Scudo Sports

13-15 MART Turkish Riviera MTB Cup - Alanya-Kizilalan

1) D.Berkay Yavrucuk 3 gece
2) Ömer Cumhur BOYRAZ (Çarşamba akşam-pazartesi sabah)
3) FatihGüven ?
4 )Nedret Günaydın ?
5) Kaşif Temuçin Garzan (çarşamba-pazar) -4 gece-
6) Turgut Kılıçaslan
7) Eralp SOYSAL (perşembe-p.tesi) 4 gece
8) Caner Murathan (perşembe-p.tesi) 4 gece
9) Mert Kabtan (perşembe-pazar) 3 gece
10) Aybars Öge Sürücü ?
11) Sue Thomas (9-15?) -6 gece
12) Burcu Asuman Balcı ?
13) Mustafa Kabasakal ?
14) Fatih Buzğan 4 gece
15) Erica 4 gece
16) Darryl 4 gece
17) Ginny 4 gece
18)Merve Bayram 3 gece
19)Oğuz Özçelik 3 gece
20)Ozan Bulunmaz 3 gece
21)Ogün Çavuş 3 gece
22)Mehmet Akif Ersoy 3 gece
23)Mustafa Kemal Mut 3 gece
24)...

Scudo
Kardeşim, sayende güzel organize olduk ve herkes aynı otelde kalacak ne güzel :)

Bu arada Teknik toplantı Perşembe günü saat kaçta ve neredeydi?

Selamlar Berkay,
Son anda tarih olarak yarışla çakışan turumuz iptal olduğu için bi ihtimal yarışa gelebileceğim. Yarına G.S.İ.M' ye gidip lisansı yenileteceğim. Eğer bi kaç ayrıntıyı halledebilirsem bende gelicem inşallah. İki gün sonra kesin bilgi veririm sana ;)

@bisikletcanavari

Tamamdır Enes'cim. Şu an gerekli çoğunluğu oluşturduk o yüzden zaman sıkıntımız yok..

berkay 25 i bulucaz gibi adamlarla birkez daha görüşsen:D:D havuz dahil değilmi :D:D

Bu arada tekrardan gözden geçirdim de bulamadım. Bu 25 TL'nin içinde yararlanacağımız imkanlar hakkında bilgi varmı? Yemek v.s

Arkadaşlar Otel 3 yıldızlı, odalarda klima, tv, balkon vs mevcut ancak havuz konusunda bir bilgim yok. Sezon dışı olduğu için havuzu doldurmamış olabilirler ancak otel denize çok yakın isterseniz denize girebilirsiniz :)
Cumhur dün tekrar görüştüm zaten daha önce 20-30 kişi arası 25 ytl/tam pansiyon olarak konuşmuştuk o yüzden fiyatta bir değişme olmadı.. Odaların çoğunluğu 3'er kişilik olacak ancak özel durumlar(evli çiftler veya sadece bayanlar) için 2'şer kişilik odalarda da kalınabilecek..
Bunun yanında bisikletler içinde yer ayarlayacaklarını söylediler..
Birde bugün yarın listeyi göndereceğim rezervasyonlar için o yüzden ismini veya tarihini yazdırmayan arkadaşlar lütfen acele etsinler...

slm berkay bende 11/03/ de saat 19:00 ucagıyla gelıcem 15/03 de otelı terk edıcem kerım kılıçoğlu

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
aRKADAŞLAR RİVİeRA NE DEMEK ? BU YARIŞLAR ULUSAL MI? ULUSLARARASI MI ?

Ben babamla gelicem 1 odada kalmak istiyorum. Tam pansiyon 1 gecelik odaya ne kadar para ödeyeceğiz?

Zeki sizinki özel durum olduğu için 2 kişilik odada yine aynı fiyattan bir gece kalabilirsiniz sanırım..

Riviera Alanya'da bir otelin ismi sanırım yarışların sponsoru olmuşlar o yüzden yarış onların adları ile duyuruluyor..

@d.berkay

Eğer öyleyse (1 oda için 25ytl verilecekse) benim adımı listeye eklemeni isterim. Babamla geliceğim için 2 kişiyiz.
Zeki Alper Özgökcen + Mehmet Emin (Babam)
ilgilendigin için teşekkür ederiz..
Senin telefon ve msn gibi iletişim bilgilerini özelmsj yoluyla alabilir miyim?

merhaba Berkay abi ;

benim ismimi de yazabilirmisin?

Yamaç Kolatan - 11.02.2009 akşamı giriş - 16.03.2009 sabahı çıkış yapıcam.

teşekkürler..

FARUK DİNÇ -- 11.02.2009 akşamı giriş - 16.03.2009 sabahı çıkış yapıcam.

ama tam karar vermiş değilim büyük ihtimalle orada kalıcam ama

Fatih Güven - 11.02.2009/16.02.2009

benim de Faruk gibi, %80.
Berkay abi sen bizi yazdır iptal durumu olursa biz oteli ararız ;) ama olmaz büyük ihtimal. :)

Teşekkürler.

@d.berkay

berkay bey ben özel mesaj attım ama mesaj kutunuz dolu olduğu için gönderemedim bana özelden numaranızı verirseniz otel hakkında konuşmak istiyorum ben otel aradım oteldeki sizin arkadışınızı sizin listenize 6 kişilik antalya ekibi olarak yazdırdım kaç gündür foruma giremedim çünkü burda size yazdırcaktım ama giremediğim için yazdıramadım kişi sayısı çoğalabilirde azalabilirde ben zaten geçerli kuralları biliyorum odalar 3 yataklık odalar için geçerli bi fiyatmış sanırım özelden numaranızı verirseniz sizi arar daha detaylı konuşuruz

Geri