Scudo Sports

''5 Nisan 2009'' 3.Belgrat Geleneksel Bisiklet Şenliği

@naz34

sibel dostum
ablam telefon etti cumartesi günü emlakçıya gideceğiz
dua et şu yazlık satılsın senin duaların çıkar
artı renklendirmeyi inanki bilmiyorum
valla biri gitar getirirse bende pena getiririm
eski sokak şarkıçılığımı hatırlarım
vay canına hemde minibüs yolundan
helal olsun
ne vakit istersen dragos
rampalarını çalışırız
ya ben ne aptal bir adamım naz34 ün sibel olduğunu anlayamadım
hay aksi

Scudo
@kudu

:( evet malesef bende katılamıcam çok üzülüyorum ama olsun yaz daha yeni başlıyor heralde sürekli böyle turlar olur iyiki bu forumu keşfetmişim gerçi biraz geç oldu ama olsun .

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@rubbish

Yiyecek olayı için sponsor firma ile görüşmelerimiz var:) Anlaşma sağlanamazsa,
kişi sayısına göre malzemeler yetkili kişiler tarafından alınıp,katılımcı sayısı ölçüsünde masraflar paylaşılacaktır.;) Hassasiyetinize teşekkürlerr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

@glopusgold

Erteleme şu an için görünmüyo dostuum:) sınava giren tüm pedalseverlere başarılar dilerim;)

Pazar
Açık. Yüksek: 16 °C . Rüzgar KKD 28 KM/S .

@kudu

Sağol arka takım kaptanım elimde 18 adet Pedal Sesi yeleği kaldı;) onları taşımak sorun değil,parasını ödeyenler ve ismini yazdıranlar öncelik taşıyor.:):) O kişiler almaz ise diğer isteyenlere verebiliriz:60:

Aynı zamanda küçük afişler de getirmeyi düşünüyorum,geçen sene ki gibi

@sports-man

Para yatırma veya isim yazdırma gibi bir sansımız var mıdır? Yoksa o gün görüştüğümüzde mi alabileceğiz? (Kalması durumunda tabii ki)

• Beğen
Tepkiler: sports-man
@Nedret Günaydın
Önce Kapıdağ turu için dönüş biletleri IDO desteği, sonra da Belgrad Şenliği için yemek desteği :) Bisiklet sporu ülkemizde gelişiyor mu ne :)
Ellerinize sağlık, selamlar.

5 nisan bisiklet şenliği

Bu kadar mıyız................................:(

Sibel
Müniş (Taner'in eşhi )
Merwe
Elmas
Esin
Hacer (kankanın eşhi)
Yıldız (Özgür'ün eşhi)
Canan
Esra (yağmur yağmazsaa)
Gönül
Özlen (1 aksilik olmazsaa)
Ahu
Elif
Songül Efsa (olabilirr)
Necla
leyla
Deniz

:p Teşekkürler Mervecim.....
Arada iki arkadaşımızı atlamışsın...:p

Ama yine de çokkkkkk az sayımız...:(
Beyler eşiniz , kızınız..sevgiliniz bisiklet sürmeyi bilmiyor mu....?
Tandemlerle getirebilirsiniz.....mesela yani....:D

Görüşmek üzere dostlar......esenlikle kalın.......

@Nedret Günaydın

ne diyoosuuunnnn....:eek:

Bu arada tarabyadan buluşma noktası olan beşiktaşa gelicem o taraftan gelen varsa haberleşebilrizz;)

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
5 Nisan 2009 Pazar günü Belgrad ormanına yapacağımız ( Bisiklet şenliği ) gezimiz için

PiKNiKDEKİ tüm ikramlar Bisikletliler derneği sponsorlarından ayrıca her daim bisikletforum'un ve biz sporcuların yanında olan AKTiF PEDAL tarafından yapılacaktır.

Kurtkemer’i mevkisinde bulunan Piknik alanı (masalar-oturma yerleri-wc) Bisikletliler derneğini destekleyen belediyelerden Şişli Belediyesinin katkıları ile sağlanmıştır.

Teşekkürler Aktif pedal,
Teşekkürler Şişli belediyesi
Teşekkürler Bisikletliler Derneği

Ayrıca her gün şenlik için durmadan rahatsızlık verdiğim ,sabrı ve bıkmadan beni dinleyip zamanını ayıran desteğinide sonuna kadar esirgemeyen Bisikletliler derneği Başkanı Sn; Murat Suyabatmaz’a sevgiler ve saygılarımı iletiyorum.

Basın ve yayın kuruluşlarına şenliğimiz hakkında bilgiler geçilmiş olup medya desteği ile şenliğimiz tüm ülke'mizden spor sever dostlarımızca takip edilecektir.

Bu güzel haberlerin yanında sahil şeridi uzak gelip ama bisiklete binmeyi göze alamıyan bisiklet severler içinde alternatif bir rota seçenegi sunulmuştur.
Bu rotayı isleyecek gurup Bisikletliler Derneği kontrolunde olacak ve bu rotadan gelecek gurup içinde gerekli teknik donanımlı araç piknik alanına kadar eşlik edecektir.

Parkur : Kağıthane- Kemerburgaz - Belgrad ormanı ( KURTKEMERi) Mola-piknik dönüş, Kemerburgaz – Kağıthane

Kağıthane’deki Buluşma noktasına Grupla gelmek isteyenler için ;
Bakırköy ( Sahil - OPET) 8:45 ( sorumlu : Aytekin Erzan )
Sirkeci ( Üstgeçit deniz ayağı ) 9:30 ( sorumlu : Günkut Nebioğlu )

Bu arkadaşların iletişim bilgileri 0530-4016969- 0212-2957284

ve bizleri bekleyen bir çok sürprizle şenliğe eğlenmeye davetlisiniz
herkese iyi eğlenceler dilerim:

@naz34

bu ne ya bayanlarda kendı aralarındamı toplanıyorlar:)))))

cok guzel bır gezı olucak ıns.

• Beğen
Tepkiler: CenkJK
Değerli Pedalsever arkadaşlarım,dostlar...

Şu an 17:30 itibari ile pazar gününe kadar aranızda bulunamayacağım.Belgrat Bisiklet Şenliği Organizasyonumuza ilişkin ve diğer her türlü sorunuz için,irtibat numaramı kullanmanızı rica ederim.Hassasiyetinize teşekkürler;) .....sevgilerrr

İrt: 0533 263 21 69

Geri