

1) D.Berkay ?
2) Ömer Cumhur BOYRAZ (Çarşamba akşam-pazartesi sabah)
3) FatihGüven ?
4 )Nedret Günaydın ?
5) Kaşif Temuçin Garzan (çarşamba-pazar) -4 gece-
6) Turgut Kılıçaslan
7) Eralp SOYSAL (perşembe-p.tesi) 4 gece
8) Caner Murathan (perşembe-p.tesi) 4 gece
9) Mert Kabtan (perşembe-pazar) 3 gece
10) Aybars Öge Sürücü ?
11) Sue Thomas (9-15?) -6 gece
12) Burcu Asuman Balcı ?
13) Mustafa Kabasakal ?
14) ...

• Beğen
Tepkiler: temucin90
berkay
benim arkadaşımda kalma ihtimalim var,bu sebepten şimdilik adımı listeye eklemiyelim sonra problem olmasın.

Herkese İlk sezon yarışında iyi eğlenceler dilerim,
Uzun bir ara sonra ilk yarışımız için alanyada buluncaz, istanbuldan katılacakların Kafile listesi için, İstanbul Temsilcisi Bora Tirki' yle irtibata geçilmesi önemle rica olunur !

@ysnymn

sanada başarılar yasin:))

Berkay'cım eğer otelin indirimli fiyatında son anlık bir beklenmedik zıplama olmayacaksa bizi de kesin listeye ekleyebilirsin;
14) Fatih Buzğan
15) Erica
16) Darryl
17) Ginny
Hepimiz de 4 gece kalacağız ;)

Bizde orda kalmayı düşünüyoruz 3 gün.
Oğuz Özçelik ve Pelin Bayram.

Geri