Scudo Sports

12 kişi nasıl 13 kişi oluyor

Scudo
Super gercekten:)

Hepsinden azar azar alip,13. kisiyi olusturuyorlar ama anlatmasi zor:rolleyes:

Mesela 13.kisinin kafasinin en ustunu olusturmak icin en solda ve en onde durani kullaniyorlar.Arkadakilerin genelde ayaklarindan kesiyorlar.Birinin sortu,oburunun t-shirtu kisaliyor,gibi MI?:D

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Elemanlardan biraz kısıyor;ama olsun 12 kişidense 13 kişi daha iydir..:)(gerçi bu duruma göre değişir ama)Teşekkürler...

• Beğen
Efe'cim doğrusunu istersen bende anlayamadım, ancak senin de yapmış olduğun tespitleri yapabildim. beğendiğine sevindim. :)

Lütfü'cüm ne güzel söylemişsin "takdir-i ilahi" diye. ben de sana teşekkür ederim. sağol. :)

Onur'cum, bu detaylı açıklamaman için teşekkür ederim sağol. :D

ismailofli haklısın bazen oniki, onüçten iyi olabilir, peki bir sıfırdan iyimidir? :rolleyes:

Derya'cım çok haklısın anlatması zor. en iyisi Lütfü'nün kısa ve öz açıklaması sanırım

Önder'cim, teşekkür ederim sevgili kardeşim. sağol. ;)

Ayrıca; Zaman ayırıp yorumunuzu esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevgiler..

• Beğen
detaylı açıklama yapmamışım :D boyları kısalıyor ve soldan 2. usttekı adam ve yanındakınler sureklı bosta kalıyor.uste geldıklerınde. tam yan tarafa gectıgınde gıder adamın boyunu kısarak fazlalık yapıyor.:D dedıgım gıbı anladım gıbı ama anlatılmıyo :)

• Beğen
Onurcum evet anlamış gibisin sanki.. bende biraz anlamış gibiydim aslında? ama şimdi sen anlatınca daha iyi anlamadığımı anladım.. :eek: iyice karıştı ortalık şimdi sen diyorsunki, soldan 2. üsteki adamın yanındakiler boşta kalıyor :7: tam yana geçince gider demişsin ne bu vites mi bunlar arabadamı ki gidiyor.. :D gitmesi için önce boşta kalıp vitesimi sağa aşağı falan mı çekmek lazım? :sigaraici anladım gibi sanki ama şimdi biraz anladığımı anlamadım :bayrak: ehmm.. yani şey anlamadığımı anladım sanırım.. ee görüldüğü gibi açıklamamdanda sorunun çözdüğüm anlaşılmakta.. :D ben sadece sol baştakinin saçına noluyor onu anlayamadım :p birde onu anlatan biri olursa o zaman tamamdır no problem. :D

ya benımde kafam karıstı :D tamamiyle anlayan ve anlatabilen biri çıkar inş.

benim tek anladığım bizim mütahitler gibi 13. yü oluşturmak için malzemeden çalıyolar.Ensol alttaki adamın saçı yarım.Şekiller siyah beyazdan oluştuğu için her bir adamdan alınan bir renk ile yeni biri oluşturuluveriyor.Oldukça ilginç .teşekkürler paylaşım için

Geri