Scudo Sports

" 11 Mart " Pazar...Beşiktaş-R.Kavağı-Belgrat

@cobike
inanin iyi arastirdim. ve umarim sorun cikmayacak saat durumundan dolayi. zaten vapur olmasindan oturu trafik problemi de olmaz. umarim kaptanlar saatlere uyarlar...:D gorusmek uzere.

@hızlı
slmlar niko. ilk kez gorusmus olacagiz seninle. umarim aksilik olmaz da gelmek isteyenlerin hepsi gelirler...:)

@oguz657
bizde oyle yamasiydi takimiydi zartiydi zurtuyduu mevcut:) en azindan bende var. ama sen en kisa zamanda tedarik etmeye bak. nasil bisikletcisin diye sorarlar adama:):) lastik patlamasi hikaye, onemli olan daha kotu arizalarin olmamasi.

@sports-man
slm mertcigim. aciklama + erken duyuru iyi oluyor. gelme fikri olanlar daha iyi karar verirler diye dusunuyorum ben sahsen kendim bizzat:D ayrica bir turizmci olarak ulasim problemine el atmak, cozum bulmak, alternatifler yaratmak elbette isterim. ido ile baslamak neden olmasiiin:p gorusmek uzeree...

Scudo
çağrı bey slm,iii bir gezi olacağına inanıyorum,vapur yerıne neden pedallamıyoruz hee maksat zaten spor ve gezi kaynaşma benımkısı sadece fikir daha iii olmazmı hem böyle rahatlığa alışırsak oooo pedallayamayız sonra dört teker e geçişimiz olabılır aman haaa

@Çağrı Tosyalı

emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,bende varım,eminim ki süper bir gezi olcak ve en önemliside birlikte geçireceğimiz bize ait bir gün olması.hoşçakalın bisiklet le kalın

iiiiii ozaman ben geliyorum beni almadan gitmeyinnnnnnnn :):) başa gelen çekilir yaw....

o zaman avrupa yakası bakırköy den ben pedallıyarak beşiktaşa gideceğim,sahil üzerinden yolda katılmak isteyen olursa beklerim..sevgilerle

gökhan sakın gelmiyorum diye forma yazayım deme:mad: ,sen çıraksın:D geleceksin:D ..

@redeagle34

eğer pedallıyarak gitmeyi düşünüyorsan ben istikametimi belirttim uyarsa beklerim..

bende yol cu tayfasından gökhan gezinize katılcam GÖKHAN ÖZTÜRK CANNONDALE

Erenköy ve civarından gelecekler varsa benimle iletişime geçebilirler.

@oguz657

oğuzcummm sen leventten aşağı in beşiktaşa orada buluşalım sana orada bizzat anlatacağım:D :D ....bekliyoruz

@gökhan öztürk

heh şööle ba yawwwww seni alacağım gökhan..

tamam abi leventten beşiktasa dogru salayım ben besıktasta bulusuruz bizzat anlatırsan sevinirim :):):)

@hızlı

dostum kaç gibi geçersin sahilden. senı yedikule surlarının girişinde ışıklarda beklerim zamanı belırtırsen çok sevinirim hoşçakl,msn e not düşe bilirsin

@redeagle34

tamamdır msn e yazdımmm...sevgilerle..

ama burayada yazayım 08:00 pedal basacağım bakırköyden hız yağmura göre değişebilir..

cep no:0535 761 40 07

dert etmeyin yaw.en kötü ihtimal ıslanırısssssss...:D
görüşürüz yarınnnnnnn

Geri