Scudo Sports

" 11 Mart " Pazar...Beşiktaş-R.Kavağı-Belgrat

bizim valide hır cıkarıyor :(:( pederi tetikliyor bende sabahtan kacıp gelcem :):):)

Scudo
ben gelemiyorum abicim beklemeyin beni...... :(:( bizimkiler hır cıakrtıyorlar......

Sabırsızlanıyorum:) Çok güzel bir organizasyon olacak.

Mert Arsan ile şimdi telefonla görüştüm.. Anadolu yakasından 09.30da Kadıköy'de Beşiktaş iskelesinin önünde buluşacaz.. 09.45 vapurunla da karşıya geçicez 10.10 ya da 10.15 gibi Beşiktaş'ta oluruz..

Bilginize..

Mert merhaba,

Önemle, dikkatle inceliyorum arkadaşlar pazar günü için bir organizasyona giriyor ve adını koyuyor '' BEŞİKTAŞ, TAKSİM, LEVENT ÜZERİNDEN SARIYER dönüş yolunuda SARİYER, BEŞİKTAŞ olarak belirliyor.
Sen ise; 1 yıldan beri izliyorum (benim bildiğim) hep bu turlara kendince alternatif çıkartıp ayrımcılığa sebep veriyorsun lütfen kopya çekmeyip insanlarıda gruplandırmamanı istiyorum.

Aydın

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
Merhaba herkese,
Uzuun surelerdir aklımda olup bu gece nihayetlenen uyelik "başarımın" akabinde,
Sıra geldi diger eksige..
Bisiklet..!! bisiklet almalıyım ben..
Kirala-ödünç al, nereye kadar, bu aktif gezileri de okudukça.. osmanbey'in sıkışık-yapışık öcü binaları yok oluverdi birden.. :)
varsa bildik tanıdık satılık bisikletler.. ben; değerli önerilerinizi bekler...
iyi geceler..

Beyfendi ben mert arsan ile değil, sizinle dolaşmak istiyorum bu pazar, sanırım sosyal bir zehirlenme yaşıyorsunuz, bundan kurtarmış oluruz sizi.
Kişisel kavganız varsa bunun yeri organizasyon panoları değil, 39 yaşına gelmişsiniz biraz olgun bir insan gibi gidin karşılıklı konuşun. Elaleme güldürmeyin kendinizi.
Bir de arada noktalama işareti kullansaydınız yazdıklarınızdan art niyetli olduğunuz dışında herhangi bir başka bir şey anlamadım.

Selim Çam@Aydın

evet arkadaşlar çok keyifli ve bir o kadarda eğlenceli dostlukların tomurcuktan filize ulaştığı bu pazar gezimizle ilgili ayrıntılar ve resimler eşliğin de akıcı anlatımlarla sitemize ekleyeceğiz.:D .bu tür daha nice keyifli gezilerde buluşmak üzere sevgilerle..

Aydın bey ve Selim kardeşim lütfen Tartışmaya dönüşecek şekilde birbirinizi kıracak tavırlarda bulunmayalım...

Lütfen...

Konuyu dağıtmayalım...

Selam Grup,

Yine çoook keyifli 1 Geziye daha imza attık:) Katılan,paylaşımda bulunan,aramıza yeni katılan,Gezimiz boyunca güler yüzünü,yardımseverlik duygusunu bizlerden esirgemeyerek,grubumuza uyum sağlayan Değerli dost we pedalsever arkadaşlarımaaa çoook teşekkür ediyorum;)

Birlikteee niceee renkli,keyifli Gezilere imza atmak dileklerim ile....sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
güzel bir gezi oldu
katılan tüm arkadaşlara teşekkürler
yollarda görüşmek ümidi ile...

• Beğen
Tepkiler: gizer
Sitemize hojjjgeldıın Sümercim;)

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

02.30'da eve geldim.. 03.30 gibi yattım.. haliyle kalkamadım, kötü oldu.. bundan sonra kaçıran ne olsun.. yazıyorum buraya!. fotoğrafları görünce çok koydu..

• Beğen
Tepkiler: gizer
@Sümer

Foruma hoş geldin Sümer.
Tekrar görüşmek üzere..

• Beğen
birde arkadaşlar ben akşam 20:40 ta evde oldum ve öldüm:D ..merdivenleri bile çıkamadım be yawww..:(

Geri